ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (10 ως 16 Φεβρουαρίου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ο έρωτας είναι πάλι το ζητούμενο αυτήν την εβδομάδα, μια που η γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου ακολουθεί τη σύνοδο Αφροδίτης, Χείρωνα και μπορείς να επουλώσεις πληγές, να γίνει μια νέα αρχή, ακόμα και με τον ίδιο άνθρωπο..

βέβαια σκέψου τώρα ότι το “δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού..” 

Υστερόγραφο ο Άρης στον Αιγόκερω και σε έξαρση, αποκτάς εμμονές .. που πρέπει οπωσδήποτε να ικανοποιήσεις..

Υστερόγραφο ..ο Ερμής σε στάση και ανάδρομη πορεία στις 17/2, και θα μπερδέψεις ΚΑΙ θα μπερδευτείς..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, εβδομάδα νέων γνωριμιών και η ερωτική σας ζωή φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο και θα μπορέσετε να θεραπεύσετε τραύματα του παρελθόντος. Προετοιμαστείτε για επαγγελματικά ξεκινήματα. Κριός β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων  σας προετοιμάζει για δυνατές επιστροφές και πιθανόν από τώρα αρχίζετε να αξιολογείτε τα συναισθήματά σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει όραμα, ελπίδα αλλά και σας ενώνει ευχάριστα με το περιβάλλον σας. Επενδύστε στον κατάλληλο φιλικό κύκλο..

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εβδομάδα κρυφών αναζητήσεων και χαρούμενων εκπλήξεων που σχετίζονται με την μυστική σας ..ζωή και ανακαλύπτετε νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σας. Προετοιμαστείτε για νέες διεκδικήσεις και για τακτοποίηση νομικών ζητημάτων.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, η στάση του ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων  σας προετοιμάζει για φιλικές επανασυνδέσεις, ομαδικές δραστηριότητες και θα συμπεριφέρεστε με μεγαλύτερη διπλωματικότητα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει προτεραιότητα σε επαγγελματικά ξεκινήματα και στις σχέσεις σας με άτομα κύρους που μπορούν όμως να σας στηρίξουν, αρκεί να επιδείξετε τις ικανότητες σας.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  εβδομάδα κρυφών κινήσεων και μπορείτε να στηριχθείτε πάνω σε φίλους για να μπορέσετε να θεραπεύσετε την καχυποψία ή αρνητικά συναισθήματα που σας είχαν καταβάλλει. Προετοιμαστείτε για βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων δίνει χρόνο για να ανασκουμπωθείτε από τυχόν δυσκολίες είχατε αντιμετωπίσει αλλά και για να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας αποδεχόμενοι πιθανά σας λάθη.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει προτεραιότητα σε σπουδές, ταξίδια, αλλά και σας κάνει να αναζητάτε νέες συγκινήσεις και μέσα από παράξενες συγκυρίες θα δείτε αποτελέσματα.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εβδομάδα θετικών εξελίξεων και μπορείτε να προχωρήσετε σε μια σχέση αρκετά δυναμική μια που αρχίζετε να εμπιστεύεστε περισσότερο τις ικανότητες σας.  Προετοιμαστείτε για κόντρες μέσα σε προσωπικές σχέσεις.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει επιστροφές προσώπων αλλά και σχεδίων με αποτέλεσμα να περνάτε μια φάση διλημμάτων αλλά και ευχάριστων εκπλήξεων.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει προτεραιότητα σε οικονομικής φύσεως θέματα αλλά και στην σεξουαλική σας ζωή που τείνει να γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και σας ιντριγκάρει μια νέα γνωριμία.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, εβδομάδα θετικών εξελίξεων και μπορείτε να αγαπήσετε περισσότερο τα όνειρα σας , να κάνετε νέες επιλογές και γενικά να αποδράσετε από καταστάσεις που σας κουράζουν ψυχολογικά. Προετοιμαστείτε για ένταση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας βάζει σε φάση εσωτερικής εξέλιξης μια που αναζητάτε νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σας αλλά και της λίμπιντο σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο απέναντι σας φέρνει φώς σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις όπου και πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα για να οδηγηθείτε σε πιο δυναμικές επιλογές.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου , εβδομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά και δυνατότητα επούλωσης τραυμάτων ψυχολογικής φύσεως μέσα από την επαφή σας με άτομο που συνδέεστε ερωτικά. Προετοιμαστείτε έντονο ερωτική δραστηριότητα, σκηνές ζηλοτυπίας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας περνάει σε φάση ενδοσκόπησης των σχέσεων σας και θα μπείτε στον πειρασμό να περάσετε σε νέες επιλογές που θα επηρεάσουν αρκετά τον συναισθηματικό σας κόσμο.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο δημιουργεί τις συνθήκες για μια νέα εργασιακή κατάσταση πιθανόν εστιάζετε περισσότερο στη βελτίωση συναδελφικών σχέσεων και Θα γίνουν προτάσεις που θα πρέπει να αποδεχτείτε.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εβδομάδα έντονα ερωτική και έχετε σημάδι για να μπείτε σε μια νέα κατάσταση που θα σας γεμίσει συναισθηματικά και περνάτε στιγμές έντονα συναισθηματικές. Προετοιμαστείτε όμως για συγκρούσεις μέσα στο σπίτι.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας θυμίζει τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας αλλά και αναθεωρείτε αρκετά από τα σχέδια σας με αποτέλεσμα σιγά σιγά να αλλάξετε την εργασιακή σας κατάσταση   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο δημιουργεί σας κάνει πιο ερωτικόύς και συνάμα δημιουργικούς με αποτέλεσμα να πάρετε περισσότερα ρίσκα και να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εβδομάδα ευχάριστων ανατροπών σχετικά με την εργασιακή σας ζωή και μπορείτε να προσπεράσετε καταστάσεις που είχαν μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Σκορπιός β δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει επιστροφές από το παρελθόν και συνειδητοποιείτε ότι αγαπάτε πάλι με πάθος και ένταση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Υδροχόο  φέρνει στο προσκήνιο θέματα σπιτιού και σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και αλλάζουν οι προτεραιότητες σας

