ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (19 έως 25 Αυγούστου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η πολυαστρία στην Παρθένο σε κάνει επίμονα σχολαστικό αυτήν τη εβδομάδα, με εμμονές, τρώγεσαι με σένα, τους άλλους και τίποτα δεν θα σε ικανοποιεί απόλυτα..

Βρίσκεις συνεχώς ατέλειες, έχεις ανικανοποίητα σχέδια.. είσαι μόνιμα εκνευρισμένος με το ταίρι σου. Ό,τι και να σου συμβαίνει θα μπεις σε πρόγραμμα, θα αποτοξινωθείς και θα υπηρετήσεις τελικά την τάξη και την ηθική!!

Υστερόγραφο.. Άρης σύνοδο με Αφροδίτη..ερωτική συνάντηση ..που σε ανάβει αλλά δεν σε ικανοποιεί.. είναι όλα μέτρια …χλιαρά.. και ίσως ξενέρωτα..

Υστερόγραφο.. το γήινο, τρίγωνο Άφροδίτης , Ουρανού θα δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο βοηθάει στο να ενταχθείτε άμεσα στην καθημερινότητα σας, να οργανώσετε τις δουλειές σας και γενικά να ασχοληθείτε με θέματα εργασιακής φύσεως. Νέες ιδέες σας οδηγούν σε αποφάσεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Κριός β’ δεκαημέρου,  ομαλή εβδομάδα με ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να βγείτε από την καθημερινότητα σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες Τολμήστε κάτι διαφορετικό. Κριός γ’ δεκαημέρου, Πέρα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ίσως βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με την οικογένεια αλλά και το ταίρι σας. Μην προκαλείτε τους γύρω σας ,αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η πολυαστρία στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο την ερωτική σας ζωή αλλά και τη σχέση σας με τα παιδιά σας ή άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τύχη μέσα από τολμηρές κινήσεις που αφορούν επαγγελματικά ξεκινήματα.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  ξεκούραστη εβδομάδα αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς μπορείτε να πειραματιστείτε στον έρωτα , να φλερτάρετε αλλά και να δοκιμαστείτε ..συναισθηματικά.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, πέρα από τις προσπάθειες που καταβάλλετε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία νομικά ζητήματα που εκκρεμούν, θα βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε , ίσως τώρα να είστε σε διακοπές και να αξιοποιήσετε ποιοτικά το χρόνο σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο μυρίζει ..οικογενειακό δείπνο. περνάτε δηλαδή αρκετές ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους με αποτέλεσμα να αποφεύγετε την κοινωνική ζωή. Ωστόσο ζείτε ερωτικά σκαμπανεβάσματα με το ταίρι σας και σας απασχολεί αρκετά η εξέλιξη της υπάρχουσας σχέσης σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές μέσα από ταξιδάκια αναψυχής, συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικά έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε διακοπές με δουλειά και ίσως κλείσετε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν αρκετά στο μέλλον.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, πέρα από τις προσπάθειες που καταβάλλετε να ανταποκριθείτε σε χρέη, οφειλές και γενικά οικονομικής φύσεως ζητήματα. επιβάλλεται να νικήσετε το άγχος και να απολαύσετε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο αφορά αρκετά την καθημερινότητα σας, έχετε τη διάθεση να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας και τις υποχρεώσεις σας και ίσως προχωρήσετε σε συναντήσεις με άτομα που θα συνεργαστείτε στο μέλλον. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  μπορείτε να ξεπεράσετε την ανία που σας προκαλούν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις και να ταξιδέψετε κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές με τα άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πέρα από τις προσπάθειες που κάνετε για να βρείτε χαμένες ισορροπίες και να επανασυνδεθείτε με αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνετε προτεραιότητα σε σχέδια και θα προχωρήσετε σε αρκετές επαγγελματικές συμφωνίες.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο σας κάνει αρκετά σχολαστικούς με οικονομικά ζητήματα, κυρίως θα ασχοληθείτε μετα μανίας με τα έσοδα αλλά και τα έξοδα που αναμένονται να αυξηθούν αρκετά και να σας ταλαιπωρήσουν. Ωστόσο έχετε ευκαιρίες να ανανεωθείτε μέσα από ερωτικές συναντήσεις που θα δώσουν ένα νέο νόημα στη ζωή σας.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ακολουθείτε με ενδιαφέρον το ρυθμό της εβδομάδας  που για εσάς θα είναι αρκετά γρήγορος αλλά θα αποδώσει και θα έχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Ερωτικές περιπέτειες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να κρύβει ο εργασιακός σας χώρος και κυρίως οι επαφές με τους συνεργάτες μπορείτε να βρείτε χρονο για τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε μακριά από πιέσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στο δεκαήμερο σας θυμίζει ξαφνική εισβολή, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα περάσετε ευχάριστα , ίσως όμως ζοριστείτε περισσότερο από το κανονικό  μια που πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε και να ποντάρετε σε δημόσιες σχέσεις Τύχη σε όσους γενέθλια αυτήν την εβδομάδα με δυνατά ξεκινήματα.