ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Δυνατά… το Καλοκαιράκι” με Πορτοκάλογλου και Αρβανιτάκη

1

Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία. Ο Πολιτιστικός Λαοογραφικός Σύλλογος Βλάχων Ηράκλειας σε συνεργασία με την Art Production παρουσιάζουν την μουσική παράσταση την Τετάρτη, στις 24 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο Ηράκλειας, στις 21:30

Ο χειμώνας που πέρασε βρήκε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη – και όχι μόνο- να ζεσταίνουν το κοινό σε αυτή την πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνεργασία τους με ένα πρόγραμμα φωτεινό και πηγαίο.

Έμπλεξαν ομοιότητες και αντιθέσεις, ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Μοιράστηκαν συνεχώς την σκηνή, αντάλλαξαν μεταξύ τους τραγούδια και με μαεστρία μοναδική οδήγησαν την καταπληκτική τους μπάντα ανάμεσα σε δύση κι ανατολή σε μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Όταν ο Νίκος ρωτούσε “Should I Stay Or Should I Go?” η Ελευθερία είχε έτοιμη την απάντηση: “Θα Σπάσω Κούπες”. Έπειτα, στην δήλωση “I Will Survive” χωρίς χρονοτριβή απαντούσε με “Ικαριώτικο” για να κορυφώσει το δικό τους διαφορετικό live-party που άφηνε πίσω του κάθε βράδυ μόνο χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα.

Αυτό το live-party έρχεται και στις Σέρρες….Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μία από τις τελευταίες συναυλίες του καλοκαιριού.

Σημεία προπώλησης: “Μικέλ”, Ψητοπωλείο “Ο Καλύτερος”, Ηλεκτρομάγαζο “Αποστολίδης”

Προπώληση: 11 ευρώ

Είσοδος: 14 ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top