ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (08 εως 14 Νοεμβρίου 2021)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ξεκινά η εβδομάδα που απεικονίζει καθαρά το μάτριξ, αυτό δηλαδή που έχεις δημιουργήσει και πολλές φορές προσπάθησες να το αλλάξεις ..αλλά μάταια! Συνειδητοποιείς τα όρια σου, συγκρούεσαι με τον εαυτό σου ή τους άλλους.. δυσανασχετείς και εγκλωβίζεσαι ..

Υστερόγραφο, στις 13/11 ο Ερμής από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, εκπλήξεις, κρυφές συναντήσεις και λοξοδρομείς….αλλάζεις σίγουρα κατεύθυνση.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β δεκαημέρου γύρω από την 12η μοίρα

Υστερόγραφο, στις 10 11/11 ο Άρης, Ερμής σε σύνοδο και τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, και πέφτεις σε τοίχο. Περιορισμός, όρια και νιώθεις φυλακισμένος;

Yστερόγραφο,  στις 12/11 ο Ήλιος από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες.. σου δείχνει τα ευχάριστα που έρχονται.. δειλά, αργά, αλλά θα πάρεις μια γεύση.

Επηρεάζονται τα ζώδια του νερού και της γης , γεννημένοι στο τέλος β’ δεκαημέρου, αρχές γ’ , γύρω από την 20η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ανησυχείτε αρκετά αυτό το διάστημα, καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε μια πιεστική καθημερινότητα. Εγκλωβίζεστε μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν σας καταλαβαίνει.   Κριός β’ δεκαημέρου,  αιφνίδια αλλάζετε προσανατολισμό και αυτό θα επηρεάσει την οικονομική σας αλλά και συναισθηματική κατάσταση. Βγαίνετε από τα τετριμμένα.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε αρκετές επιθυμίες σας αυτήν την εβδομάδα και να αποφύγετε τις δυσκολίες . Περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στο Σύμπαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, προσπαθήστε να είστε προσηλωμένοι στα θέλω σας, και με χαμηλούς τόνους αποφύγετε τις προκλήσεις που φέρνει αυτή η εβδομάδα. Νιώθετε πως θα εκραγείτε.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  αναμένονται ρήξεις, εντάσεις αλλά και νέες επαφές. Μια εβδομάδα που σας πάει τελείως παρακάτω και δεν προλαβαίνετε να αντιδράσετε. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τον φιλικό σας κύκλο και μερικοί απ΄εσάς θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας, καθώς έχετε στήριξη. Ο έρωτας είναι η προτεραιότητα σας, αλλά με όρους. Δεν πετάτε στα σύννεφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, εμπόδια , καθυστερήσεις βιώνετε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και αυτό επηρεάζει αρκετά τη διάθεση σας. Νομικά ζητήματα προκύπτουν. Περιορισμοί που πρέπει να ξεπεράσετε. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ανατροπές σας επιφυλάσσει το σύμπαν και πρέπει να προσέξετε μην εκτεθείτε αυτό το διάστημα . Προσέξτε το εργασιακό σας περιβάλλον. Πιθανότητα να αλλάξουν τα εργασιακά σας δεδομένα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να επενδύσετε αυτές τις μέρες σε μια νέα εργασιακή σχέση και να βγείτε από ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η φυσική σας κατάσταση μπορεί να  βελτιωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και πολλοί απ΄ εσάς θα αποφασίσετε το τέλος μιας κατάστασης. Έχετε ήδη βρει τον αντικαταστάτη.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα σας , γίνεστε πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και ερωτικές προκλήσεις. Σχέση από απόσταση, αλλαγή κατοικίας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και ίσως πετάξετε από ευτυχία. Ασχοληθείτε με τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες προσαρμογής μέσα στο περιβάλλον που κινείστε καθημερινά και αυτό σας εκνευρίζει. Εντάσεις, ρήξεις αναμένονται.   