ΟΜΟΡΦΙΑ

Baby it’s cold outside

1

Γράφει η Betty Μπου / loves inspirations

Πέντε απλές ιδέες σε πέντε όμορφες φωτογραφίες υπόσχονται να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα ζεστό χειμωνιάτικο καταφύγιο.

1. Προσθέστε μερικές στρώσεις μαξιλαριών και κουβερτών στο κρεβάτι σας. Έτσι θα δείχνει πιο «αφράτο» και θα σας ζεσταίνει περισσότερο.

2  2. Δεν χρειάζεται να έχετε τζάκι για να δημιουργήσετε ζεστή           3ατμόσφαιρα. Μία οποιαδήποτε γωνιά του σαλονιού αρκεί. Το μυστικό βρίσκεται στο πλήθος των κεριών.

3. Εμπνευστείτε από τα υλικά της εποχής (κλαδιά, καρποί, φύλλα) για να δημιουργήσετε μία δική σας κατασκευή. Μερικά ξερά κλαδιά γίνονται ένα μοναδικό δέντρο όπου μπορείτε να κρεμάσετε φωτογραφίες ή μία χάρτινη γιρλάντα.

4

4. Προσθέστε μία καρό πινελιά στο σαλόνι σας. Είναι ένας τρόπος για να δώσετε ένα ζεστό και λίγο πιο country ύφος στο σπίτι σας. Αρκεί ένα καρό κουβερτάκι ή μαξιλαράκια στον καναπέ ή ακόμα ένα καρό ύφασμα στην τραπεζαρία σας.

5. Μία νότα έντονου χρώματος θα μεταμορφώσει τον χώρο σας. Το κόκκινο χρώμα θα κάνει τον χώρο πιο ζεστό και πιο φιλόξενο. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα κόκκινο χαλάκι μέχρι φρέσκα λουλούδια εποχής.

5

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top