ΖΩΔΙΑ

15νθήμερες αστρολογικές προβλέψεις (01 – 14 Αυγούστου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         2 Αυγούστου – Άρης στον Τοξότη, Νέα Σελήνη στον Λέοντα

·         5 Αυγούστου –Αφροδίτη στην Παρθένο

·         6,7 Αυγούστου – Ερμής τετράγωνο Κρόνο, Αφροδίτη τετράγωνο Άρη

·         13,14  Αυγούστου –Κρόνος σε ορθή πορεία στον Τοξότη – Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

 

feature-aries

Κριός

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη βρίσκεσαι μακριά, πολύ μακριά από την καθημερινότητα σου και έτοιμος να απολαύσεις τις διακοπές σου; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον εαυτό σου με υγιεινές επιλογές, ανανεώνοντας την εμφάνιση σου και αυξάνοντας τους θαυμαστές σου. Προσοχή δώσε σε άτομα που θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις, να σε παρασύρουν σε νέες αναζητήσεις και να βρεθείς σε δίλλημα που αφορά τον τόπο κατοικίας σου. Ο έρωτας είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώθεις καλά και είσαι μέσα στην καλή χαρά γιατί ζεις κάτι διαφορετικό μέσα από μια νέα γνωριμία. Είσαι από τους τυχερούς της περιόδου!

feature-taurus

Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, είσαι εν μέρει προστατευμένος, καθώς ναι, έχεις ξεφύγεις από την άμεση πίεση των οφειλών σου; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να παίξεις με την φωτιά, να αισθανθείς κάτι πάρα πολύ έντονο και να περάσεις από την αδράνεια, στην έντονη δραστηριότητα. Προσοχή δώσε, στα έξοδα που κάνεις, γιατί τώρα έχεις κάποια χρήματα, που καλό είναι να μην τα σπαταλήσεις, αλλά να τα κρατήσεις για πιθανές άγονες μέρες. Ξαφνικές γνωριμίες που αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα σου, ένα πήγαινε έλα με φίλους, φίλες και φαίνεται ότι κάνεις τις διακοπές σου, αρκετά ξέγνοιαστος. Απόλαυσε το!

feature-gemini

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στο Τοξότη, είσαι δεσμευμένος, αγκαλιά με τον σύντροφο της ζωή σου και πολλά ζωηρά παιδάκια γύρω σου, που θέλουν την προσοχή σου; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να ομορφύνεις τον χώρο σου, να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή το εξοχικό σου και να κάνεις όλες τις δουλειές που δεν έχεις κάνει όλο τον χρόνο. Προσοχή δώσε, στις παραχωρήσεις που κάνεις, γιατί έχεις γίνει πολύ καλό παιδί και μην ξεχνάς ότι και οι άγιοι φοβέρα θέλουνε. Η δουλειά είναι πάντα στο μυαλό σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταπιέζεσαι, καθώς έχεις φροντίσει να λειτουργούν όλα τέλεια. Δεν σε αναγνωρίζω..

feature-cancer

Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη,  είσαι ερωτευμένος με την νέα σου ζωή, έχεις χρήματα, επαφές με κόσμο που εκτιμάς και όλα πηγαίνουν ρολόι; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να γνωρίσεις ή να επανασυνδεθείς με άτομα του κύκλου σου και ίσως νιώσεις τον έρωτα να πλησιάζει. Προσοχή δώσε, σε θέματα διατροφής, καθώς έχεις συνηθίσει να καλομαθαίνεις τον εαυτό σου και δεν θέλεις σίγουρα να πάρεις κιλά που δεν μπορείς να χάσεις. Σίγουρα και ζεις ένα όνειρο με έναν ερωτικό σύντροφο που κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει και αυτό θα σε ανανεώσει ψυχικά. Και όσο κρατήσει..

feature-leo

Λέων

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και προσανατολίζεσαι στο έρωτα, που τον είχες παραμελήσει και ένιωθες μονάχος; Συγχρόνως, θα έχεις την διάθεση να προστατέψεις τον εαυτό σου, από τους περίεργους και ενοχλητικούς και θα απελευθερωθεί από το άγχος και την ανασφάλεια. Προσοχή δώσε στη γλώσσα του σώματος και ερμήνευσε τις ανάγκες νεώτερων ατόμων, και γεφύρωσε όλες τις πιθανές αντιθέσεις. Σίγουρα και είσαι πιο ήρεμος, ερωτικός και έτοιμος να απολαύσεις ένα νέο έρωτα. Πες ναι στο καινούργιο.

feature-virgo

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στο Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, είσαι όλο αλλαγές και έχεις αποχωριστεί την μόνιμη κατοικία σου, μετακινείσαι δηλαδή σε νέο χώρο και διαγράφεις το παρελθόν; Συγχρόνως, θα έχεις την διάθεση να εξηγήσεις τη στάση σου και να ξεδιαλύνεις το θολό τοπίο, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και προστριβές. Προσοχή δώσε, σε θέματα που αφορούν την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σου και αν σκέφτεσαι να πουλήσεις ή να αγοράσεις μην βιαστείς να το κάνεις. Σίγουρα και είσαι σε περίοδο χαλάρωσης, έτοιμος όμως να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αποφασίσεις για τη ζωή σου, όταν επιστρέψεις από τις διακοπές σου. Πιο σίγουρος από ποτέ..

