ΖΩΔΙΑ

Απρίλιος 2020. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Παρά την καραντίνα, ο έρωτας καλά κρατεί..και Αστρολογικά θα το πω, μια που η Αφροδίτη από τους Διδύμους θέλει έκφραση, να το λες και ο Άρης από τον Υδροχόο μπορεί να σου φαίνεται «αδιάφορος» αλλά είναι ανοιχτός, open σε ό,τι σκεφτείς και θέλεις.

Ωστόσο ο Κρόνος στον Υδροχόο θέλει να σου βάλει όρια στην έκφραση, στην κίνηση αλλά βλέπεις ότι όλα γίνονται για να υπάρχει συνέχεια.. μετά την παύση πάντα έρχεται η εξέλιξη και αλλαγή θα βιώσεις στον τρόπο που σκέφτεσαι, ενεργείς αλλά και αγαπάς.

Γιατί η αγάπη δεν είναι μόνο κτητική, δηλαδή σαρκική, υπάρχει και η άλλη, η ανιδιοτελής, που αγαπάς χωρίς αντίκρισμα, χωρίς προσδοκία και αυτό πρέπει τώρα να μάθεις και να το βάλεις σε εφαρμογή. Έτσι και με το τέλος της καραντίνας, αλλιώς θα αγαπάς τον εαυτό σου, το ταίρι σου, το περιβάλλον σου, αλλά και τη Γαία και το Θεό.

Τέλος, ο Μήνας Απρίλιος είναι μήνας δράσης, ναι ..αλήθεια.. μπαίνεις σε δράση ουσιαστική, μεταμορφώνεσαι σιγά σιγά και έτσι θα μπορέσεις να αντιμετωπίζεις μπόρες και πιθανή κακοκαιρία χωρίς να χάνεις τον μπούσουλα.

Μη ξεχνάς να μιλάς, να λες αυτό που σκέφτεσαι αλλά και να είσαι ευγενικός, συμπονετικός…με τις αδυναμίες των άλλων.

Καλό μήνα!

Υστερόγραφο, Δίας σύνοδο Πλούτωνας, πλούτος, κρυμμένο θησαυρό θα ανακαλύψεις, ξεκίνα τις ..ανασκαφές..

Υστερόγραφο, Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου 2020, υπόσχεται να αλλάξει το κλίμα..βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.. εκφράσου αποτελεσματικά..

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος δίνει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα που θα σας ξεκλειδώσουν ψυχολογικά και θα μπορέσετε να κλεισετε οριστικά επαναλαμβανόμενους κύκλους του παρελθόντος. έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να δουλέψετε ουσιαστικά ικανότητες και ταλέντα που δεν είχατε αναγνωρίσει μέχρι τώρα και να προχωρήσετε τη διαδικασία της οριστικής σας μεταμόρφωσης. Ερωτικά είστε αρκετά μπερδεμένοι, πολλοί από εσάς σε ερωτικά διλήμματα και σε σχέσεις που δεν προχωρούν λόγω του ότι ατόνησε το ενδιαφέρον σας και αυτό είναι κάτιι που πρέπει να διορθώσετε.. Η περίοδος των γενεθλιών σας ορίζει να βγειτε από οτιδήποτε σας φθείρει και να ανοίξετε μια άγραφη σελίδα. Οικονομικές αναταραχές αναμένονται. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα)αναγκάζει να προχωρήσετε σε αποχαιρετισμούς και οριστικές ρήξεις. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 θα επιφέρει πρόσθετους προβληματισμούς και αρκετά θέματα θα βγούνε στην επιφάνεια προς επίλυση. Απελευθέρωση από συμβατικές καταστάσεις. Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, φλερτάρετε, κινείστε με επιπολαιότητα, θα βάλετε φωτιά στο διαδίκτυο και στην ..σχέση σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος επιτάσσει να μπείτε σε καραντίνα, δηλαδή αρχικά ψυχολογική εσωστρέφεια αλλά και πρέπει να κινηθείτε περισσότερο με χαμηλούς τόνους, με αποτέλεσμα να διατηρήσετε την ισορροπία σας και τις υπάρχουσες (όσο αυτό είναι εφικτό) σχέσεις σας. Ερωτικά είστε σε φάση αναθέρμανσης του κλίματος, θέλοντας και μη θα κάνετε την προσπάθεια σας για να δώσετε το φιλί της ζωής ή τελικά θα πείτε όχι στο ξαναζεσταμένο φαγητό και σε ανέραστες καταστάσεις. ΟΙκονομικά ζορίζεστε μια που αντιμετωπίζετε θέματα, συγκρούσεις με άτομα που έχουν εξουσία και μπορούν μέσω των αποφάσεων τους να κατευθύνουν τη ζωή σας. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα_ επιδρά σημαντικά στις εργασιακές συνθήκες της ζωής σας που θα μεταβάλλονται συνεχώς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 23 Απριλίου 2020 κλείνει επεισοδιακά σχέσεις, συνεργασίες που σας ρίχνουν την ψυχολογία και παρεμποδίζουν την εξέλιξη σας. Δεν είναι όμως κάτι ανώδυνο.  Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους,  σας κάνει να παραστρατήσετε, να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη, πιθανόν παίζετε με τη φλόγα και δεν το ξέρετε..

