ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για το 2017

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

feature-aries

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, από το 2010, άλλαξε την ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να έχετε βιώσει ξαφνικούς χωρισμούς ή να είστε αναγκαστικά σε σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτώβριου, όμως σκοπεύει να σας αποζημιώσει για να εμπιστευτείτε νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας και να ξεπεράσετε τελείως το παρελθόν. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέσα στην άνοιξη συμπληρώνει το έργο του Δία, αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερβολής και πρέπει να νικήσετε την τάση σας, να προσπερνάτε τους άλλους. Το 2017 χαρίζει το ρομάντζο, εφόσον βέβαια αποφασίσετε να συνεργαστείτε με την διαφορετικότητα του/της συντρόφου σας και εργαστείτε με την ιδέα της ενότητας.

feature-taurus

Ταύρος

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, έχει διαλύσει τις πεποιθήσεις σας, κυρίως γιατί αναγκαστήκατε να απομακρυνθείτε από ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας και να βιώσετε μια περίοδο μοναχικότητας. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, μπορεί να σας χαρίσει μια σχέση μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά κυρίως θα νικήσετε την κυκλοθυμία σας. Τα καλά νέα θα έρθουν στο τέλος του χρόνου, εκεί όπου ο Δίας θα περάσει απέναντι σας και θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Το 2017 χαρίζει τον χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα αυτοεκτίμησης, έτσι ώστε να δυναμώσετε και να συμπορευτείτε με το πρόσωπο που θα σας συγκινήσει.

feature-gemini

Δίδυμοι

Ο Κρόνος από τον Τοξότη έχει καταπιέσει την ανέμελη φύση σας, κυρίως γιατί αναγκαστείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις και να συμπεριφερθείτε σαν ενήλικες. Η θέση του Δία στον ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, μπορεί να σας διευκολύνει, να απομακρύνει τα προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σας και να αρχίσετε να περνάτε καλά, ξεπερνώντας την ασυνεννοησία του παρελθόντος. Έχετε το νου σας, στην ανάδρομη φάση της Αφροδίτης, την άνοιξη, έτσι ώστε να μην πέσετε με τα μούτρα σε απαγορευμένες σχέσεις που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Το 2017 χαρίζει το όνειρο,  αλλά και την πολυτέλεια να υλοποιείτε τις σκέψεις σας, με ή χωρίς σύντροφο.

feature-cancer

Καρκίνος

Πλούτωνας στον Αιγόκερω, δηλαδή απέναντι σας και Κρόνος που πιέζει με άχαρες δραστηριότητες, έχει διαταράξει την ψυχολογία σας και φορτωθήκατε εμμονές για μια σχέση που δεν τραβούσε και ακόμα προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αρχή; Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ευτυχώς θα σας απελευθερώσει από μια αυτοκαταστροφική κατάσταση, και θα απελευθερωθείτε. Βέβαια όλο και θα πέφτετε πάνω στο παρελθόν σας, (κυρίως με την Ανάδρομη Αφροδίτη την άνοιξη) αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείτε με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Το 2017 χαρίζει την χαρά, γιατί θα σας βγάλει από την απομόνωση σας και θα είστε διαθέσιμοι σε γνωριμίες που θα σας διασκεδάζουν.

feature-leo

Λέων

Ουρανός στον Κριό και Κρόνος στον Τοξότη έχουν ανατρέψει τους στόχους σας, συνηγορούν δηλαδή στο να τα βρείτε με την ενθουσιώδη φύση σας, να ισορροπήσετε τα θέλω με τα πρέπει και σίγουρα να κατασταλάξετε. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου είναι καλό χαρτί στα χέρια σας, για να μεταμορφώσετε μια φιλική σχέση σε ερωτική, να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν (με μια μοιραία σχέση) ή ακόμα και να έχετε το πάνω χέρι στην υπάρχουσα προσωπική κατάσταση που βιώνετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα στην άνοιξη, ναι σας επηρεάζει, με την έννοια ότι αντιλαμβάνεστε,  ότι έχετε δυσαρεστήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα πρέπει να αλλάξετε τακτική. Το 2017 χαρίζει την δικαιοσύνη, ικανοποιείτε τις ανάγκες σας αλλά δεν πληγώνετε το περιβάλλον σας.

feature-virgo

Παρθένος

Κρόνος στον Τοξότη και Ποσειδώνας στους Ιχθύες, σας έχουν μπερδέψει και δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από έναν σύντροφο που σας δυσκολεύει ή από μια θυελλώδης σχέση  που σας εξουθενώνει. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, μπορεί να βοηθήσει, βέβαια αν αποδεχτείτε την προσωπική σας αξία και δεν θέλετε να καθρεφτίζεστε στα μάτια του/της συντρόφου σας. Μια ευκαιρία να ξαναδείτε το έργο από την αρχή, την περίοδο που η Αφροδίτη θα μπει στον Ιχθύ (κυρίως Απρίλιο) ανάδρομη, αλλά και πάλι μην έχετε ψευδαισθήσεις. Το 2017 χαρίζει την δύναμη, έτσι ώστε να αποφασίσετε ανεξάρτητα από κοινά πρέπει και θέλω , να πράττετε σύμφωνα με την καρδιά σας. Δύναμη ψυχής λοιπόν!

