ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ένα ταξίδι είναι η ζωή….

Γράφει η Χρύσα Παπανικολάου / never stop dreaming

Ένα ταξίδι είναι η ζωή μανάρι μου!!! Ένα ταξίδι, που “διαλέγεις” το όχημα και παίρνεις τους συνεπιβάτες σου! Μακρύ, αλλά με πολλές στάσεις για να αποβιβαστούν κάποιοι και να επιβιβαστούν κάποιοι άλλοι. Μοιραίο….αλλά, πραγματικό.

Ταξίδι, στην ουσία άγνωστο….γεμάτο με ανηφόρες, στροφές, συννεφιές, βροχές και χαλάζι. Γεμάτο άγχος, λύπες, μίσος κι απογοήτευση…. Είναι όμως, γεμάτο και με όμορφες διαδρομές, ήσυχες, με δειλινά και ηλιοβασιλέματα. Με χαρές, πόθους, έρωτα κι αγάπη….

Αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι που σου δίνουν ζωή…το αλατοπίπερο αν θέλεις, για να έχει ουσία όλο αυτό. Τι αξία θα είχε αν ήταν όλα επίπεδα στην ζωή;;;!!! Όλα προγραμματισμένα;;;!!! Αν δεν έχεις να περιμένεις κάτι νέο στην καθημερινότητά σου;;;!!! Αυτήν η καθημερινή “έκπληξη” είναι που τα κάνει όλα να μοιάζουν αλλιώς….

Εσύ, μανάρι μου, θα πρέπει να “καλοδεχτείς” κάθε πρόκληση, να σταθείς απέναντι της και να την αντιμετωπίσεις , μα πάνω απ’ όλα να την ζήσεις….όσο τρελό κι αν φαίνεται!!! Απλά κρατάς στο μυαλό και στην καρδιά σου τα ευχάριστα αυτού του ταξιδιού….κι αφήνεις σε μια γωνίτσα τα υπόλοιπα. Δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο…από το να ταξιδέψεις και να αφεθείς στην μαγεία του!

To Top