ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (26 Οκτωβρίου εως 1 Νοεμβρίου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020 διαπερνά κάθε ασπίδα προστασίας και ανακατεύει τη ζωή σου για να βγείς από τον μικρόκοσμο σου. Αλήθεια πιστεύεις ότι έχεις τον έλεγχο;; 

Υστερόγραφοο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό οδηγεί σε παλιό τρόπο σκέψης και επαναλαμβάνεις λάθη και αστοχίες που θα τις πληρώσεις στις 1/11 με την επέμβαση του Κρόνου.. μη βάλεις τα κλάματα..

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη στον Ζυγό στις 29 /10 γλυκαίνει κάπως την ατμόσφαιρα .. προσπαθείς να φτάσεις στην άλλη πλευρά;

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, μπορείτε να βρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά και να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει αυτές τις μέρες και να ανεβείτε ψυχολογικά. Επαφές με φίλους, φλερτ και ευνοείστε σε δημόσιες σχέσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας ταρακουνήσε σε οικονομικά ζητήματα.  Κριός β’ δεκαημέρου,  συνεχίζεται η κόντρα με τους συνεργάτες σας, ή τα αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο δεν θα εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας. Κρατάτε τις σκέψεις σας μέσα σας.    Κριός γ’ δεκαημέρου, θέλετε και μπορείτε να ξεπεράσετε πιθανές μαύρες σκέψεις ή εμπόδια που βγαίνουν συνεχώς στο δρόμο σας, αρκεί να απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ζείτε ευχάριστες στιγμές μέσα στην εργασιακή ζωή καθώς υπάρχει εύνοια από άτομα ανώτερα και βελτίωση σε συναδελφικές σχέσεις. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας θα αγγίξει όμως την ψυχολογία σας και θέλετε να τα αλλάξετε όλα.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι κόντρες με τον εαυτό σας αρχικά, καθώς είναι δύσκολο να καταγράψετε τα λάθη σας και πιθανόν παρορμητικές κινήσεις που σας έχουν κοστίσει. Πιθανή μελαγχολία.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  βρείτε τρόπους να φύγετε από κάθε είδους αρνητισμό καθώς ενδέχεται να παρασυρθείτε από το περιβάλλον και να χάσετε τον έλεγχο. Πιθανές καθυστερήσεις, αναβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μπορείτε να αφεθείτε σε μια ιστορία αγάπης και να ανέβει η ψυχολογία σας, αρκεί να απομακρυνθείτε από τις προσδοκίες του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας αγχώνει, καθώς έρχεστε σε επαφή με το “παρασκήνιο” , ναι αγαπημένα πρόσωπα σας πληγώνουν.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε το θάρρος να μπείτε σε μια νέα κατάσταση και να αποδείξετε τις ικανότητες σας, ωστόσο είναι κάτι που θέλει προγραμματισμό και μέθοδο. Ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και μην αφήνεστε σε κόντρες με το φιλικό σας περιβάλλον. Μην ζητάτε την επιβεβαίωση γιατί δεν θα έρθει τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η οικογενειακή ζωή είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο και πως μπορείτε να ορθοποδήσετε μέσα από παρεξηγήσεις και εντάσεις που έχουν βάλει σε πάγο τα συναισθήματά σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο οδηγεί σε άνοιγμα ενός νέου κύκλου όπου θα αναδειχθούν προσωπικά ταλέντα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εμπιστευτείτε περισσότερο την κρίση σας και αλλάξτε προσανατολισμό, καθώς είναι σίγουρο πως έτσι θα δικαιωθείτε στο μέλλον. Κάντε την προεργασία για την επιτυχία.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια για θέματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό σας χώρο και νιώθετε ματαίωση. Προσωρινή θλίψη. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ανεβαίνει η ερωτική διάθεση αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε νέες επαφές με σκοπό να νιώσετε όμορφα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο οδηγεί σε ένα νέο επαγγελματικό κύκλο, καθώς ζείτε ανατροπές και γενικά οδηγείστε σε νέες εμπειρίες , που σας ξεβολεύουν.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, ξέρετε πως να κερδίσετε τις εντυπώσεις αυτό το διάστημα, ωστόσο ακόμα δεν θα περάσετε σε δράση, μένετε σε θεωρία. Ευνοούνται επαφές με άτομα που διαμένουν σε άλλη πόλη.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η ψυχολογία σας ίσως επηρεαστεί αυτό το διάστημα λόγω υπερβολικών εργασιακών υποχρεώσεων και οδηγείστε σε κόντρες με το περιβάλλον σας.  Νιώθετε περιορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας αυτό το διάστημα και νιώθετε πως η ζωή σας χρωστάει χάρες..Νέα πηγή εσόδων σας ανακουφίζει . Η Πανσέληνος στον Ταύρο οδηγεί σε αποτοξίνωση του νου από παλαιωμένες ιδέες. Νομικά σχέδια χρήζουν προσοχής.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, υπερβολικό άγχος και γενικά μια τάση απόρριψης – ματαίωσης σας κατακλύζει γιατί κάποια πράγματα δεν οδηγηθήκαν εκεί που θέλατε. