ΟΜΟΡΦΙΑ

Essence update ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021

Με την βασική σειρά της essence  Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021, έχουμε πετύχει τον στόχο μας: 100% vegan! Όλα τα νέα προϊόντα του Update είναι εντελώς vegan, δηλαδή χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης!

Επιπλέον, έχουμε αλλάξει τη σύνθεση σε όλα τα υπάρχοντα, αγαπημένα προϊόντα ώστε να είναι κι αυτά vegan. Φυσικά, όλα τα προϊόντα μας συνεχίζουν να είναι cruelty-free – όπως ήταν πάντα στην essence.

Πολλά από τα νέα προϊόντα μας ανταποκρίνονται και στο σύνθημα “skin first, make-up second”. Το επίκεντρο είναι το Clean Beauty* και η αίσθηση φροντίδας των προϊόντων – έχουν ευχάριστη αίσθηση, είναι όμορφα και περιποιούνται το δέρμα μας με πολύτιμα συστατικά. Το αποτέλεσμα: μια φυσικά λαμπερή επιδερμίδα που γίνεται η τέλεια βάση για μια φυσική εμφάνιση με απόλυτη λάμψη.

*Όλα τα προϊόντα “Clean Beauty” της essence περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών και υποστηρίζουν την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου.

  • Πείτε «Αντίο» σε: • PEGs • Μικροπλαστικά σωματίδια • Parabens • Επιπρόσθετα για τα βερνίκια νυχιών
  • Πείτε «Αντίο» σε: Πολυμερή στυρενίου, εποξυκές ρητίνες, μελαμίνη, πολυαϊμίδια, τοσυλαμίδιο αιθυλίου, καμφορά, φωσφορικό τριφαινύλιο.
  • Και πείτε «Γεια» στην “Καθαρή Ομορφιά” από την essence. Σε μερικά προϊόντα “Clean Beauty” μπορέσαμε να αποφύγουμε ακόμη περισσότερα συστατικά.

*Τώρα παράγουμε τα προϊόντα μας να περιέχουν μόνο vegan συστατικά. Βρείτε το vegan εικονίδιο μας σε έναν αυξανόμενο αριθμό προϊόντων καθώς κάνουμε αυτήν τη μετάβαση!

Όλα τα νέα προϊόντα του update essence  Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 -για το πρόσωπο, για τα μάτια, για τα φρύδια αλλά και η νέα σειρά FOOT CARE- έρχονται να φροντίσουν το δέρμα μας και να μας χαρίσουν πραγματικά έξυπνες και ολοκληρωμένες ιδέες ομορφιάς.

Φέτος η essence προστατεύει, φροντίζει και δίνει χρώμα στον Χειμώνα μας!

To Top