ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις ( 04 εως 10 Νοεμβρίου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Έντονη σεισμική δραστηριότητα έχει η εβδομάδα που ξεκινά..πρέπει να ανακαλύψεις τρόπους διάσωσης αφού πρώτα εξοντώσεις ότι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου!! Χωρίς οίκτο..πόλεμο έχουμε..  κτητικότητα, εμμονές, βίαιες σκέψεις θα είναι η καθημερινότητα σου..

Υστερόγραφο , χαρές και επίτευξη στόχων με θετικές όψεις Κρόνου, Ποσειδώνα , επηρεάζεσαι εάν έχεις εργαστεί σκληρά..

Υστερόγραφο, Ερμής ανάδρομος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα.. επιστροφές ίσον με καταστροφές.. έλα μπορεί και να έχει διάρκεια ( εάν αγαπάς ..)

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα προκύπτουν γύρω από προσωπικές σχέσεις, φιλίες και το ζητούμενο με το Χείρωνα ανάδρομο στο δεκαήμερο σας να διαπιστώσετε δικές σας κρυφές αδυναμίες και έτσι πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την θεραπεία τους. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες για χαλάρωση, ίσως και ταξίδι αναψυχής.    Κριός β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις για να σταθεροποιήσετε συνεργασίες και να κάνετε τα κρυφά σας όνειρα πραγματικότητα. Ονειροπόληση, ρομαντικές στιγμές αλλά και ξόδεμα χρόνου. Επιστροφές ατόμων για να ενισχυθεί η σεξουαλική σας ζωή. Κριός γ’ δεκαημέρου,  το τετράγωνο Άρη,Πλούτωνα οδηγεί σε εσωτερικές συγκρούσεις, νιώθετε πικρία ίσως και θέλετε να εκδικηθείτε άτομα που σας έχουν πληγώσει και η ψυχολογία σας είναι αρνητική, χωρίς όμως να το δείχνετε, φοράτε μάσκα..

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αρκετά θέματα προκύπτουν και πιθανόν αισθάνεστε μεγάλη ανασφάλεια και έχετε χάσει την ψυχική σας ισορροπία ωστόσο το ζητούμενο με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό είναι να αντιμετωπίσετε κατάματα τον ψυχισμό σας και να προσπαθήσετε να θεραπευτείτε με εναλλακτικές μεθόδους προσέγγισης. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική αλλά και σεξουαλική τόνωση.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  θετικές οι εξελίξεις για να  υλοποιήσετε στόχους, να προχωρήσετε σε υγιείς συμφωνίες, να πραγματοποιήσετε κρυφές επιδιώξεις  και να βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Έντονη ανάγκη για κοινωνική ζωή. Επιστροφές αγαπημένων προσώπων ευνοούνται.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις μέσα στην καθημερινότητα σας, πιθανόν να νιώθετε ότι έχετε χάσει την επαφή με το περιβάλλον σας και λαμβάνετε αρνητικά σχόλια.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει και πιθανόν αισθάνεστε ότι έχετε μείνει κάπως στάσιμοι λόγω κακής ψυχολογίας ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό συνειδητοποιείται ότι ήρθε η ώρα σας για να ξεπεράσετε ότι σας έχει πειράξει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες για νέες σχέσεις και όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  θετικές οι εξελίξεις για να βγείτε από αδιέξοδα, να προχωρήσετε σχέδια και να ορθοποδήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Επιστροφές αγαπημένων ευνοούνται, ωστόσο πρέπει να είστε συγκρατημένοι.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε οικονομικές διαμάχες, εσωτερικές συγκρούσεις, παιχνίδια χειραγώγησης και σας παιδεύει αρκετά η καθημερινότητα σας.  Αισθήματα ψυχαναγκασμού.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει και πιθανόν αισθάνεστε μειονεκτικά μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό, μπορείτε να δείτε τα αδύναμα σημεία σας και να κάνετε προσπάθειες που θα αποδώσουν στο μέλλον. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση ή να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις για συναισθηματικά ζητήματα και θέματα σχέσεων αλλά και πραγματοποίηση στόχων, κυρίως εάν συνεργάζεστε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ή με το εξωτερικό. Επιστροφές ερωτικές αναμένονται και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε απιστίες, παιχνίδια αυτοκαταστροφικά, σκηνές ζηλοτυπίας και η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις. Έντονη εμμονή και πάθος με άτομο νεώτερο.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  αρκετά θέματα έχουν προκύψεις και πιθανόν αισθάνεστε ότι έχετε δεσμευτεί σε μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει ωστόσο  τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό μπορείτε να βρείτε τρόπους απελευθέρωσης από προσωπικά στεγανά και προκαταλήψεις. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες μέσα από μετακινήσεις και θα λάβετε μηνύματα που σας αναστατώνουν.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν ένα όνειρο σας πραγματοποιείται λόγω του ότι τώρα λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση και νιώθετε πως διανύετε καλύτερες μέρες. Εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών.  Επιστροφές σε οικεία πρόσωπα αναμένονται. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε εκρήξεις θυμού με τους κοντινούς σας ανθρώπους και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον μια που αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι λόγων εσφαλμένων προσωπικών επιλογών.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει και πιθανόν αισθάνεστε παγιδευμένοι σε αρνητικές σκέψεις όπου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις που θα σας διευκόλυναν αυτή τη στιγμή σε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να απαγκιστρωθείτε από άλλους και να εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες για συμφιλίωση με άτομα που σας έχουν πληγώσει.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, θετικές οι εξελίξεις, βιώνετε απόλυτη ευτυχία μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις και πιθανόν μιλάτε για συμβίωση, επισημοποίηση και όλα φαίνονται να κυλάνε υπέροχα. Βέβαια μερικοί από εσάς έχουν όρεξη για πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να γίνεται αντιληπτό. Επιστροφές σε σχέσεις καυτές.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε αντιπαλότητα με το περιβάλλον σας, έρχεστε σε σύγκρουση με κοντινά σας άτομα έτσι ώστε να βγούνε στην επιφάνεια κρυφές διαφορές. Πιθανόν να οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει και πιθανόν να είστε εσείς οι υπεύθυνοι για κάποια πράγματα, ωστόσο και με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό μπορείτε να βρείτε πιο υγιείς τρόπους προσέγγισης των αγαπημένων σας και για να επιλύσετε διαφορές που έχουν γεννηθεί. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες για μικρά ταξίδια αναψυχής και ευχάριστα μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις βιώνετε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, όπου και τα εργασιακά σας ζητήματα φαίνεται να εξελίσσονται ομαλά και υπάρχει πρόοδος και υλοποίηση σχεδίων. Επιστροφές χρημάτων αλλά και πρώην συντρόφων αναμένονται.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε εξάντληση, πιθανόν νιώθετε κούραση είτε ψυχολογικά γιατί έχετε επενδύσει σε λάθος πρόσωπα είτε σωματικά λόγω υπερβολικής δουλειάς . Προσοχή στο παρασκήνιο και σε εντάσεις που οδηγούν σε ρήξη.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει μέσα στον εργασιακό χώρο που οδηγούν σε επαναξιολόγηση προσωπικών επιλογών, ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό μπορείτε να εντοπίσετε τα πραγματικά αίτια πίσω από τις αποφάσεις σας και να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική άνοδο  αλλά τα χρήματα πιθανόν να ξοδεύονται σε ανούσιες αγορές. Σκορπιός β δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις για να σταθεροποιήσετε τις συνεργασίες σας, να προωθήσετε τα σχέδια σας κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Ερωτικά όνειρα εκπληρώνονται, φλερτ και συναντήσεις με άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Επιστροφές που μεταμορφώνουν τη ζωή σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε συγκρούσεις , ψυχολογικά είστε βέβαια δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις αλλά οι ανασφάλειες σας γεννά διλήμματα. Έρωτας με άτομο που σας χειρίζεται .