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε τον εσωτερικό αρνητισμό σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ξεκουραστείτε από αρνητικές σκέψεις και βάλτε στο πρόγραμμα την τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων που εκκρεμούν. Μην αναβάλλετε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ζείτε μια περίοδο ανακούφισης αυτό το διάστημα κυρίως γύρω από την αισθηματική σας ζωή και μπορείτε να απολαύσετε μια πιο θερμή καθημερινότητα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ωστόσο οδηγεί σε οικονομικά θέματα που χρήζουν άμεση τακτοποίηση.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, διορθώστε τον τρόπο επικοινωνίας σας και προσπαθήστε να μην χαλάτε σχέσεις που αξίζουν να μείνουν. Επαγγελματικά ερωτηματικά και προστριβές. Κρατάτε το θυμό σας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  διατηρήστε σιγή ιχθύος αυτές τις μέρες , δεν ωφελεί να μιλάτε ή να ζητάτε εξηγήσεις. Αλλάξτε , μετουσιώστε την αρνητική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε χείρα βοηθείας αυτό το διάστημα και ενώ περνάτε δύσκολες στιγμές θα νιώθετε πως υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας που σας συμπαραστέκονται. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα μετακινήσει δικλείδες ασφαλείας. Φορέστε πανοπλία. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,χτυπήματα κάτω από τη μέση επιφυλάσσει ο εργασιακός σας χώρος και νιώθετε την έχθρα και την αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  πέφτετε σε κατάσταση σοκ αυτές τις μέρες και αυτοκριτικής , νιώθετε πως χάνετε έδαφος και δέχεστε συνεχώς επίθεση από το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θα δείξετε έντονο δυναμισμό και θα εκφράσετε την ανάγκη σας να ενταχθείτε σε μια ομάδα αυτές τις μέρες,  αφήνοντας πίσω σας οτι σας αποδυναμώνει. Έρωτας και διάθεση για φλερτ. Η Πανσέληνος στον Ταύρο είναι αρνητική για εργασιακά θέματα και φέρνει αντιπαραθέσεις και αλλαγή στην εργασία σας. Δώστε προσοχή στην εργασιακή σας ζωή.      Τοξότη β’ δεκαημέρου, αφήστε πίσω σας συναισθήματα μνησικακίας και αγκαλιάστε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο έρωτας σας πληγώνει αλλά και σας θεραπεύει. Κάντε την αξιολόγηση σας.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε τις οικονομικές επιβαρύνσεις, ωστόσο μην βλέπτε τα πράγματα τόσο μαύρα.. και πέφτετε ψυχολογικά. Θα υπάρξει φως στο τούνελ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, λαμβάνετε δώρα αυτήν την εβδομάδα μέσα από τον επαγγελματικό σας κύκλο και ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε ,μια που και οικονομικά θα ενισχυθείτε. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δείχνει με το δάχτυλο έναν νέο κύκλο επαφών που ξεκινά και πρέπει να δείτε την ευκαιρία. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τα συναισθήματά σας και τις στενές προσωπικές σχέσεις και έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Κρίση σε θέματα αξιών. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,    αποφύγετε κόντρες , εντάσεις και παρεξηγήσεις , διορθώνοντας το λόγο σας ,καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αφοσιωθείτε στα όνειρα σας και ανοίξτε τις πύλες επικοινωνίας με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας για να λάβετε αυτό που σας αξίζει και όχι κάτι λιγότερο. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας πιέζει για ξεκαθαρίσματα που πονάνε και αλλοιώνουν προς το παρόν την εικόνα σας προς τα έξω.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αρκετές μετακινήσεις που σας ξεβολεύουν, αλλάζουν αρκετά το πρόγραμμα σας και πρέπει να οργανωθείτε σε θέματα καθημερινότητας. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται εσωτερικός. Μαζεύεστε.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   πιστέψτε περισσότερο στα σχέδια σας και μην ακούτε την εσωτερική φωνή μέσα σας που μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Φοβίες και άγχος για το άγνωστο.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, νιώθετε αυτές τις μέρες ότι σας μιλάει το Σύμπαν και πρέπει να ασχοληθείτε εσωτερικά με τον εαυτό σας και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Επιτυχία γύρω από ένα αισθηματικό θέμα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αγκαλιάστε τις συνθήκες της ζωής σας και βάλτε πρόγραμμα για να διώξετε τον αρνητισμό και ότι σας πιέζει . Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας.   Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αξιολογήστε καλύτερα τις παρούσες οικονομικές συνθήκες και ψάξτε νέους τρόπους εισροής εισοδήματος . Θα τα καταφέρετε.

To Top