feature-libra

Ζυγός

Δίας στο ζώδιο σας και Ουρανός απέναντι σας, καλλιεργούν την υπερβολική  αισιοδοξία, αλλά και την επαναστατικότητα και για να φτιάξετε κάτι που θα έχει διάρκεια, πρέπει να βρείτε χρόνο να συνομιλήσετε με τον εαυτό σας. Βέβαια και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας θα ψιθυρίζει υποσχέσεις, όρκους αγάπης και πίστης και αυτό θα σας «δέσει» σε μια κατάσταση με πολλά ερωτηματικά. Ωστόσο, εκμεταλλευτείτε το πήγαινε έλα της Αφροδίτης, στον Κριό,  για να πάρετε αυτό που θέλετε, δηλαδή την διαβεβαίωση ότι αξίζει να δεσμευτείτε με ένα διαφορετικό σύντροφο. Το 2017 χαρίζει την Αρχή, έτσι ώστε να βάλετε τα θεμέλια για μια υγιή,  αλλά και ενδιαφέρουσα συναισθηματική ζωή.

feature-scorpio

Σκορπιός

Κρόνος στον τομέα που ψάχνετε την αξία σας και Δίας πίσω σας, αιχμαλωτίζουν το νου σας σε κρυφές σχέσεις και σε συντρόφους που δεν έχετε καταφέρει να κατακτήσετε με αποτέλεσμα να βιώνετε το δράμα και έντονες συγκινήσεις. Ωστόσο, μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα μπει στο ζώδιο σας, θα βρείτε τον τρόπο να «εκδικηθείτε» το άτομο που σας έχει αμφισβητήσει ή φοβηθεί με μια σχέση που πραγματικά θα σας απογειώσει και θα είναι φτιαγμένη στα μέτρα σας. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Ιχθύ (Απρίλιο) και βέβαια σας αφορά, έχετε κυκλοθυμικά επεισόδια και θέλετε να παρακαλέσετε για μια επιστροφή, που τελικά όμως δεν θα γίνει και θα είναι για το καλό σας. Το 2017 χαρίζει την επιβράβευση, καθώς μετά από μια περίοδο ψυχικής ταλαιπωρίας, θα αγαπηθείτε με το αληθινό πάθος, που σας αξίζει.

feature-sagittarius

Τοξότης

Ουρανός στον Κριό, που δίνει σχέσεις μικρής ανακούφισης και ο Κρόνος στο ζώδιο σας που τραβάει τα χαλινάρια, για να μην παρεκτραπείτε και χάσετε την αυτοεκτίμηση σας, έχετε πολλά να μάθετε, αλλά και να καταφέρετε. Η παραμονή του Δία στον Ζυγό, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, δίνει χτυποκάρδια, φλερτ και πολλές γνωριμίες που όμως σας αγγίζουν περισσότερο σε φιλικό επίπεδο. Αν θέλετε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε πρώην συντρόφους, κινηθείτε γρήγορα, την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης, αλλά και πάλι μην περιμένετε τα θαύματα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όπου εκεί θα ζήσετε την έκπληξη. Το 2017 χαρίζει την ολοκλήρωση, μέσα από το πρίσμα μιας ανιδιοτελής αγάπης, όπου και σίγουρα θα ξεκινήσετε να ζείτε.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας και τον Ουρανό στον Κριό χτυπηθήκατε αρκετά σε όλα τα μέτωπα και δεν καταφέρετε να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή, γιατί ζούσατε σε συνθήκες, μη αναστρέψιμες. Η παραμονή του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, βέβαια και μεγαλώνει τους κινδύνους, με την έννοια ότι θα κινείστε στα άκρα, σε σχέσεις που είναι κρύο, ζέστη και όσο να θέλετε να νοικοκυρευτείτε, θα πέφτετε πάνω στην ανασφάλεια του/της συντρόφου σας. Περιμένετε να ζήσετε χωρισμούς και επανασυνδέσεις την άνοιξη, με την Αφροδίτη ανάδρομη και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να διεκδικείτε την αποκλειστικότητα. Το 2017 χαρίζει την ικανοποίηση, καθώς θα ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις και θα προχωρήσετε σε νέες επιλογές.

feature-aquarius

Υδροχόος

Ο Δίας στον Ζυγό σας χαρίζει την ελευθερία να επιλέγετε μόνο, ότι σας ταιριάζει και ο Ουρανός στον Κριό σας δίνει νέες γνωριμίες και επαφές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να βγείτε από πιθανά αδιέξοδα. Η παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη φέρνει ένα ξεκαθάρισμα σε υπάρχουσες προσωπικές σχέσεις, πιθανόν να αποφασίσετε ένα διαζύγιο, αλλά είναι κάτι που το θέλετε και δεν θα πονέσει τόσο όσο, να σας χαλάσει την χρονιά. Βάλτε τα δυνατά σας να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και να δείτε μια νέα σχέση να ανθίζει και επιτέλους θα λάβετε την αγάπη που επιθυμούσατε. Το 2017 χαρίζει την Αφθονία, μπορείτε να διαλέξετε τα δώρα σας και να χαρείτε σαν μικρά παιδιά την νέα σας ζωή.

feature-pisces

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας σας «πνίγει» σε βαθιά νερά, δηλαδή υπερβολικό συναίσθημα και ο Κρόνος σας επιβάλει να είστε σε αναγκαστικές σχέσεις που σας καταπιέζουν. Ο Δίας στον Ζυγό, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου γιγαντώνει την ανάγκη σας να αγαπηθείτε και χωρίς όρια, αλλά και ο Ουρανός στον Κριό είναι ικανός να σας ρίξει σε σχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Ωστόσο, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα θα κουρνιάσετε σε αληθινή αγκαλιά, αλλά αυτό περιμένετε να γίνει περισσότερο, με τον Δία στον Σκορπιό. Βάλτε όσο μπορείτε τη διαίσθηση σας σε «πάγο», εμπιστευτείτε περισσότερο τη λογική σας και θα ξεπεράσετε τοξικές προσκολλήσεις. Το 2017 δίνει την απόδραση, από ψυχολογικά αδιέξοδα και την ευκαιρία για μια αληθινή πραγματικότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top