feature-libra

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, είσαι με φίλους σε παραλίες, περνάς δηλαδή αρκετά ξέγνοιαστα και έχεις τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σου; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να ταράξεις τα νερά στα προσωπικά σου, προκαλώντας την ζήλεια του ατόμου που σε ενδιαφέρει και να αναζωογονήσεις την σχέση σας. Προσοχή δώσε, σε αρνητικά σχόλια, παρεξηγήσεις που μπορούν να συμβούν στο εργασιακό χώρο και κάνε υπομονή. Σίγουρα έχεις σταθεροποιήσει αρκετά τη ζωή σου και έχεις βγάλει και τα συμπεράσματά σου. Μην ανησυχείς για τίποτα.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, κάνεις δυναμικά επαγγελματικά ανοίγματα, χωρίς να σκέφτεσαι τα έξοδα, γιατί βαρέθηκες να περιμένεις; Συγχρόνως, θα έχεις την διάθεση να βρεθείς με ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα και να περάσεις ευχάριστα και δεν σκέφτεσαι πια, τι θα πεις και εάν αυτό μπορεί να ενοχλήσει. Προσοχή δώσε, στα οικονομικά σου, υπολόγισε με ακρίβεια τα έσοδα-έξοδα και μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, εκτός αν δεις το έρωτα να πλησιάζει και μην αρνηθείς πιθανές προσκλήσεις. Πόνταρε στην γοητεία σου.

feature-sagittarius

Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο σου, δεν θα κάτσεις σπίτι σου, είσαι μονίμως σε κίνηση και σε ξαφνικές διακοπές, που αξίζεις να ζήσεις; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να αλλάξεις τα προσωπικά σου, να φύγεις από σχέσεις που σε φθείρουν και να τολμήσεις διαφορετικούς συντρόφους. Προσοχή δώσε, σε επαγγελματικές επιλογές, καθώς μπορεί να βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, χωρίς να βιάζεσαι. Σίγουρα θα φύγεις από την ρουτίνα και με πιο ξεκάθαρο μυαλό θα σκεφτείς και τα σοβαρά που σε απασχολούν. Όλα στην ώρα τους.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, είσαι μέσα σε σοβαρές αποφάσεις, να μετακινήσεις γη και ουρανό και να δεις τα πράγματα, έτσι όπως τα θέλεις; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να φύγεις-ξεφύγεις από το εδώ και τώρα και αυτό προβληματίζει τα δικά σου πρόσωπα, γιατί φοβούνται, μην σε χάσουν και τι θα γίνουν.. Προσοχή δώσε, σε κινήσεις πανικού, κρίσεις μελαγχολίας και μια τάση κλειστοφοβίας, που σε καταβάλλει, όταν αναγκάζεσαι να υποκρίνεσαι. Σίγουρα και έχεις χρόνο να φιλοσοφήσεις τη ζωή, να ηρεμήσεις τον εαυτό σου και να περάσεις ήσυχες διακοπές. Θα τα καταφέρεις.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη, στον Τοξότη, βγαίνεις με ψηλά το κεφάλι από σχέση διαρκείας και έχεις κερδίσει το στοίχημα, χωρίς να το έχεις καταλάβει; Συγχρόνως θα έχεις την διάθεση να συγκρατήσεις την χαρά σου, να ελέγξεις παρορμητικά συναισθήματα και να τηρήσεις τα προσχήματα. Προσοχή δώσε, σε χρήματα που διαχειρίζεσαι με τρίτα πρόσωπα ή πρώην συζύγους γιατί εκεί θα ζήσεις έναν πόλεμο και όχι μια μάχη. Σίγουρα όμως είσαι κοντά στην πηγή και θα πιεις το νερό να ξεδιψάσεις, βάζοντας σε μια νέα βάση αισθηματικές ιστορίες που σε ταλαιπωρούν. Αρχίζεις να χαμογελάς.

feature-pisces

Ιχθύες

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη, έχεις φύγεις σε διακοπές, μακριά από το άγχος και τώρα αυτό που έχει προτεραιότητα, είναι η ξεκούραση σου; Συγχρόνως έχεις την διάθεση να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, να ομορφύνεις το παρουσιαστικό σου και να επανεκτιμήσεις  τις επιλογές σου. Προσοχή δώσε, στην υγεία σου, θέματα ξεπροβάλλουν, γιατί αμέλησες τη διατροφή σου ή τον ύπνο και ήρθε η ώρα να προσέξεις τον εαυτό σου. Σίγουρα θα φτιάξεις το πρόγραμμα σου, έτσι ώστε να αναπληρώσεις γρήγορα τον χαμένο χρόνο και στα ερωτικά σου. Ήρθε το καλοκαίρι σου.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top