Λέοντα β΄δεκαημέρου,   ανατροπές αναμένονται στην προσωπική σας κατάσταση, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ακολουθείτε τις επιθυμίες σας αυτές τις μέρες και πιθανόν να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ιστορία αγάπης και ατελείωτο πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, δυσκολεύεστε ακόμα να αποδεχτείτε τις αλλαγές που βιώνετε, ενώ κατά βάθος ξέρετε πως είναι για το καλό σας. Προσοχή σε μετακινήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, ξαφνικές συνειδητοποιήσεις οδηγούν στο να αλλάξετε τις ερωτικές σας επιλογές. Γκρεμίζονται τα ταμπού σας. Ακατάλληλος έρωτας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σας αυτό το διάστημα, μπορείτε να χαρείτε την συντροφικότητα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικές στιγμές και ταξίδι για να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως είστε εγκλωβισμένοι σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση ή σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν σας αποδέχεται. Έντονος ανταγωνισμός και προσοχή σε βεβιασμένες κινήσεις.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αλλάζει αιφνίδια ο τρόπος που βγάζετε το εισόδημα σας και αυτό πιθανόν να σας προκαλέσει άγχος. Νεύρα και ξαφνικές εντάσεις αναμένονται. Νέα γνωριμία.     Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί το επόμενο διάστημα και αυτό θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σας. Νέα πηγή εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε πολλά σχέδια, αλλά οι συνθήκες δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση και αναζητάτε την εκτόνωση. Πιθανά λάθη , ξεσπάσματα.   Σκορπιός β΄δεκαημέρου, αλλάζει τελείως η προσωπική σας κατάσταση και η μια έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Θα απογειωθείτε . Οι μόνιμες σχέσεις κινδυνεύουν.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι να ζήσετε το όνειρο σας; Ετοιμαστείτε για θερμές εξομολογήσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας στα ύψη. Σχέση με άτομο νεότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, κινείστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και δεν μπορείτε να ξεφύγετε όσο και αν το θέλετε. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Αλλαγή στα εργασιακά σας αναμένεται.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, μυστικές συμφωνίες γίνονται πίσω από την πλάτη σας και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Έντονο παρασκήνιο και πιθανή ρήξη με τους συνεργάτες σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  η συναισθηματική σας κατάσταση θα αλλάξει το επόμενο διάστημα και πιθανόν να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Υλοποίηση, μυστικές συμφωνίες. Αναμένονται κέρδη από μυστικές πηγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να συνειδητοποιήσετε τα εμπόδια που υπάρχουν και μπλοκάρουν την επαγγελματική αλλά και προσωπική σας εξέλιξη. Δημιουργείστε ένα νέο κύκλο επαφών και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Μην είστε εύθικτοι. Προσοχή σε οικονομικές σπατάλες.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αιφνίδιες γνωριμίες οδηγούν σε κρίσιμες αλλαγές και θα μπείτε σε διλήμματα. Νέες σχέσεις και προτάσεις που δελεάζουν Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  είστε πολύ κοντά στην πραγμάτωση των σχεδίων σας και έχετε κοντά σας σημαντικά άτομα που σας στηρίζουν. Ευοίωνη περίοδος για συμφωνίες που θα αποδώσουν κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ψυχολογικά πιεσμένοι είστε και αυτό σας οδηγεί να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Αναμένονται επεισόδια και ρήξεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αλλαγές ξαφνικές προκύπτουν και πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στο νέο σας ρόλο. Νέα επαγγελματική στέγη ή προσωπική κατάσταση.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ευνοείστε αυτό το διάστημα για επαγγελματικό άνοιγμα και θα αρπάξετε την ευκαιρία που περιμένατε. Εύκολη υλοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και τα τελεσίγραφα.. Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας. Προσοχή στο παρασκήνο.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ξαφνικές γνωριμίες προκύπτουν και θα επηρεαστεί η αισθηματική σας κατάσταση. Αλλαγή πλεύσης .Νέες εμπειρίες που προκαλούν το περιβάλλον σας.    Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,  ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και θα πάρετε το ..αίμα σας πίσω. Ερωτικές συγκινήσεις αναμένονται.

To Top