ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έρωτας στην παραλία; Προσοχή!

sex-on-the-beatch

Το σεξ στην παραλία είναι, αν μη τι άλλο, αξέχαστο! Όμως μαζί με την απόλαυση έρχονται κάποιες φορές και οι συνέπειες τους αυθορμητισμού. Δεκάδες είναι οι κίνδυνοι για την προσωπική σας υγιεινή.

Γυναίκες, προσοχή! Καραδοκούν πολλά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως HPV (ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων ), χλαμύδια, έρπης και άλλα πολλά. Χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό για την αποφυγή λοιμώξεων.

Προσοχή στην άμμο! Μια γυναίκα μπορεί να πάθει κολπίτιδα λόγω των μυκήτων της άμμου και του νερού. Τα συμπτώματα είναι ερεθισμός στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, φαγούρα, οίδημα της περιοχής κλπ.

Συνήθεις το καλοκαίρι είναι και οι ουρολοιμώξεις. Τα συμπτώματα μίας ουρολοίμωξης είναι ενόχληση ή ακόμη και πόνος στην ουροδόχο κύστη κατά την ούρηση (δυσουρία), πόνος στην οσφυική περιοχή δεξιά ή/και αριστερά της σπονδυλικής στήλης, δύσοσμα ούρα και εμφάνιση πυρετού.

Για την αποφυγή μίας ουρολοίμωξης καλό είναι να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες νερού, ώστε να αυξάνουμε την αποβολή των ούρων από την κύστη και να τηρούνται οι κανόνες τοπικής υγιεινής. Να αλλάζετε συχνά μαγιό, αμέσως μετά τη θάλασσα.

Επισκεφθείτε άμεσα γιατρό αν νιώσετε δυσάρεστα, πόνο ή φαγούρα.

ΠΗΓΗ: athensparty.com
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top