ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέα προϊόντα Catrice για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021

Με τα νέα προϊόντα Catrice για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε λίγη χαλαρότητα και να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά και το πάθος μας για το μακιγιάζ. Τα καινοτόμα και συναρπαστικά νέα προϊόντα της βασικής συλλογής συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις:

  • Safety First: αντιπροσωπεύει την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια, υγεία και αξιοπιστία
  • The Power Of Skincare: πρωταρχικό ρόλο έχει η υγεία, η φροντίδα και η προστασία του δέρματός μας και όλα τα προϊόντα ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις του
  • Happy At Home: δημιουργούμε μια όαση ευεξίας μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας, με πρωταγωνιστή τον Εαυτό μας!

Μείνετε ασφαλείς και υγιείς! Ποτέ στο παρελθόν αυτές οι ευχές δεν είχαν μεγαλύτερη σημασία! Λαχταρούμε συναισθηματική και σωματική ευεξία, ασφάλεια, ευκαιρίες για χαλάρωση και στιγμές ευτυχίας σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Και αυτό ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής μας. Με τα νέα μας προϊόντα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε λίγη χαλαρότητα και να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά και το πάθος μας για το μακιγιάζ.

Κι αυτό θέλουμε να το πετύχουμε «χωρίς έγνοιες», καθώς μια πιο συνειδητή προσέγγιση για το πώς αντιμετωπίζουμε τον πλανήτη μας γίνεται ολοένα και πιο θεμελιώδης ανάγκη τόσο για εμάς όσο και για τους καταναλωτές. Η CATRICE πιστεύει ότι όλοι οι λάτρεις της ομορφιάς πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πιο βιώσιμα καλλυντικά προϊόντα, τα οποία να είναι προσιτά για όλους. Έτσι, η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται πλέον στην ιδέα της «Προσιτής Βιωσιμότητας».

Και όπως πάντα, τα καινοτόμα και συναρπαστικά νέα προϊόντα της βασικής συλλογής συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις – χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

Η τάση Safety First αντιπροσωπεύει την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια, υγεία και αξιοπιστία. Αφορά όλα τα αξιόπιστα προϊόντα που μας δίνουν μια ξέγνοιαστη και ασφαλή εμπειρία ομορφιάς – και μας εξασφαλίζουν επίσης και μια μικρή αίσθηση ελέγχου.

Η συχνή χρήση μάσκας προσώπου φέρνει πολλές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας. Τα νέα προϊόντα βασισμένα στην τάση The Power Of Skincare υποστηρίζουν την υγεία, τη φροντίδα και την προστασία του δέρματός μας και ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις του.

Και τέλος, η τάση Happy At Home επικεντρώνεται σε ένα πράγμα: στον Εαυτό μας – και στο γεγονός ότι δημιουργούμε μια όαση ευεξίας, για όλες τις καθημερινές καταστάσεις της ζωής μας, μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας. Ο περιορισμένος χρόνος με τον εαυτό μας μετατρέπεται σε μία εντατική τελετουργία αυτο-φροντίδας και το σπίτι μας μετατρέπεται για λίγο σε ένα μικρό σαλόνι ομορφιάς που μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φροντίσουμε την ψυχική μας υγεία.

To Top