ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Άρης τετράγωνο με Κρόνο

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Καινούρια χρονιά και καινούρια πορεία στα ζώδια μας εδώ στο Myselvi.gr. Kάθε εβδομάδα λοιπόν θα επιλέγω μια θέση των πλανητών και θα σας γράφω για το κάθε ζώδιο πως επηρεάζεται.

Αυτή την εβδομάδα που διανύουμε αναλύω την όψη του Άρη τετράγωνο με Κρόνο. Καλή εβδομάδα σε όλους!

aries

Κριός

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινάει η εβδομάδα και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία σας, αλλά και τις προσδοκίες που έχετε από τους άλλους ανθρώπους. Ο Άρης στους Ιχθύες σας αποδυναμώνει μέσα στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ ο Κρόνος θέλει να σας βάλει στον ρόλο του μαθητή και θα νιώθετε αρκετά περιορισμένοι. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία μέσα από εναλλακτικές θεραπείες και την επαφή σας με την Τέχνη ή συνεχίστε να ψάχνετε μια νέα απασχόληση που θα σας αναζωογονήσει.

taurus1

Ταύρος

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινάει η εβδομάδα και αυτό σας κάνει αρκετά σκεφτικούς και βρίσκετε συνεχώς κάποιο λόγο για να θυμώνετε με τους γύρω σας. Ο Άρης στους Ιχθύες σας βγάζει ωστόσο από την μονοτονία, κάνετε νέες γνωριμίες, όμως ο Κρόνος σας θέλει πιο σοβαρούς και κυρίως βουτηγμένους μέσα στην καθημερινότητα σας και στις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε την ανάγκη σας να επιβεβαιώνεστε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς όμως να γκρινιάζετε. Αλλάξτε ρότα.

gemini
Δίδυμοι

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και αυτό σας βάζει σε μια απαιτητική πραγματικότητα και πρέπει να πείσετε ότι προσπαθείτε και δεν πιστεύετε στην τύχη; Ο Άρης στους Ιχθύες φέρνει κινητικότητα, αλλά και επικίνδυνα ξεσπάσματα μέσα στην δουλειά σας, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη σας υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους μέσα από την αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων και αποφύγετε να κλείνεστε στον εαυτό σας, με την δικαιολογία ότι όλα σας πάνε στραβά. Εμπιστευτείτε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

καρκινος
Καρκίνος

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και έτσι θα είστε πιο μαζεμένοι και κυρίως λιγότεροι αισιόδοξοι, μια που έχετε πολλά πράγματα (κυρίως οικονομικά) που σας πιέζουν. Ο Άρης στους Ιχθύες διογκώνει το πρόβλημα και τις ενοχές σας, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη συμβουλεύει ότι πρέπει να μην είστε επιπόλαιοι και να ασχολείστε με την σοβαρή πλευρά της ζωής. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή και να κινηθείτε κάπου στη μέση, χωρίς όμως να δυσαρεστήσετε το περιβάλλον σας. Προσοχή σε σχέσεις με παιδιά ή άτομα νεώτερης ηλικίας.

leo
Λέων

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και αυτό σας οδηγεί σε κυκλοθυμικά επεισόδια άρνησης, δηλαδή από την μια θέλετε να δείτε με ψυχραιμία την πραγματικότητα σας, αλλά από την άλλη δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ο Άρης στους Ιχθύες σας φέρνει περισσότερα έξοδα, σας θυμίζει τις εκκρεμότητες που δεν κλείσατε, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη δεν σας αφήνει να είστε πολύ δημιουργικοί και περιορίζει τις δυνατότητες σας, κλείνοντας πόρτες. Προσπαθήστε να βγείτε από τα αδιέξοδα, διατηρώντας την αισιοδοξία σας. Εκτονώστε το άγχος με φυσικές δραστηριότητες.

