ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις 09 – 15 Ιανουαρίου 2017

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

feature-aries

Κριός

Θέματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας τραβούν το ενδιαφέρον σας, αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να προβείτε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα που θα σας προκαλέσουν πίεση και αρνητικά συναισθήματα. Για να ξεπεράσετε όμως, την πεσμένη σας ψυχολογία, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, την δουλειά σας και αντλείστε από εκεί δύναμη, αλλά και πίστη. Η ορθή πορεία του Ερμή σας βοηθάει να εδραιώσετε μια σχέση που θα εξελιχθεί πολύ θετικά στο μέλλον.

feature-taurus

Ταύρος

Θέματα γραφειοκρατικά, επαφές με τους συνεργάτες σας, αλλά και μετακίνησης τραβούν την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να υποχωρήσετε, έτσι ώστε να ξεφύγετε από διαπληκτισμούς και ρήξεις. Για να ξεπεράσετε την πίεση της καθημερινότητας σας, ασχοληθείτε με τα σχέδια σας, τις σπουδές σας ή νέες επαφές που ανοίγουν τους ορίζοντες σας. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια σας βοηθάει να ξεφύγετε νοητικά από το άγχος και να βρείτε τι θέλετε.

feature-gemini

Δίδυμοι

Θέματα χρημάτων και ανεύρεσης εργασίας, τραβούν την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε μέτριες επιλογές που θα σας περιορίζουν. Για να ξεπεράσετε την αστάθεια της οικονομικής σας κατάστασης, ασχοληθείτε με τον έρωτα και το άτομο που σας εμπνέει και παρασυρθείτε σε ευχάριστες συναντήσεις. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε βαθύτερες ανάγκες και να εκφράζεστε με περισσότερη ειλικρίνεια.

feature-cancer

Καρκίνος

Θέματα υγείας, υπερβολικού άγχους αλλά και σχέσεις με συνεργάτες ή συντρόφους τραβούν την προσοχή σας και θα αναγκαστείτε να βιώστε αποχωρισμούς και δύσκολες καταστάσεις. Για να ξεπεράσετε την ασταθή ψυχολογία σας, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να χαλαρώνετε και να ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια σας βοηθάει να βρείτε λύσεις και να κάνετε επανεκκινήσεις που θα σας βγάζουν από την προβληματική κατάσταση.

feature-leo
Λέων

Θέματα παρασκηνίου αλλά και με γονείς, άτομα κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας τραβούν την προσοχή σας και θα αναγκαστείτε να παραμερίσετε τις ανάγκες σας, για χάρη των άλλων. Για να ξεπεράσετε το παράπονο που θα νιώθετε και τις μαύρες σκέψεις, ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και ότι σας κάνει να ξεχνάτε. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια είναι ευλογία για να έρθετε κοντά με άτομα που θαυμάζετε.

feature-virgo
Παρθένος

Θέματα με φίλους, αλλά και η δραστηριοποίηση σας σε ένα συλλογικό χώρο, τραβά την προσοχή σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε το προφίλ της κοινωνικής σας ζωής. Για να ξεπεράσετε την κούραση και για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μιλήστε για αγάπη και σταθερότητα. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια βοηθάει στην τακτοποίηση των σκέψεων σας αλλά και στην υλοποίηση ενός ονείρου σας.

feature-libra
Ζυγός

Θέματα επαγγελματικά, προαγωγής ή επαφές με ανωτέρους σας, τραβούν την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να χαρίσετε την νίκη στους ανταγωνιστές σας. Για να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις, στραφείτε στην οικογένεια σας ή στο πιο κοντινό σας πρόσωπο και εξομολογηθείτε τις ανησυχίες σας. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια ευνοεί συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα μέσα στην οικογένεια και πιθανόν να ωφεληθείτε από μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων.

feature-scorpio
Σκορπιός

Θέματα σπουδών ή επαγγελματικού προσανατολισμού τραβούν την προσοχή σας, αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να περιορίσετε τα όνειρα σας. Για να ξεπεράσετε τους προβληματισμούς σας, στραφείτε στην καθημερινότητα σας και ασχοληθείτε με τους φίλους σας ή επισκεφτείτε παλιές γειτονιές με ευχάριστες αναμνήσεις. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια δίνει λύσεις σε προβλήματα γραφειοκρατικά και βελτιώνει το δημόσιο προφίλ σας.

feature-sagittarius
Τοξότης

Θέματα περιουσιακής διαχείρισης, αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας τραβούν την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε σε κοινές λύσεις που σας ζορίζουν αρκετά. Για να ξεπεράσετε τον εκνευρισμό σας, εκτονωθείτε σε φυσικές δραστηριότητες ή λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας χαρίσουν καλύτερη διάθεση. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια και φτιάχνει τα οικονομικά σας για να ξεπερνάτε τις υποχρεώσεις σας.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Θέματα σχέσεων, γάμου, κοινής συμβίωσης, αλλά και με απαιτητικούς συνεργάτες τραβούν την προσοχή σας, αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να κάνετε συμβιβασμούς που σας πονάνε. Για να ξεπεράσετε τον θυμό σας συζητείστε με φίλους και ακούστε με προσοχή τις συμβουλές τους. Η ορθή πορεία του Ερμή, στο ζώδιο σας, βέβαια φέρνει νέες προτάσεις για μια δουλειά που θα ανοίξει και πάλι τους ορίζοντες σας και θα βγείτε από την απαισιοδοξία.

feature-aquarius
Υδροχόος

Θέματα διαχείρισης καθημερινών σχέσεων αλλά και φυσικής κατάστασης τραβούν την προσοχή σας, αυτήν την εβδομάδα και θα αναγκαστείτε να βγείτε από τον χαλαρό ρυθμό σας. Για να ξεπεράσετε την καταπίεση που νιώθετε, ασχοληθείτε με την Τέχνη ή διακοσμήστε τον χώρο σας για να αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στον χώρο σας. Η ορθή πορεία του Ερμή, στον Αιγόκερω, βέβαια διορθώνει παρεξηγήσεις με τρίτους και θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

feature-pisces
Ιχθύες

Θέματα ερωτικά αλλά και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας ή νεώτερα άτομα τραβούν το ενδιαφέρον σας, αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να υποχωρήσετε ή να βάλετε πιο αυστηρά όρια και θα νιώθετε ότι έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Για να ξεπεράσετε την αρνητική στάση των κοντινών σας προσώπων, ασχοληθείτε με φίλους και με τα προβλήματα τους. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, βέβαια και θα φέρει νέα πρόσωπα κοντά σας που θα εμπιστεύεστε με τυφλά μάτια.

a3cef159b3982bb1761ffc0169a09c1c

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top