ΟΜΟΡΦΙΑ

Ασφαλές και γρήγορο μαύρισμα

10394580_10209740723540588_8626968180391831651_n

Γράφει η Ελπίδα Λάππα / beauty editor

Elpi’s tips 

Πάντα ένα μαυρισμένο σώμα δείχνει υπέροχο! Κρύβονται οι ατέλειες μας (κυτταρίτιδα), δείχνουμε πιο αδύνατες και το βασικότερο ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας. Υπάρχουν μερικά τιπς για να το πετύχεις πιο γρήγορα, αλλά και με ασφαλή τρόπο.

Το πιο βασικό βήμα από όλα είναι το αντηλιακό. Πρέπει να φοράμε όλοι αντηλιακό ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος μας και να το ανανεώνουμε τακτικά κατά την έκθεση μας στον ήλιο, για να προλάβουμε εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

 apolepisi

Το δεύτερο βήμα είναι πολύ καλή ενυδάτωση πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο. Είτε με ειδικά προϊόντα που ονομάζονται after sun, είτε με την ενυδατική που χρησιμοποιούμε.Εγώ σε αυτό το σημείο θα σας παροτρύνω να χρησιμοποιείτε προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης και ας είναι βαριά και λιπαρά, θα απορροφηθούν. Το έχει ανάγκη το δέρμα μας.

Ένα ακόμη τιπ είναι η συχνή απολέπιση του δέρματος.

Δύο φορές την βδομάδα είναι υπέρ αρκετές. Ένα εύκολο scrub σώματος είναι:

  • 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη,
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή baby oil,
  • μισή κουταλιά του γλυκού κακάο σκόνη.

scrub

Ένα τελευταίο τιπ είναι κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο ν’ αλλάζεις συχνά στάσεις σώματος για να μαυρίζει το σώμα όχι μόνο από την μια πλευρά αλλά ομοιόμορφα. Επίσης πρέπει να προσέχουμε πολύ τα μάτια μας φορώντας πάντα γυαλιά ηλίου και επίσης το κεφάλι μας με κάποιο καπέλο, τουρμπάνι ή ότι μας κάνει να δείχνουμε εντυπωσιακές.

sun

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top