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσες  συναντήσεις που δεν θα θελήσετε να αποκαλύψετε και μπορείτε να επωφεληθείτε από άτομα που σας στηρίζουν και να νικήσετε το παρασκήνιο. Μυστικές σχέσεις σας απασχολούν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεσετε στις ερωτικές σας σχέσεις , πιθανόν να έχετε κάνει λάθος επιλογές  μπορείτε να ασχοληθείτε και με πιο σοβαρά πράγματα , όπως τα όνειρα σου που θα βοηθήσουν αργότερα στην επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο δίνει εσωστρέφεια , αποφεύγετε τον θόρυβο, πιθανόν να έχετε επιλέξει ήσυχες διακοπές , χωρίς να σημαίνει ότι είστε μόνοι, τουναντίον είναι αρκετά ερωτική εβδομάδα και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. Τύχη, οικονομική ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να προχωρήσετε σχέδια και να εκπληρώσετε δυνατές επιθυμίες μια που θα γνωρίσετε τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να ενισχύσουν το έργο σας   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, πέρα από τις προσπάθειες που καταβάλλετε για να νικήσετε μια αρνητικη ψυχολογία, λόγω καταστάσεων που ζείτε , μπορείτε να εκτονωθείτε μέσα από δυναμικές κινήσεις και πρωτοβουλίες που καλείστε να πάρετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο σας κάνει πιο κοινωνικούς, μπορείτε να βγείτε από το καβούκι σας, να νικήσετε την καχυποψία σας και να ενταχθείτε πιο ομαλά σε ένα νέο κύκλο επαφών που τώρα ξεκινάει. Τύχη μέσα από προσωπικές γνωριμίες. Σκορπιός β δεκαημέρου,   οικονομική ανάταση θα ζήσετε αυτήν την εβδομάδα, με αύξηση εσόδων από τη δουλειά σας και φυσικά αυτό ευνοεί και την ψυχολογία σας. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας στηρίζουν.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, πέρα από την προσπάθεια που καταβάλλετε να επιλύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας , ίσως βρείτε το χρόνο να ταξιδέψετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες ξεχνώντας τα προβλήματα. Έρωτας εν όψει που θα σας μεταμορφώσει.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο είναι τονωτική για την καριέρα σας και τα φιλόδοξα σχέδια σας μπαίνετε στον αυτόματο πιλότο και θα διεκπεραιώσετε πολλές από τις μισοτελειωμένες υποθέσεις σας. Τύχη οικονομική ανάταση λόγω βελτίωσης της εργασιακής σας θέσης. Τοξότη β’ δεκαημέρου, γενικά είστε αρκετά ανεβασμένοι ψυχολογικά και μέσα από μια ερωτική περιπέτεια έχετε βρει ξανά την αυτοπεποίθηση σας. Προσοχή μόνο μη θεωρείτε ότι είστε αναντικατάστατοι. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες που περνάτε , συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση και να βρείτε νέους τρόπους εκτόνωσης. Πείτε ναι στον έρωτα και σε προτάσεις που σας παρασύρουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις που έχετε αφήσει μισοτελειωμένες κυρίως σε σχέση με δάνεια ,οφειλές και σιγά σιγά θα αναγκαστείτε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Τύχη μέσα από γνωριμίες με νεαρά άτομα.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  ζείτε μέρες ψυχολογικής ανάτασης και αυτό οφείλετε στη βελτίωση των οικονομικών σας προβλημάτων και εμπιστεύεστε ξανά την τύχη σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, πέρα από τις πιέσεις που έχετε βιώσει  σε βασικούς τομείς της ζωής σας δεν το βάζετε κάτω και θα αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και κυρίως στα συναισθήματα σας. Θα πάρετε αποστάσεις από άτομα που σας έχουν πληγώσει.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  η πολυαστρία στην Παρθένο δίνει έμφαση στην εργασιακή σας καθημερινότητα, καθώς θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την δουλειά σας με στόχο να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Έρωτας ανθίζει μέσα στον εργασιακό χώρο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  φιλικές συγκεντρώσεις, επανασυνδέσεις με έναν κοινωνικό κύκλο που σας εκφράζει και θα πάρετε τα πάνω σας, οργανώνοντας πάλι το μέλλον σας.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, παρά τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που περνάτε βάζετε νέους στόχους και θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με τη λεγόμενη ..εργασιοθεραπεία.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στην Παρθένο, απέναντι σας δίνει το προβάδισμα στην προσωπική σας ζωή, αγαπάτε με πάθος το ταίρι σας , τους συνεργάτες σας και παρά τον ανταγωνισμό που βιώνετε, είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Έρωτας και πιθανή πρόταση για συγκατοίκηση για τους δεσμευμένους.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   δυνατές συγκινήσεις βιώνετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, μην είστε αδρανείς , αρπάξτε ευκαιρίες και βγείτε από την μετριότητα και την αφάνεια..  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  πέρα από τα πληγωμένα σας συναισθήματα λόγω της αδιαφορίας που βιώνετε από άτομα που θεωρούσατε ότι είναι αγαπημένα, μπορείτε να νικήσετε τα ψυχολογικά σας και να ορίσετε εκ νέου τις προτεραιότητες σας.

To Top