ΟΜΟΡΦΙΑ

Diy Time! Εξαφάνισε τα μαύρα στίγματα με 3 υλικά από την κουζίνα σου

Τα μαύρα στίγματα είναι ένας μπελάς, ένας πραγματικός μπελάς! Όσους καθαρισμούς και αν κάνεις, όσο καλά και αν πλένεις το πρόσωπό σου εκείνα εμφανίζονται για να σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν σκοπεύουμε να το ανεχτούμε για περισσότερο αυτό το αστείο. Κυρίως ενώ υπάρχει μία πολύ απλή λύση για τα μαύρα στίγματα και αυτή τη στιγμή που σου γράφουμε κάθεται στην κουζίνα σου.

Με μόλις τρία υλικά μπορείς να φτιάξεις την τέλεια μάσκα-scrub που θα τα κάνει παρελθόν και τα έχεις ήδη. Μιλάμε για τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το μέλι. Η ζάχαρη έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και γλυκολικό οξύ που απολεπίζει το δέρμα. Το ελαιόλαδο από την άλλη, έχει μαλακτικές ιδιότητες που βοηθούν στην απολέπιση. Τέλος, το μέλι είναι πανίσχυρο ενυδατικό και αντιβακτηριδιακό υλικό. Όλα μαζί φτιάχνουν την τέλεια μάσκα!

Μία κουταλιά της σούπας από το κάθε ένα αρκεί για να μπορέσεις να περιποιηθείς τη μύτη, το πιγούνι και το μέτωπό σου. Εφάρμοσε το μείγμα στις περιοχές αυτές κάνοντας πολύ απαλό μασάζ αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ! Μην τρίψεις δυνατά και μην επιμείνεις πολύ σε σημεία. Έπειτα φτιάξε έναν καφέ και περίμενε για 10 λεπτά πριν ξεβγάλεις με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

ΠΗΓΗ: queen.gr

To Top