ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτά είναι τα hairstyles που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά

Από φυσικού τους τα λεπτά μαλλιά πρέπει να κόβονται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν τον όγκο τους, καθώς χωρίς το σωστό styling δεν γίνεται να πετύχετε το γεμάτο look που αναζητείτε.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα χτενίσματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά:

Ασύμμετρο μακρύ καρέ

Ένα ανέμελο ασύμμετρο καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους μπορεί να δώσει κίνηση και ζωντάνια στα λεπτά μαλλιά. προσθέστε πλαϊνή φράντζα και φιλαριστά μαλλιά, όπως η Emma Stone και θα έχετε πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μακριά, ανοιχτόχρωμα φιλαριστά μαλλιά

Εάν το σωστό σχήμα και ο όγκος είναι ο στόχος σας για τα μαλλιά αι προτιμάτε να είναι μακριά σε μήκος, μπορείτε απλά να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας αλλάξει λίγο το μήκος στις άκρες. Σκεφτείτε ελαφριά στρώματα που δεν βαραίνουν τα μαλλιά σας.

Κοντό ασύμμετρο καρέ

Τι καλύτερο από το καρέ; Φυσικά ένα ασύμμετρο καρέ. Ανταύγειες και ανομοιόμορφα κομμένες άκρες, μαζί με ασύμμετρη γωνία του κουρέματος δίνουν στο κούρεμα αυτό όγκο.

Το shag

Και τελευταίο το shag, άνετο χτένισμα με τις αφέλειες τις μπούκλες στις άκρες μακριών μαλλιών. Είναι το χτένισμα που γίνεται υπέροχο για όποιους έχουν λεπτή τρίχα. Και αυτό γιατί η φράντζα δίνει όγκο και σχήμα στο κεφάλι ενώ οι μακριές άκρες μπορούν να γίνουν μπούκλες ή ίσιες ή σπαστές, όπως βλέπουμε στην Behati Prinsloo.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr
To Top