ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ένα τοστάκι διαφορετικό – Hawaii Toast

hawaitostmyselvi.gr

Γράφει η Μαρία Βέλλιου / addicted to cooking

Μην μου πείτε ότι δεν έχετε βαρεθεί κάθε βράδυ το ίδιο κλασσικό τοστάκι! Τέρμα τα συνηθισμένα! Εδώ σας έχω μία ιδιαίτερη συνταγή. Παντρεύουμε το αλμυρό με το γλυκό (μην τρομάζετε) και βγαίνει κάτι πολύ νόστιμο, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Υλικά
– 4 φέτες ψωμί του τόστ
– 4 φέτες ζαμπόν από χοιρινό ή γαλοπούλα
– 1 κουτί ανανά σε κονσέρβα ή φρέσκο ανανά
– 4 φέτες κασέρι που λιώνει εύκολα (Gouda, Emmental)
– Λίγο βιτάμ
– Πιπέρι, γλυκιά πάπρικα σε σκόνη (προαιρετικά)
– 4 κερασάκια από κονσέρβα ή λίγη μαρμελάδα

Εκτέλεση
1. Απλώνουμε σε ταψάκι τις φέτες ψωμιού του τοστ και αλείφουμε με βούτυρο.
2. Βάζουμε σε κάθε τοστ μία φέτα ζαμπόν, μία ή δύο φέτες ανανά ανάλογως την προτίμησή σας κι από πάνω μία φέτα κασέρι.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να λιώσει το κασέρι για 10 περίπου λεπτά, εξαρτάται από το φούρνο.
4. Στην εσοχή του ανανά βάζουμε ένα κερασάκι ή λίγη μαρμελάδα. Καλή σας όρεξη!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top