ΟΜΟΡΦΙΑ

Εσένα ποιο τζιν σου ταιριάζει;

jean1myselvi.gr

Τζιν το απαραίτητο κομμάτι σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Όμως με τόσα διαφορετικά σχέδια και γραμμές σε τζιν παντελόνια, που θα βρεις στα ράφια και στις κρεμάστρες των καταστημάτων, η αλήθεια είναι πως δεν είσαι σίγουρη κάθε φορά για το αν έχεις διαλέξει το σωστό.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις το κομμάτι, που ταιριάζει στη σιλουέτα σου και κολακεύει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σημεία του σώματός σου, ενώ παράλληλα “καμουφλάρει” τις μικροατέλειες.

Ποιο τζιν παντελόνι ταιριάζει τελικά σε κάθε σωματότυπο;

1. Σωματότυπος κλεψύδρα

Τα χαρακτηριστικά του σωματότυπου κλεψύδρα είναι το στήθος, η θηλυκή περιφέρεια και η λεπτή μέση. Υπάρχει δηλαδή ισορροπία στο πάνω και κάτω μέρος κι έτσι, οι γυναίκες που έχουν αυτό το σωματότυπο, μπορούν να δοκιμάσουν να τονίσουν το πιο λεπτό σημείο του σώματός τους. Μια καλή επιλογή αποτελούν τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ίσια σχετικά γραμμή ή τα πιο skinny.

2. Σωματότυπος με καμπύλες

Τα τζιν καμπάνα αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα με καμπύλες, καθώς κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα. Έτσι, υπάρχει μία ισορροπία στο σημείο κάτω από το γονάτο με την περιφέρεια. Οι ψηλόμεσες καμπάνες δείχνουν πιο λεπτή και την περιοχή της κοιλιάς.

3. Σωματότυπος αχλάδι

Με άλλα λόγια, η μεσογειακή σιλουέτα με ανοιχτή περιφέρεια, λεπτή μέση και πιο μικρό στήθος. Και σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί σωστά το τζιν καμπάνα. Προτίμησε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, που θα ανορθώνει και θα αναδεικνύει τις καμπύλες σου.

4. Μικρόσωμη σιλουέτα

Αν είσαι petite, μπορείς να δοκιμάσεις τα cropped τζιν. Επίλεξε ένα παντελόνι σε σχετικά ίσια γραμμή, ώστε να κολακεύει τον σωματότυπό σου.

5. Ψηλόλιγνη σιλουέτα

Αν είσαι πολύ ψηλή και λεπτή, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις τα cropped τζιν καμπάνες, που έχουν την τιμητική τους αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πολλές celebrities έχουν αρχίσει ήδη να τα προτιμούν για τις casual street style εμφανίσεις τους

 

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top