ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο την πρακτική πλευρά της ζωής σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διατηρήσεις ή να αναπτύξεις θέματα ασφάλειας, να βάλεις σωστά όρια στις σχέσεις σου και να κινηθείς με ρεαλισμό και σύνεση. Γονιμότητα και υλοποίηση.

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με  τον Κρόνο στον Αιγόκερω, περιορισμός , όρια και ..αυστηρή λιτότητα.

Υστερόγραφο, Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία, σχέδιο διάσωσης, εάν είσαι άτομο αισιόδοξο και σχετικά..τολμηρό..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα σας πιθανόν να αντιμετωπίσετε τις επόμενες μέρες, ωστόσο είναι ένα διάστημα όπου μπορείτε να αξιοποιήσετε ποιοτικά το χρόνο σας και να ορίσετε νέες προτεραιότητες. Έμφαση σε προσωπικά ζητήματα. Κριός β’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί νέα ξεκινήματα, όπου μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας και συγχρόνως να νιώσετε ηθική ικανοποίηση για αυτά που έχετε καταφέρει. Ωστόσο, πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματά σας.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  άγχος και θυμός σας κατακλύζει όταν νιώθετε ανήμποροι να αντιμετωπίσετε το περιβάλλον σας ωστόσο και για να πετύχετε αυτά που θέλετε πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και διαλλακτικοί. Μη βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Θετικές εξελίξεις σε ταξίδια, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και νομικά ζητήματα.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ακόμα παλεύετε με τον ψυχισμό σας και είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε αναγκαίες αλλαγές που βιώνετε, ωστόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε ποιοτικά το χρόνο σας και να περάσετε από φάση εσωτερικών «κρίσεων»,  έτσι ώστε να μάθετε να αποδέχεστε τα λάθη σας.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, δίνει ξαφνικές λύσεις σε προσωπικά ζητήματα, απομακρύνει εμπόδια και είναι εύκολο για εσάς να αγγίξετε τους στόχους σας. Προτεραιότητα σε συντροφικές σχέσεις και στην οικογένεια. Φροντίστε να ξεκουράζεστε. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  υπάρχουν αρκετές εξελίξεις που επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο ή να κάνετε το πρόγραμμα σας χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας το τυχαίο και το απρόοπτο. Καλές θετικές εξελίξεις σε συμφωνίες, συνεταιρισμούς, ρύθμιση οικονομικών ζητημάτων και κέρδη από κρυφές πηγές.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ζείτε μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης, μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε ποιοτικά το χρόνο σας για να ξεκαθαρίσετε το φιλικό σας κύκλο, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να βγείτε κερδισμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να αφήσετε πίσω το παρελθόν και μια «κακή» ψυχολογία. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει στο να φτιάξει η ψυχολογία σας, πιθανόν να ασχοληθείτε με κάτι «ξένο» μέχρι τώρα για εσάς, όπως η μεταφυσική, οι εναλλακτικές θεραπείες ή ακόμα και η ενασχόληση σας με άτομα που σας χρειάζονται. Εθελοντισμός.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   οικονομικά κυρίως ζητήματα σας απασχολούν, θέλετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας έχουν «δέσει» τα πόδια και θα γίνουν πολλές συζητήσεις γύρω από θέματα κληρονομικής φύσεως. Επεμβάσεις τρίτων σας προκαλούν. Θετικές εξελίξεις σε συντροφικές σχέσεις .

