ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Ελένη Μωραϊτη: Η "Σιδηρά Κυρία" των media

5elenimoraiti_myselvi.gr

Τι συμβαίνει όταν βρίσκεσαι για καφέ με τη δημοσιογράφο Ελένη Μωραϊτη; Πολύ απλά δεν θέλεις να φύγεις! Είναι τόσα πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που έχει να σου διηγηθεί, που ο χρόνος μαζί της κυλάει σαν νερό. Η “σιδηρά κυρία” της τοπικής ενημέρωσης αποδέχθηκε την πρόσκληση του MySelvi Tv και μας έκανε την τιμή να μας συναντήσει και να μας μιλήσει αυτή τη φορά για πιο προσωπικά θέματα.

Μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, χρόνια στην κορυφή στα τηλεοπτικά δρώμενα, ξεχωρίζει για το κύρος και την αξιοπιστία της. Γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για την προσωπική της ζωή καθώς η ίδια αποφεύγει να την εκθέσει. Κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου μέσα από τη δουλειά και την παρουσία της.

Αφήσαμε όμως για λίγο τη δουλειά στην άκρη και επιχειρήσαμε να γνωρίσουμε τη γυναίκα Ελένη Μωραϊτη. Πώς είναι με την οικογένεια της, πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο της. Μιλήσαμε για τη ζωή και το γάμο της, με έναν πολύ σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό, τον Χρήστο Μωραϊτη.

1elenimoraiti_myselvi.gr

Η Ελένη μακρυά από τις τηλεοπτικές κάμερες είναι αυθόρμητη και γελάει με την καρδιά της. Θυμώνει με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, πιστεύει όμως πολύ στους νέους ανθρώπους και θεωρεί ότι θα κάνουν κάτι καλύτερο οι ίδιοι από μόνοι τους για τις επόμενες γενιές αλλά και τη δικιά τους.

Φέτος την απολαμβάνουμε καθημερινά από τις 13:00 έως και τις 16:15, στη συχνότητα του Τηλέ-Επιλογές, στην εκπομπή “ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ”.

Εγώ θα την χαρακτήριζα “βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης” καθώς έχει αποκτήσει το δικό της, φανατικό κοινό, που την ακολουθεί σε όποιο τηλεοπτικό στούντιο και εάν βρεθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Myselvi Tv και θα απολαύσετε την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε! Ένας αληθινός άνθρωπος, που νιώθω ιδιαίτερη τιμή που την γνώρισα καλύτερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top