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, εβδομάδα θετικών ανατροπών αλλά και ερωτικών δώρων και μπορείτε να μοιραστείτε συναισθήματα με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά και θα θεραπεύσετε ερωτικά τραύματα. Προετοιμαστείτε για έξοδα αλλά και έσοδα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως αλλά και επανεξετάζετε τον τρόπο που συνδέεστε με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και οικονομικής φύσεως ζητήματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, έρχεστε σε επαφή με άτομα που μοιράζεστε όνειρα και σχέδια και γενικά θα κάνετε προσωπικές προσπάθειες ανάδειξης της δουλειά σας. Νέος τρόπος απασχόλησης.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, εβδομάδα αλλαγών αλλά και προτάσεων που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα μια που περνάτε περίοδο επανασύνδεσης με το ταίρι σας και είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε καταστάσεις. Προετοιμάσου για εντάσεις και έντονες διεκδικήσεις.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει πιο εσωστρεφείς καθώς αξιολογείτε σχέδια και τωρινούς συνεργάτες ώστε να καταλήξετε σε νεές συμφωνίες.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Υδροχόο σας επηρεάζει ώστε να δώσετε μεγαλύτερη προτεραιότητα σε θέματα ανεύρεσης νέων πηγών εσόδων.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  εβδομάδα ερωτικών μηνυμάτων αλλά και έντονου φλερτ κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και μπορείτε να θεραπεύσετε πιθανή απόρριψη που νιώσετε και να προχωρήσετε σε νέες πιο ενδιαφέρουσες επιλογές.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η στάση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας προετοιμάζει για επανεξέταση των οικονομικών σας πόρων και κυρίως θα μπορέσετε να αξιολογήσετε εκ νέου τις απολαβές σας αλλά και τις οικονομικές σας συμφωνίες.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ο Ήλιος στο ζώδιο σας δίνει προτεραιότητα σε προσωπικές επαφές και συνεργασίες και βέβαια γιορτάζετε τα γενέθλια σας, αναθεωρώντας και βάζοντας νέους στόχους.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, μια εβδομάδα για να χτίσεις αυτοπεποίθηση, να αυξήσεις εισόδημα και γενικά να βγεις από δύσκολες καταστάσεις , εφόσον σου αρέσει η πρόοδος , η επιτυχία..Προετοιμάσου για αναθεωρήσεις και αναζητήσεις εκτός ορίων.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η στάση του Ερμή στο δεκαήμερο σου είναι κίνδυνος..για τα ερωτικά σου επιστροφές, νέα σκιρτήματα και λάθη που αργότερα στοιχίζουν ακριβά.. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, o Ήλιος στον Υδροχόο ρίχνει φως σε εσωτερικά συναισθήματα και περνάτε σε φάση αναθεώρησης συναισθηματικών σχέσεων.

To Top