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με αυστηρή ματιά βλέπετε τη σχέση σας με την «εξουσία» και πρέπει να ορίσετε νέους τρόπους αντιμετώπισης του άγχους που σας έχει καταβάλλει λόγω της πίεσης που δέχεστε από τους ανωτέρους σας. Ωστόσο, σας δίνονται ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να πετύχετε.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ανοίγει κλειστές πόρτες, θα κοινωνικοποιηθείτε έντονα το επόμενο διάστημα με αποτέλεσμα να βοηθηθείτε ουσιαστικά και από τις δημόσιες σχέσεις σας. Συμμετοχή σε γιορτές, κοινές κοσμικές εκδηλώσεις.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  συχνά θα έρθετε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τα άτομα που παίζουν  σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και πολλές φορές θα πρέπει να ανεχτείτε περίεργες συμπεριφορές και να διαχειριστείτε με τη λογική εκρήξεις και αντιδραστικές συμπεριφορές. Θετικές εξελίξεις ωστόσο, σε εργασιακές σχέσεις και σχετική οικονομική ενίσχυση.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προβληματίζεστε αρκετά σχετικά με τις επιλογές που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και πιθανόν λάθη που έχετε κάνει ή ατυχίες που ίσως έχετε βιώσει, βγαίνουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι με τον εαυτό σας.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει διεξόδους σε επαγγελματικά διλήμματα, βρίσκεστε σε μια νέα επαγγελματική στέγη όπου πρέπει να διασφαλίσετε τα δικαιώματα σας με σκληρή δουλειά. Καταπολεμήστε τα αρνητικά συναισθήματα.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες μέσα στον εργασιακό χώρο, πιθανόν αναποδιές και καθυστερήσεις έχουν προκύψει γύρω από μια συμφωνία που είχατε κάνει και φαίνεται πως δεν μπορείτε να προχωρήσετε και παραμένετε στάσιμοι. Ωστόσο, υπάρχουν εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και φροντίστε να αναθερμάνετε σχέσεις και να βρείτε την ζωντάνια σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μέρες όπου έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τον ψυχισμό σας, τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφο σας και γενικά να επανεκτίμησετε τη σεξουαλική σας ζωή. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι θετική για νέες συμφωνίες, ταξίδια μακρινά και πραγματικά απογειώνεστε το επόμενο διάστημα καθώς πολλά όνειρα κοντεύουν να γίνουν πραγματικότητα..Βάλτε όμως όρια ..στη χαρά σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτικές προκλήσεις βιώνετε αυτό το διάστημα, πιθανόν να αντιμετωπίζετε αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας και είστε αρκετά μπερδεμένοι και όχι τόσο σίγουροι για τις προσωπικές επιλογές. Θετικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων που αφορούν κληρονομιές και ακίνητη περιουσία.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, σκληρές προσπάθειες κάνετε για να βρείτε την ισορροπία σας σε θέματα κυρίως οικονομικά-κληρονομικά και εδώ είναι που πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να βρείτε λύσεις με τους αγαπημένους σας. Ωστόσο , προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις και ξεσπάσματα θυμού. Προσωρινή πίεση.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει την οικονομική σας κατάσταση είτε θετικά (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο) γιατί θα ευνοηθείτε μέσα από μια νέα συνεργασία είτε αρνητικά, καθώς θα χρειαστεί να διαχειριστείτε και να επιβαρυνθείτε με δάνεια και οφειλές που αφορούν και τρίτα πρόσωπα. Δεν είναι τόσο εύκολο το διάστημα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   οικογενειακά προβλήματα προκύπτουν, συγκρούσεις με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας κύκλου και γενικά περνάτε ένα διάστημα επιβαρυμένο και πρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αρκετά διαφορετικά πλέον αντιμετωπίζετε το κόσμο, τους αγαπημένους σας, ίσως έχετε αρχίσει και του ουσιαστικό ξεκαθάρισμα και φαίνεται ότι ζορίζεστε ακόμα και εσείς οι ίδιοι να αντιμετωπίσετε τη νέα σας εικόνα-πραγματικότητα. Μην κάνετε σχέδια.. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε μια νέα προσωπική κατάσταση που θα σας συναρπάσει και φορτώσει με διλήμματα και σκέψεις .. Προσοχή σε σχόλια μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αρκετές προκλήσεις κρύβει η καθημερινότητα σας, πρέπει να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε τα θέματα που προκύπτουν μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες τους . Νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Μικρή οικονομική βελτίωση.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αρκετές αλλαγές βιώνετε στον εργασιακό σας χώρο , αντιμετωπίζετε μια αστάθεια και γενικά πρέπει να βρείτε χρόνο έτσι ώστε να συγκεντρώσετε τις «δυνάμεις » σας και να ορίσετε εκ νέου προτεραιότητες και σχέδια. Πιθανόν κακή διάθεση.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, διασφαλίζει μια νέα κατάσταση μέσα στον εργασιακό σας χώρο , πιθανόν να κάνετε μια συμφωνία που θα σας ανανεώσει και γεμίσει με αισιοδοξία. Φτιάχει η διάθεση σας. Συνεχίζονται οι προκλήσεις στην ερωτική σας ζωή.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  οικονομικές πιέσεις συνεχίζονται , αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα και έξοδα αυτήν την περίοδο και έχετε βγει εκτός προυπολογισμού. Θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες, συμφωνίες και στη προσωπική σας ζωή. Εύνοια σε ερωτικές σχέσεις.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, έχετε πιεστεί αρκετά από το περιβάλλον σας και δεν υπάρχει βέβαια ακόμα τρόπος να ξεφύγετε από τις υπάρχουσες υποχρεώσεις, ωστόσο πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Μην θεωρείτε ότι όλα περνάνε από το χέρι σας.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί την ερωτική σας ζωή, θα δείτε ότι έχετε καταφέρει να τραβήξετε το ενδιαφέρον του/της αγαπημένου σας και η σχέση σας θα μπει σε νέα ανανεωτική φάση. Πιθανόν προτάσεις για επιχειρηματικές δραστηριότητες.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, μέρες πίεσης και σοβαρών αποφάσεων, είστε κυρίως αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και πρέπει να διαχειριστείτε με σοβαρότητα τις υποθέσεις σας. Ευτυχώς , δέχεστε στήριξη από κοντινά σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αρκετές ανατροπές βιώνετε μέσα στην οικογενειακή σας εστία και είστε αναγκασμένοι να ακολουθείτε τις ανατροπές με συγκατάβαση, βέβαια γιατί δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς. Πιθανόν και πολλοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε την επανάσταση σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας ευνοεί με αποτέλεσμα να κινείστε κάπως απρόσεκτα και ..απερίσκεπτα, ακόμα και η «ευτυχία’ απαιτεί διαχείριση. Θέματα ακινήτων και περιουσίας θα σας απασχολήσουν.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  προσοχή στο παρασκήνιο και γενικά σε άτομα που προσπαθούν να σας ελέγξουν και έτσι υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν καταστάσεις και μυστικά που σας εκθέτουν ή αναγκάζουν να πάρετε αποφάσεις. Τύχη μέσα στον φιλικό σας κύκλο.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, πιέζεστε οικονομικά αλλά και λόγω του ότι διατηρείτε μια στάση ..ιχθύος δεν υπάρχουν ακόμα εξελίξεις και γενικά βιώνετε μια στασιμότητα. Προσοχή σε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να σας φορτώσουν με επιπρόσθετε έξοδα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας ευνοεί αρκετά, διευκολύνει την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, τις μετακινήσεις σας και γενικά βοηθάει στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων. Νέες συνεργασίες σας ευνοούν.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  δυσχεραίνει κάπως η κατάσταση μέσα στο φιλικό σας κύκλο κυρίως εάν δραστηριοποιείστε μέσα σε μια ομάδα και θα συγκρουστείτε λόγω διαφορετικών αντιλήψεων. Εύνοια ωστόσο από πρόσωπα εξουσίας.

To Top