ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δεν απαντάει στο μήνυμα, τι να κάνω;

denapantai_myselvi.gr

Γράφει η Μαρία Βέλλιου / addicted to cooking

Ναι, δεν μας έφταναν όλα τ’άλλα, τώρα μπορούμε να δούμε και πότε έφτασε το μήνυμα, πότε ακριβώς το διάβασε και πότε το αγνόησε. Ψυχραιμία κορίτσια!!!!

Αποκλείεται δηλαδή να έχει κάποια δουλειά, να το διάβασε και να είπε θα απαντήσω σε λίγο; Αν φυσικά το κάνει επανειλημμένως, ε θα νευριάσεις τι να κάνεις άνθρωπος είσαι κι εσύ. Και η ώρα περνά χωρίς καμιά αντίδραση κι εσένα σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όχι δεν θέλω αρνητικές σκέψεις!!!

1. Πάρε τηλέφωνο καμιά φίλη και πες της τον πόνο σου, θα σου πει κι αυτή τι κάνει όταν βρίσκεται σε ανάλογη περίπτωση, θα κουτσομπολέψετε και λίγο να περάσει η ώρα και όλα καλά.

2. Κάνε κάτι που σε ευχαριστεί. Φτιάξε πχ. τα νύχια σου, λιμάρισμα, βάψιμο, σχεδιάκια, ναι, χέρια και πόδια εννοώ, να περάσει η ώρα θέλουμε.

3. Κάνε καμιά δουλειά στο σπίτι. Όταν έχεις νεύρα γίνονται πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα οι δουλειές του σπιτιού, δεν τo ήξερες; Σιδέρωσε, καθάρισε τα τζάμια, τρίψε καμιά κατσαρόλα, κάτι θα βρεις, δεν σε φοβάμαι.

4. Κάνε γυμναστική, βάλε μουσική ή κάποιο Dance Workout-βίντεο με zumba που θα βρεις στο διαδίκτυο και θα ξεδώσεις στο υπόσχομαι.

Όταν εμφανιστεί συζητήστε το και ελπίζω να μην ξανασυμβεί, αλλά και να ξανασυμβεί ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!! Άλλωστε να θυμάσαι η ψυχική σου υγεία είναι πιο σημαντική από ένα μήνυμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top