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει γύρω από την ερωτική σας ζωή και φυσικά αναρωτιέστε εάν κάνετε τις σωστές επιλογές, ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό μπορείτε να ξεκολλήσετε από δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και σας ομορφαίνει απίστευτα. Έντονος καταναλωτισμός.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις για να προχωρήσετε σχέδια, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή με τη διαχείριση ενός ακινήτου και γεμίζει κάπως το πορτοφόλι σας. Επιστροφές σε σχέσεις παράνομες, μυστικές.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον, πιθανόν συνειδητοποιείτε ότι «ζει» ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας και ότι σας εκμεταλλεύονται. Οικονομικές διαφορές σας απομακρύνουν από άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει μέσα στον οικογενειακό σας χώρο ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό πρέπει να ενηλικιωθείτε κόβοντας ομφάλιους λώρους και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Ήρθε ο καιρός να πείτε όχι σε άτομα που επιμένουν να υποδύονται τον κηδεμόνα σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και έχετε στήριξη από φιλίες κρυφές ή ερωτικές σχέσεις που μένουν μυστικές.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις για να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα, να διαπραγματευτείτε με πρόσωπα κύρους , πετυχαίνοντας καλύτερους όρους και μια καλύτερη θέση εργασίας. Επιστροφές φίλων, έντονη κοινωνικοποίηση και επανεξετάζετε το ενδεχόμενο να επιστρέψετε σε σχέση του παρελθόντος. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε συγκρούσεις με το κατεστημένο, με πρόσωπα εξουσίας , πιθανόν να βιώσετε απώλειες και δυνατά τραντάγματα που θα δημιουργήσουν ανασφάλεια για το μέλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει μέσα στην καθημερινότητα σας και κυρίως με τα συγγενικά άτομα που ζητούν πράγματα από εσάς, ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό μπορείτε να βάλετε τα όρια σας και απεγκλωβιστείτε από ενοχές. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και φέρνει ευκαιρίες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις για  να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και είστε αποφασισμένοι να κάνετε νέες γνωριμίες και να επενδύσετε στον φιλικό σας κύκλο.  Επανασυνδέσεις χωρίς διάρκεια. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα οδηγεί σε ρήξεις με πρόσωπα εξουσίας και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε παιχνίδια έντονης συναισθηματικής χειραγώγησης.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα έχουν προκύψει στα οικονομικά σας και πρέπει να βρείτε νέους τρόπους αύξησης εισοδήματος, ωστόσο τώρα με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό ξέρετε πως πρέπει να γίνετε πιο τολμηροί και αποφασιστικοί. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και φέρνει ευκαιρίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και την κοινωνική σας ζωή.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις για να ζήσετε την ιδανική σχέση , να σταθεροποιήσετε τον φιλικό σας κύκλο και να επενδύσετε σε δημόσιες σχέσεις. Οι επιστροφές ευνοούνται αλλά οδηγούν σε πιθανά  αδιέξοδα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα μπλοκάρει σχέδια, ουσιαστικά έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια που δύσκολα μπορείτε να αγνοήσετε και θα νιώσετε αρκετά αδύναμοι. χωρίς στήριξη.  Έντονος θυμός.

To Top