ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έpωτας είναι να είσαι η επιλογή μου κάθε μέρα

Μην το πάρεις στραβά, μα δεν σε διάλεξα τότε, απλώς έτυχε. Έτυχε να διασταυρωθούν τα βλέμματά μας και να κολλήσουν. Να ταιριάξουν οι αύρες μας και να μην θέλουν να ξεκολλήσουν. Δεν σε διάλεξα τότε, μα ξέρω γιατί σε διαλέγω κάθε μέρα έκτοτε.

Για τις μικρές καθημερινές χαρές που μου δίνεις, από την γλυκιά κουβέντα που θα μου πεις το πρωί που θα ξυπνήσεις μέχρι και το αστείο βιντεάκι που είδες και σκέφτηκες να μου το στείλεις. Για το γλυκό σου χαμόγελο, τα μεσημέρια που ξυπνάμε, όταν με βλέπεις δίπλα σου και για εκείνο το “καλημέρα εpωτάκι” που μου λες και με λιώνει.

Γιατί τα βράδια που κοιμόμαστε μαζί αν δεν με πάρεις αγκαλιά δεν με παίρνει ο ύπνος και όταν πιαστείς με ρωτάς γλυκά στο αυτί αν με πειράζει να γυρίσεις πλευρό. Και τότε σε παίρνω εγώ αγκαλιά και διακριτικά τραβάω τζούρες από τη μυρωδιά σου προσπαθώντας να μην με καταλάβεις και με πεις χαριτολογώντας “περίεργη” για ακόμα μία φορά.

Γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε τσακωμένοι, την επόμενη ώρα είμαστε αγκαλιά και χαζογελάμε ο ένας στον άλλο.

Γιατί δεν μπορώ να μην ακούω το γέλιο σου όταν χτυπάω και τον συγκαταβατικό τόνο στη φωνή σου όταν μου λες “πρόσεχε βρε κοpιτσάκι μου”.

Γιατί μπορεί να σιχτιρίζω με τα κρύα και “μαύρα” αστεία σου, αλλά τρελαίνομαι για τον τρόπο που τα λες και το καμάρι που επιδεικνύεις -αν και δεν θα έπρεπε.

Σε διαλέγω κάθε μέρα από τότε γιατί κάθε μέρα μαζί σου μαθαίνω και κάτι καινούργιο. Κάθε μέρα μαζί σου είναι και κάτι διαφορετικό. Γιατί πάνω από όλα κάθε μέρα μαζί σου έχει χαμόγελα, πολλά χαμόγελα.

Σε διαλέγω γιατί αν δεν ήμουν μαζί σου δεν θα ήξερα για την ιστορία των Βίκινγκς και των πειρατών και ένα σωρό άλλα πράγματα που σε πορώνουν και σε κάνουν να παθιάζεσαι και με παρασύρεις και εμένα μαζί σου στον ενθουσιασμό σου.

Σε διαλέγω γιατί είσαι το καφράκι μου, ο άνθρωπος που μπορώ να είμαι και αντράκι δίπλα του, χωρίς να απειλείται, και γυναίκα. Γιατί με αφήνεις να είμαι εγώ και είσαι και εσύ ο εαυτός σου μαζί μου.

Γιατί δεν κοιτάς τους καθωσπρεπισμούς και τα κλισέ των σχέσεων. Γιατί είμαστε και φιλαράκια πέρα από ζευγάρι και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στη σχέση μας. Γιατί τη μία στιγμή μπορώ να σου “ζουζουνίζω” για να με χαϊδέψεις και την επόμενη να βρίζω θεούς και δαίμονες γιατί πέθανε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά που ΕΣΥ με κόλλησες και βλέπω και εσύ να κάθεσαι δίπλα μου και να γελάς!

Σε διαλέγω για όλα τα μικρά και για όλα τα μεγάλα. Σε διαλέγω γιατί δεν βλέπω καμία άλλη επιλογή πέρα από εσένα! Δεν ξέρω τι συνέβη μεταξύ μας εκείνη την πρώτη μέρα, μα ξέρω τι συμβαίνει πλέον και δεν θέλω να αλλάξει!

Πηγή: loveletters.gr
To Top