virgo

Παρθένος

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και μπαίνετε άμεσα στην θέση να απολογείστε για ότι έχει πάει στραβά και χωρίς να φταίτε. Ο Άρης στους Ιχθύες προκαλεί την αγανάκτηση σας και δυσαρεστείστε εύκολα από την στάση των γύρω σας και ο Κρόνος στον Τοξότη ζητά να παίξετε το ρόλο του κηδεμόνα και να αναλάβετε ευθύνες που αφορούν τρίτους. Προσπαθήστε να δείτε τις τωρινές συνθήκες σαν μια προσωρινή δοκιμασία και να πιστέψετε ότι όλα γίνονται για το καλό σας. Ψάξτε θέματα ακίνητης περιουσίας και εξομαλύνετε οικογενειακές σχέσεις.

libra
Ζυγός

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και έχετε ήδη κουραστεί από τις απαιτήσεις των γύρω σας και η διαφορετικότητα που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο σας έχει κουράσει και απογοητεύσει. Ο Άρης στους Ιχθύες βγάζει στην επιφάνεια την πιθανή ανασφάλεια μήπως και δεν τα καταφέρετε, ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη επιμένει να συμμαζεύει το μυαλό σας και να πρέπει να σκέφτεστε και για τους άλλους. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και αντιμετωπίστε τον ανταγωνισμό με καλή ψυχολογία.

scorpio
Σκορπιός

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και συνεχίζετε να παλεύετε για τα αυτονόητα και για να νιώσετε επιτέλους πιο ασφαλείς και σίγουροι για τις επιλογές σας. Ο Άρης στους Ιχθύες στριμώχνει την ψυχολογία σας, ασχολείστε με τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων και αυτό σας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη πιέζει οικονομικά και είναι σαν να περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθήστε να βγείτε από τον ρόλο του θύματος και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Ψάξτε για νέες διεξόδους.

τοξότης
Τοξότης

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και δεν έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και στην απαιτητική σας καθημερινότητα. Ο Άρης στους Ιχθύες φέρνει εντάσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, με τα παιδιά σας ή τον/την σύζυγο σας , ενώ ο Κρόνος στο ζώδιο σας έχει περιορίσει τα όρια σας και ψάχνετε να βρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία. Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από ένα τοξικό περιβάλλον και εμπιστευτείτε την λογική σας και όχι τα συναισθήματά σας που πιθανόν θα σας μπερδέψουν. Γίνετε αρκετά ορθολογιστές.

capricorn
Αιγόκερως

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και είναι σαν να περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί, καθώς δεν ξέρετε αν πρέπει να εμπιστευτείτε το περιβάλλον σας και να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας. Ο Άρης στους Ιχθύες σας έχει κάνει αρκετά βιαστικούς, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη σας τραβάει πίσω, με αποτέλεσμα να μην είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί και ελάτε σε επαφή με παρέες και φίλους που μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση σας. Μην παίρνετε αποφάσεις.

aquarius
Υδροχόος

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και ξέρετε ότι πρέπει να λειτουργείτε με μέτρο σε σχέση με τα οικονομικά σας και να μην ξεπερνάτε τον προϋπολογισμό σας. Ο Άρης στους Ιχθύες έχει φέρει ξαφνικά έξοδα και έχετε αγχωθεί, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη σας βάζει σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα με τους φίλους σας και όλο αυτό σας έχει κουράσει, καθώς δεν νιώθετε ότι έχετε υποστήριξη. Προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο να τα «πείτε» με τον εαυτό σας και να βρείτε ανακουφιστικές λύσεις. Σίγουρα θα τα καταφέρετε.

pisces
Ιχθύες

Υπό την επιρροή του τετραγώνου Άρη, Κρόνου ξεκινά η εβδομάδα και είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν έχετε τις αντοχές να συγχωρείτε τους άλλους, αλλά και να δίνετε ευκαιρίες που τελικά πάνε χαμένες. Ο Άρης στο ζώδιο σας ζορίζει την φυσική σας κατάσταση, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη σας αναγκάζει να δουλεύετε πολλές ώρες και να μην ξεκουράζεστε. Προσπαθήστε να ελαφρύνετε το πρόγραμμα σας για να περνάτε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς θα το έχετε ανάγκη. Μην δοκιμάζετε τις αντοχές σας.

MARS-

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top