ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – “Love tour”: Η συναυλία που όλοι περιμένουμε!!

20668453_10213490090703920_1755972880_n

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα. Με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Η συναυλία που όλοι περιμέναμε, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ” Love Tour”, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηράκλειας Σερρών! 

Μια ερμηνεύτρια που μπορεί στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Ώρα έναρξης: 21.30
Ώρα προσέλευσης: 20.30

Διοργάνωση : Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Ηράκλειας & Art Production

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12€
Ταμείο 15€

Σημεία Προπώλησης – Σέρρες:

• Mikel Serres, Βασ. Βασιλείου 9
• Καλύτερος, Μεραρχίας 30

Σημεία Προπώλησης – Ηράκλεια :

• Νικόλαος Βακας (Ψιλικά, Τσιγάρα)

• Καφεκοπτείο Τσακνιδη

Σημεία Προπώλησης – Σιδηρόκαστρο:

• Enjoy

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top