ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: : Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πασχάλη Τσαρούχα

ΕΞΩΦΥΛΛΟ Π.ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ21992714_2013008302268016_3494851524414172362_o

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί στην πόλη των Σερρών την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, για να παρουσιάσει τη νέα ερωτική – πολιτική του νουβέλα, με τίτλο «ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Όστρια.

Η παρουσίαση (σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών) θα γίνει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΤΕΡΙΑ (Πειραματική Σκηνή), στις 20:00. Θα παρουσιάσει η κυρία Μαρία Νάβαλη (Δημοσιογράφος), ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν, η κυρία Καλλιόπη Ευαγγελίδου (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης) και ο ίδιος ο συγγραφέας.

…Ανθρώπινες κραυγές ταριχευμένης απόγνωσης, σ’ έναν έρωτα που πεθαίνει. Μια δραματική ερωτική ιστορία σε μια χώρα που φλέγεται…

… η αλληλεγγύη, δεν υποκύπτει σε κανόνες και χρώματα. Έχε το νου σου, μόνο. Φυλάξου από τις κακοτοπιές. Ακόμα κι εδώ, ελλοχεύει το κακό συναπάντημα. Η φτιασιδωμένη ιδιοτέλεια. Ο καιροσκοπισμός και η απάτη.

Σκύψε στις ρίζες. Στο παρελθόν, στις πηγές. Πιες και ξεδίψασε. Φωτίσου. Ανασκουμπώσου και δημιούργησε τελικά. Ξεκίνα να ολοκληρώνεις, να σουλουπώνεις, να δίνεις οντότητα, σχήμα, στα θραύσματα των συναισθημάτων. Δίπλα σου κείνται.

Δούλεψε ρήγματα στο σάπιο κύκλο. Χτίσε, εσύ, τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Η δική μου εναλλακτική; Αγάπη, συνείδηση, αλληλεγγύη, εργατικότητα, δημιουργία, μωρά.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top