ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (18 Έως 24 Ιανουαρίου 2021)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η σύνοδος Άρη Ουρανού ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και βγαίνεις από τα όρια σου, θέλεις να ελέγχεις τα πράγματα και τη ζωή σου. ο Δίας σου κλείνει πονηρά το μάτι.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο από τις 19/1 ανοίγει δρόμους, φέρνει εικόνες από το Μέλλον, αρκεί να μη γυρίζεις πίσω.

Υστερόγραφο, στις 23/1 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα κάνει χατίρια, γλύφει πληγές..

Υστερόγραφο , στις 24/1 ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο υπόσχεται επιτυχία, αναγνώριση, γίνε μέλος μιας ομάδας, και υποστήριξε μια Ιδέα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αιφνίδιες αλλαγές σε πρακτικά ζητήματα επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή. Επιτυχία μετά από έντονη προσπάθεια. Κριός β’ δεκαημέρου,  ευχάριστες εξελίξεις σε συναισθηματικά ζητήματα, μυστικές σχέσεις ευνοούνται.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας μπαίνουν στο στόχαστρο. κυνηγήστε τη δόξα, αποφύγετε το παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έντονες αιφνίδιες αλλαγές οδηγούν σε κρίσεις ταυτότητας και αλλαγή πλεύσης.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  έντονος ερωτισμός μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον, πιθανόν ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, προετοιμαστείτε για το αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  μυστικά αποκαλύπτονται με άγαρμπο τρόπο και το άγχος πιθανόν να σας καταβάλλει. Σχέση με άτομο που δεν εγκρίνει το περιβάλλον σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα οδηγήσουν σε αποφάσεις που προσωρινά θα σας ικανοποιήσουν.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά ζητήματα και κυνηγήστε τα όνειρα σας. Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα, καθώς ευκαιρίες ξεπηδάνε από το πουθενά. Αισθηματική επιτυχια.  Βελτίωση σε οικονομικές ρυθμίσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  φλερτ, ερωτισμός αλλά και διάθεση να παίξετε με το ταίρι σας. Ηθική ικανοποίηση.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ευνοούνται, οδηγείστε σε νέες καθοριστικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ανατροπές ζείτε και σκληρές μάχες δίνετε για να διατηρήσετε ό,τι δικαιωματικά σας ανήκει. Αντιδράσεις και έντονος ανταγωνισμός.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση σας, μη φοβηθείτε να εκφράσετε πιθανά διλήμματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   έρχεστε σε κόντρα με άτομα που σας ανταγωνίζονται και αυτό ενεργειακά θα σας στεγνώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ερωτικά παιχνίδια και επιλέγετε να είστε πλέον το κακό παιδί.Εσωτερικές αντιθέσεις.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, αισθηματική επιτυχία βιώνετε και θα απαλλαχθείτε από κρίσεις ταυτότητας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  εναλλακτικές σε ερωτικά ζητήματα εμφανίζονται μπροστά σας και θα βγείτε από τον μονόδρομο. Επιτέλους απελευθέρωση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  οικονομικά ευτράπελα προκύπτουν και πρέπει να βρείτε τρόπους  διάσωσης.Προσωρινοί μπελάδες. Καταξίωση σε ερωτικά ζητήματα.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  επιτυχια μέσα στον εργασιακό χώρο, όμως δίνετε μάχες κάθε μέρα.Υπερφορτωμένο πρόγραμμα.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   αφήστε τα παιχνίδια χειραγώγησης , πείτε την αλήθεια σας, χωρίς να κρύβεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,   ανατροπές που οδηγούν σε νέες εκκινήσεις, μη φοβηθείτε το άγνωστο και το διαφορετικό.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  συναισθηματική ολοκλήρωση, συμφιλίωση και ξεπερνατε τα εμπόδια του παρελθόντος.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες σας και βγείτε απο αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες που καλύπτουν πιθανές απώλειες στην εργασιακή σας ζωή, θα καταφέρετε να βγείτε από αδιέξοδα.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,  συναισθηματικά τεστ που οδηγούν σε επιτυχία χωρίς όμως να μπορέσετε να βγείτε από τα γνωστά αδιέξοδα. Απιστία.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  οικονομικά θέματα σας προβληματίζουν , διορθώστε τα κακώς κείμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  ερωτικές ξαφνικές ανατροπές και πιθανόν πρέπει να αποχωρήσετε από τοξικές σχέσεις, καθώς κάτι καινούργιο σας πλησιάζει.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   αφήστε πίσω το παρελθόν και βουτήξτε με αισιοδοξία στο μέλλον.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,    ενδυναμώστε το προφίλ σας, πείτε ναι σε ότι σας απογειώνει επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ρήξεις, εντάσεις αλλά και κρίσιμοι αποχαιρετισμοί σας κάνουν να θέλετε να προσπαθήσετε περισσότερο. Αναγνώριση όταν κατανοείτε τους νόμους του Σύμπαντος.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, φλερτ, μηνύματα και επαφές μέσα από το διαδίκτυο ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  ασχοληθείτε με την εξωτερική πραγματικότητα , και μην μένετε σε σενάρια φαντασίας που σας παιδεύουν..

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ξαφνικές σοκαριστικές ειδήσεις που ανατρέπουν αποφάσεις αλλά και γεννούν συναισθήματα. Ευχάριστες εξελίξεις εάν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, συναισθηματική απογείωση αυτές τις μέρες , και εκφράστε την  αλήθεια σας.   Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  κινητοποιηθείτε μέσα στον φιλικό σας κύκλο και στηρίξτε με πάθος κοινές προσπάθειες.

To Top