ΖΩΔΙΑ

Άρης Στον Κριό Από Τις 28 Ιουνίου 2020 Και Πως Επηρεάζει Την Ερωτική Μας Ζωή

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Στις 28 Ιουνίου 2020, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο που κυριαρχεί τον Κριό και θα μείνει μέχρι το τέλος του 2020,  καθώς στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 θα ξεκινήσει και την ανάδρομη πορεία του.

Ο Άρης είναι ο κόκκινος πλανήτης που συνδέεται με τη φυσική μας κατάσταση, το ένστικτο επιβίωσης μας και αστρολογικά προβλέπει τη δύναμη που έχουμε να διεκδικούμε αλλά και να γευόμαστε την επιτυχία.

Έτσι, από τον έντονα συναισθηματικό Άρη στους Ιχθύες περνάμε στον «εγωιστή» Άρη, καθώς μέσα από τη θέση αυτή , ο άρης εστιάζει μόνο στις προσωπικές του ανάγκες και θέλει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, πολλες φορές αγνοώντας ή και αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του. Είναι όμως και δραστήριος, ενεργητικός, δεν το βάζει κάτω, αυθόρμητος και τρομερός κυνηγός.

Τα άτομα που έχουν γενέθλιο άρη στον Κριό έχουν αστείρευτη ενέργεια και δεν τους λείπει η τόλμη και η αγάπη για την πρόκληση.  Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χάνει συχνά το ενδιαφέρον του ο μπροστάρης Άρη και σβήνει απότομα η φλόγα της επιθυμίας, με αποτέλεσμα να γεννά καχυποψία και αστάθεια. Ωστόσο,  αυτό το διάστημα κινούμαστε ενστικτωδώς, χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες των πράξεων μας, αρκετά ασυνείδητα και πολλές φορές θα αλλάζουμε κατεύθυνση μια που κάτι καινούργιο θα μας προκαλεί και ελκύει.

Ωστόσο, η ερωτική μας ζωή προβλέπεται ενδιαφέρουσα, προκλητική και με πολλές εναλλαγές. Χωρισμοί αλλά και παράνομες σχέσεις ενδέχεται να δημιουργηθούν. Φλερτ που οδηγούν σε σχέση της μιας βραδιάς. Προσοχή σε τάσεις φιλονικίας, καθώς ο άρης εδώ μειονεκτεί όταν πρέπει να συμβιβαστεί με τις επιθυμίες του περιβάλλοντος του.

Πως σε επηρεάζει όμως ο Άρης από τον Κριό και σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον πρώτο ηλιακό σου σπίτι, ετοιμάζεσαι για νέες εκκινήσεις όπου θα εκφράσεις δυναμικά τον εαυτό σου , τελείως απαλλαγμένος από καταστάσεις ή πρόσωπα που σε πίεζαν μέχρι πρότινος. Ο έρωτας είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο, καθώς θα αναζητάς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και θα διεκδικείς την αναγνώριση-ανταπόδοση των συναισθήματων σου. Ενδέχεται όμως να ζήσεις χωρισμούς, επανασυνδέσεις και γενικά το χάος, έαν εμπλακείς σε παράνομη κατάσταση. Ορμητικότητα, ισχυρή λίμπιντο, ευθιξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, νιώθεις ένταση, υπερένταση αλλά και ίσως αντιμετωπίσεις κάποια μορφή «κρυφής» αντιπαράθεσης με άτομα που συνεργάζεσαι ή τους οικείους σου. Ο έρωτας είναι και αυτός κρυφή υπόθεση είτε γιατί είσαι σε μια σχέση που δεν θέλεις να φανερώσεις ή κρύβεις τα συναισθήματά σου και αυτό σε αναστατώνει αρκετά. Προσοχή στο νευρικό σύστημα, απαραίτητο να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και καλό θα ήταν να εκτονώνεις την συσσωρευμένη ενέργεια. Τάση για μυστικότητα, κλεισούρα, έντονη ευαισθησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι, θα ανανεωθείς, καθώς ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα που σε συνδέουν δημιουργικά με άτομα ομοϊδεάτες και η ζωή σου αποκτά νόημα. Ο έρωτας αποτελεί πρόκληση αυτήν την περίοδο, καθώς μια νέα κατάσταση θα γεννηθεί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο και θα αλλάξουν ξαφνικά τα συναισθήματα που είχες για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Γενικά όμως ευνοείσαι, εάν θέλεις να πειραματιστείς σε καινούργιες δραστηριότητες και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου ή να τεστάρεις τις ικανότητες σου. Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αυτό βοηθάει στην εξέλιξη σου. Δημιουργικότητα, έμπνευση, οραματισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον δέκατο ηλιακό σου οίκο αντιμετωπίζεις με δυναμισμό, αλλά και τρομερή αποφασιστικότητα κάθε πρόκληση, διαμάχη ή τον «ύπουλο» ανταγωνισμό που μπορεί  να προκύψει μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Αντιπαλότητα με πρόσωπα εξουσίας αναμένεται. Η ερωτική σου ζωή είναι και αυτή πολύπλοκη, πιθανόν να μπερδέψεις την συναισθηματική με την επαγγελματική σου ζωή.  Έντονη ζήλεια ή κτητικότητα εάν υποδύεσαι το τρίτο πρόσωπο. Φιλοδοξία, αρχηγικές τάσεις, αντίσταση.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον ένατο ηλιακό σου σπίτι μπορείς να απελευθερωθείς από πεποιθήσεις, προκαταλήψεις και γενικά να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, ανοίγοντας τους ορίζοντες σου. Κάθε είδους γνωριμία με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό θα βοηθήσουν σε θέματα προσωπικής εξέλιξης. Δυνατότητα για ταξίδια και δραστηριοποίηση μέσα σε ανώτερα Ιδρύματα. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκεσαι σε σχέση από απόσταση ή υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα, όπως διαφορά ηλικίας. Έντονη τάση ελευθερίας, δημοσιότητα και περιπετειώδες πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θέση του Άρη στον όγδοο ηλιακό σου οίκο οδηγεί σε ψυχολογικές συνειδητοποιήσεις που θα καθορίσουν την πορεία σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. Γνωριμία με άτομο που σε εξιτάρει σεξουαλικά αναμένεται και πιθανόν να μπεις σε μια σχέση που θα ικανοποιήσει κάθε σου φαντασίωση, αλλά μπορεί να μην σε καλύπτει συναισθηματικά. Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσεως που πιθανόν σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, καθώς ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με δάνεια, οφειλές  και πρέπει να κάνεις νέους διακανονισμούς. Προστριβές με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Αυξημένη λίμπιντο, φοβίες αποδοχής, ψυχική εξάντληση.

