ΟΜΟΡΦΙΑ

Dina's Boutique: Η μόδα φέτος είναι στη Νιγρίτα Σερρών

Myselvi.gr

Photo by Antony Papamike

Καλοκαιρινή φωτογράφιση για το Myselvi και η καταλληλότερη για να μας βοηθήσει στυλιστικά δεν ήταν άλλη από την Ντίνα Μπασδάρα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος Dina’s Boutique στη Νιγρίτα Σερρών. Όπως παραδέχεται και η ίδια από πολύ μικρή άρχισε να ασχολείται με τη μόδα.

Πάντα της άρεσαν τα πολλά και έντονα χρώματα, πάντα παρακολουθούσε τις νέες τάσεις της μόδας και κυρίως της άρεσε να κάνει συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ, που να αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα.

“Θεωρώ πως καμία γυναίκα δεν είναι άσχημη, αρκεί να περιποιηθεί τον εαυτό της με τον κατάλληλο τρόπο”, λέει και μου προτείνει να φορέσω το κόκκινο φόρεμα από την καλοκαιρινή κολεξιόν της.

Από μικρή ηλικία στο χώρο της μόδας, πάντα είχε στο μυαλο της να ασχοληθεί ενεργά με αυτή και τώρα θεώρησε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει. Έχοντας διοργανώσει δύο επιτυχημένα Fashion Show, η αγάπη και το πάθος της για τη μόδα αποκτούν όνομα, Dina’s Boutique. Μία πραγματική μπουτίκ στην καρδιά της Νιγρίτας, που όταν μπεις μέσα δεν ξέρεις τι να πρωτοφορέσεις.

NIK_9046

Photo by Antony Papamike

Ελληνικά προϊόντα, χειροποίητα ρούχα και κοσμήματα, που μπορείς να τα συνδυάσεις με τα παπούτσια και τις τσάντες που υπάρχουν στο μαγαζί. Φυσικά πάντα με την καθοδήγηση της Ντίνας, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τον τέλειο συνδυασμό για μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

“Ο σωστός συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας”, μου τονίζει και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πως να την αναδείξει σε κάθε της πελάτισσα διαφορετικά.

NIK_9244

Photo by Antony Papamike

Πραγματικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, θεωρώ όμως πως πέτυχα τα καλύτερα κομμάτια της συλλογής της. Και όσες είστε μακρυά, μην στεναχωριέστε! Τα ρούχα της φτάνουν παντού, αρκεί να διαλέξετε το κομμάτι που σας αρέσει από την σελίδα της στο facebook και με ηλεκτρονική παραγγελία έρχονται στο χώρο σας.

Ντίνα Μπασδάρα το MySelvi σ’ευχαριστεί πολύ και σου εύχεται να μας ομορφαίνεις ακόμα περισσότερο με τις στυλιστικές σου συμβουλές. Ραντεβού στις 21 Μαϊου!

[su_slider source=”media: 1995,1996,1997,1998,2009,2004,2003,2002,2001,2000,1999″ link=”lightbox” width=”320″ height=”260″ responsive=”no” title=”no”]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ: Dina’s Boutique

29 Ιουνίου 2, Νιγρίτα Σερρών / 697 886 4038

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top