ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο “Ονειροχωριό” στη Βέροια

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της «Πολιτείας Πολιτισμού» διοργανώνεται, από 22-11-18 έως 07-01-19, το Χριστουγεννιάτικο «Ονειροχωριό», στον περιβάλλοντα υπαίθριο χώρο, του πολυχώρου εκδηλώσεων ΜΕΪΝΤΑΝΙ, στην περιοχή Σαροντόβρυσες στη ΒΕΡΟΙΑ.

Το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό μας, βρίσκεται σε έκταση 2 στρεμμάτων όπου υπάρχουν περίπτερα με παιχνίδια, γλυκά, στολίδια, δώρα, ζεστά ροφήματα. Εκεί θα συναντήσουμε και το τεράστιο ιγκλού με τις αρκούδες και τα ελάφια, καθώς και το μαγεμένο δάσος με το δέντρο που μιλάει.

Το σπίτι του Αι Βασίλη θα είναι καθημερινά ανοιχτό για μικρούς και μεγάλους. Oι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συνομιλούν μαζί του και να του στέλνουν τα γράμματά τους, από το ταχυδρομείο του. Οι ανιματέρ θα διασκεδάζουν τα παιδιά με ταχυδακτυλουργικά, με face painting και με πολλές ακόμα δραστηριότητες για μικρούς κ μεγάλους.

Μια σειρά από events, με καλλιτέχνες προσφιλείς στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους μας φίλους, κάθε Πέμπτη ανεβαίνουν στο stage του Ονειροχωριού. Την αυλαία ανοίγουν οι VEGAS, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 19.30. Αμέσως, την επόμενη Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, ακολουθεί συναυλία με το Βασίλη Μπατή, και πολλούς άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, κάθε Πέμπτη στις 19.30 το απόγευμα.

Οι συναυλίες του «Ονειροχωριού», θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

 

To Top