ΟΜΟΡΦΙΑ

Christmas Fresh με τον πλαστικό χειρούργο Ευάγγελο Ακτσαλή

Έφτασε ο πιο αγαπημένος μήνας του χρόνου και είναι μια ευκαιρία να φρεσκάρουμε το πρόσωπό και το σώμα μας αναδεικνύοντας το με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο!

Christmas Fresh με τον πλαστικό χειρούργο Ευάγγελο Ακτσαλή. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε ασθενής έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται εξατομικευμένα.

Ο Ευάγγελος Ακτσαλής, στη Ν. Σταυρίδου 2, στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες με εξειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου και μαστού και διεθνείς πιστοποιήσεις, προτείνει λύσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας που αναδεικνύουν όχι έναν άλλο, αλλά τον δικό σας καλύτερο εαυτό με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο.

Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να ανανεωθείτε και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Πρόληψη

Χρόνος, ήλιος, κακή διατροφή και κάπνισμα σταδιακά αλλοιώνουν υφή και ποιότητα του δέρματός μας. Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία, γι’ αυτό και η αξία της αντηλιακής προστασίας, της σωστής διατροφής, της ενυδάτωσης, η αποφυγή καπνίσματος και ο ύπνος με σταθερό ωράριο είναι ανεκτίμητη.

Ενέσιμες θεραπείες

Για τα πρώτα σημάδια φθοράς (λεπτές ρυτίδες- διάχυτο θάμπος) οι ενυδατικές κρέμες δρουν μόνο επιφανειακά. Η μεσοθεραπεία δρα μέσα στο δέρμα, προσφέροντας μια όψη πιo νεανική, λαμπερή και ανανεωμένη. Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία (P.R.P.) αυξητικοί παράγοντες απομονώνονται από το αίμα του ασθενούς και κατόπιν εγχύονται στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια, αποκαθιστώντας χαμένο σφρίγος και ελαστικότητα.

Το Βοτοx εγχύεται με λεπτή βελόνα στους μυες που δημιουργούν τις δυναμικές ρυτίδες, απαλύνοντας ή εξαλείφοντάς τες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα διαρκεί 4- 6 μήνες.

Το υαλουρονικό οξύ απαλύνει στατικές ρυτίδες και προσθέτει όγκο σε ζυγωματικά, χείλη και γωνίες στόματος. Η τεχνική είναι απλή και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά. Ο/η ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητα του/ της, ενώ η διάρκεια δράσης είναι ένα έτος.

Χειρουργικές μέθοδοι

Όταν η χαλάρωση υπερβεί ένα όριο, συνήθως μετά τα 45, το νυστέρι του Πλαστικού Χειρουργού γίνεται αναντικατάστατο.

To face- lift αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του κάτω ημίσεως του προσώπου, ενώ το neck- lift του λαιμού. Μέσω μικρής τομής μπροστά από το αυτί επανασυσφίγγονται οι χαλαρωμένοι ιστοί και αποκαθίσταται το περίγραμμα σιαγόνας και λαιμού.

Η βλεφαροπλαστική αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τα οποία εμφανίζονται στην συγκεκριμένη περιοχή λόγω χαλαρότητας και λεπτότητας δέρματος.

Κατά την λιπομεταφορά πλεονάζον (συνήθως στην κοιλιά) λίπος εγχύεται όπου επιθυμούμε επιπλέον όγκο (συνήθως ζυγωματικά, ρινοπαρειακές, χείλη). Πλεονέκτημα της τεχνικής είναι η μονιμότητα του αποτελέσματος.

ΜΑΣΤΟΣ

Η αυξητική είναι η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως. Υπό γενική αναισθησία τοποθετούνται τελευταίας γενιάς ενθέματα σιλικόνης διαμέσου μικρής τομής (συνήθως υπομάστια) που δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα του μαστού (αισθητικότητα-θηλασμό). Οι ουλές είναι μακροπρόθεσμα ανεπαίσθητες.

Πτώση μαστού συμβαίνει μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνες, ενώ η μεγαλομαστία είναι συνήθως συγγενής. Στην ανόρθωση μαστού, όπως και στη μειωτική, αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και μαστού και ανακατανέμεται το μαστικό παρέγχυμα ώστε ν’ ανακτήσει το φυσιολογικό σχήμα και μέγεθος.

ΣΩΜA

Η λιποαναρρόφηση είναι ιδανική για τη διόρθωση τοπικής συσσώρευσης λίπους αλλά αδυνατεί να υποκαταστήσει δίαιτα και άσκηση. Υπό τοπική ή γενική αναισθησία (αναλόγως ποσότητας περίσσειας) λίπος αναρροφάται με μικροκάνουλες από συγκεκριμένα μέρη του σώματος (π.χ. εξωτερικούς μηρούς ή γύρω από τους γοφούς). Η ανάρρωση είναι ταχεία.

Αυτό τα Χριστούγεννα κάντε τα αξέχαστα για σας και τους γύρω σας ανανεώνοντας το έξω και το μέσα σας!

Ν. ΣΤΑΥΡΙΔΗ 2

ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 6972 337 767 / 2321 111 363
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.aktsalis.gr
EMAIL: CONTACT@AKTSALIS.GR

To Top