ΖΥΓΟΣ

Η θέση του Άρη στον έβδομο ηλιακό σου οίκο βοηθάει στο να δουλέψεις με τον εαυτό σου μια που οι άλλοι τώρα θα λειτουργούν σαν καθρέφτης  και μπορείς να βελτιώσεις το είδωλο σου. Ανταγωνισμός θα προκύψει μέσα σε προσωπικές,  επαγγελματικές σχέσεις και πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να βάλεις τα όρια σου.  Έντονη ανάγκη να εκφράσεις την προσωπικότητα σου αλλά και τα θέλω σου μέσα από μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Πιθανόν ρήξεις σε σχέσεις γάμου. Καλό θα ήταν να απομακρυνθείς από άτομα που σου χαλάνε τη διάθεση. Ευθιξία, αντισυμβατικότητα, επαναστατική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση του Άρη στον έκτο ηλιακό σου οίκο θα επηρεάσει τον εργασιακό σου χώρο και κατ’ επέκταση την καθημερινότητα σου, μια που θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμα σου. Υποχρεώσεις, υπερβολικές απαιτήσεις και πολλές ώρες εργασίας θα σε αποσυντονίσει με αποτέλεσμα να «νοσεί» το νευρικό σου σύστημα. Ανάγκη για εκτόνωση και γυμναστική. Η ερωτική σου ζωή ενδέχεται να έχει ενδιαφέρον, ίσως όμως δεν μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες και αυτό θα σου προκαλεί επιπρόσθετο εκνευρισμό. Παραπονιάρικη διάθεση, ανησυχία, προβληματισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θέση του Άρη στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, ευνοεί την ερωτική σου ζωή, τη σχέση σου με νεώτερα άτομα και γενικά θα γίνεις πιο τολμηρός σε επιχειρηματικά σχέδια και θα βιώσεις θετικές εξελίξεις. Γενικά με ανεβασμένη διάθεση θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που προκύπτουν με αποτέλεσμα να βελτιώσεις τη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους ή και να βρεις νέους συνεργάτες. Η ερωτική σου ζωή αναμένεται συναρπαστική και μυστήρια καθώς δέχεσαι πολλές προτάσες από το αντίθετο φύλο με αποτέλεσμα να γεννηθούν όμορφα διλήμματα. Έντονος ερωτισμός, ρομαντισμός φλερτ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θέση του Άρη στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο φέρνει αναταραχές και προβλήματα μέσα στον οικογενειακό χώρο και θα πέσει η διάθεση σου, γιατί δεν θα μπορείς να συννενοηθείς. Υπερβολικές αντιδράσεις, έντονη κριτική και προσπάθεια συναισθηματικής χειραγώγησης και νιώθεις πως ζεις σε ένα χάος. Η ερωτική σου ζωή επίσης κρύβει απογοητεύσεις, καθώς θα υπάρχει έντονη καχυποψία και συσσωρευμένος θυμός που θα πρέπει να εκτονωθεί. Πιθανή μετακόμιση, αλλαγή στέγης. Ακύρωση σχεδίων για δέσμευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση του Άρη στον τρίτο ηλιακό σου οίκο θα απογειώσει την εικόνα σου μέσα από τα μέσα δικτύωσης, θα φέρει δημοτικότητα αλλά και γενικά θα αποκτήσεις ξανά τη χαμένη σου ενεργητικότητα. Η ερωτική σου ζωή παραμένει ενδιαφέρουσα, καθώς δέχεσαι μηνύματα και κολακευτικά σχόλια από άτομο που σε ενδιαφέρει και μπορεί η γνωριμία να προέρχεται μέσα από το διαδίκτυο. Επίσης θα ζωντανέψει το μυαλό σου αυτήν την περίοδο και μπορείς να υλοποιήσεις τις ιδέες σου βάζοντας σε εφαρμογή τα σχέδια σου και κάνοντας τις κατάλληλες συνεργασίες. Εφευρετικότητα, απελευθέρωση, ανάγκη για επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η θέση του Άρη στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο φέρνει προβλήματα στην πρακτική πλευρά της ζωής σου και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα σου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Η ερωτική σου ζωή είναι μια κατάσταση πολύπλοκλη, πιθανόν εμπλέκεσαι με άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά και υπάρχουν προστριβές λόγω ανταγωνισμού ή ζήλειας. Η περίοδος όμως είναι κατάλληλη για να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου και αυτό μπορεί να το πετύχεις προσπαθώντας να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ανακάλυψε την αξία σου. Κινητικότητα, ανασφάλεια, έλλειψη πίστης.

To Top