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μήνας Απρίλιος έχει ρυθμό, σας ξυπνά, διεγείρει τις αισθήσεις σας μια και παρά τις υπάρχουσες συνθήκες θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τις απόψεις σας , να κινητοποιηθείτε μέσα από ομαδικές δραστηριότητες που ενεργούν διαδικτυακά και να νικήσετε τη ανία -θλίψη. Βέβαια πολλοί από εσάς εμπλεκεστε σε κρυφές καταστάσεις και αυτό σημαίνει ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας οδηγεί σε νεύρα και συσσωρευμένη ένταση. Προσοχή σε ρήξεις με φίλους, συγγενείς λογω διαφορών που θα βγούνε στην επιφάνεια και λογω οικονομικών ζητημάτων. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) αφορά τα ερωτικά σας θέματα, εδώ πρέπει και να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας βάζουν σε κίνδυνο ή να αντιμετωπίσετε μια αλήθεια ..πιθανόν πικρή. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 αφορά την ψυχολογία σας, τον εσωτερικό σας κόσμο, γίνεται τώρα μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης αλλά και εκφρασης συνασθημάτων, οδηγείστε σε νέα μονοπάτια.. Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στο ζώδιο σας, προτάσεις για νέες συνεργασίες ή ερωτικές γνωριμίες, πιθανόν οδηγείστε σε ουσιαστικές επανεκκινήσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ο Μήνας Απρίλιος ουσιαστικά σας προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές ,μια που είστε στα φόρτε σας, συνεχίζετε να εργάζεστε για τους στόχους σας και παρά τις συνθήκες που επικρατούν με αποτέλεσμα να δείτε και αποτελέσματα. Ρίξτε επίσης τη προσοχή σας σε οικονομικές ρυθμίσεις, δάνεια οφειλές και αξιοποιήστε το χρόνο σας για να ξεμπερδέψετε από εκκρεμότητες. Ερωτικά διανύετε περίοδο εσωστρέφειας και μυστικών καταστάσεων αλλά και οριστικών ξεκαθαρισμάτων. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) αφορά θέματα προσωπικά, πιθανόν να οδηγείστε σε οριστικό χωρισμό και αυτό αρχικά θα σας κοστίσει.  Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 ειναι παραθυράκι στο φως, ωστόσο δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις καθώς δέχεστε αρνητική κριτική και πίεση από το περιβάλλον σας. Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, ερωτευτείτε , εκφραστείτε άφοβα μη καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΛΕΩΝ

ο μήνας Απρίλιος έιναι ζόρικος μήνας καθώς σας προετοιμάζει για σοκαριστικές καταστάσεις μια που εσείς θα εκπλαγείτε από τον εαυτό σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μπει σε νέο μονοπάτι και τίποτα ή κανείς δεν μπορεί να σας γυρίσει πίσω. Λαμβάνετε πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίζετε τη θέση σας απέναντι στο περίγυρο σας και θα βάλετε τα όρια σας. Ερωτικά είστε αρκετά τολμηροί, διαφορετικοί και περισσότερο ανοιχτοί σε μια σχέση που δεν κολλάει , δεν συμβαδίζει με τα κοινωνικά στάνταρ. Θεαματικές αλλαγές , ανατροπές στον επαγγελματικό χώρο θα σας αγχώσουν. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) ορίζει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μπορείτε να ξεπεράσετε το παρελθόν με μια κατάσταση ένα προσωπο που σας σαγηνεύει. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 είναι κρίσιμη, γιατι θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους προσωπικούς σας δαίμονες, αντιμετωπίστε με τόλμη ότι σας επιβάλλεται και χωρίς τη θέληση σας.  Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, συνεχώς επικοινωνειτε με το ..ταίρι σας. μηνύματα και πειραματίζεστε με το καινούργιο.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος συμβάλλει στο να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να κάνετε ξεκαθαρίσματα, αφού πρώτα καθαρίσετε τα του οίκου σας και τις προσωπικές τοξίνες..δηλαδή λάθος συμπεριφορές και κυρίως να βάλετε τα όρια σας.  Ρίξτε λοιπόν μια σοβαρή , υπεύθυνη «ματιά» στη σχέση που έχετε με το άτομο που μοιράζεστε συναίσθημα αλλά και χρήμα και βγείτε από καταστάσεις αμφιβολίας και οπισθοχώρησης. Ερωτικά είστε σαφώς μπερδεμένοι και δύσκολα να κατασταλάξετε. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) είναι δύσκολη για το χρήμα , πιθανόν και να χαθεί μια πηγή εσόδων ή μια ευκαιρία και προς το παρόν θα νιώσετε πως όλα πηγαίνουν στραβά και ανάποδα; Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 είναι θετική για ζητήματα επέκτασης αλλα νιώθετε πως αυτή τη στιγμη όλα μένουν στη θεωρία, ναι δεν μπορείτε να περάσετε στην πράξη. Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, και το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι μεγαλύτερο σε ηλικία, ή έχει κοινωνική θέση αλλά και μπορεί να σας χειραγωγεί…θέλοντας και μη..

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΖΥΓΟΣ

Ο Μήνας Απρίλιος θα σας χαρίσει το δώρο της οικειότητας, ναι θα επανασυνδεθείτε με τα άτομα που πραγματικά ταιριάζετε, συμβαδίζετε και θα βγείτε από σχέσεις που έχουν διαταράξει την ισορροπία σας. Επίσης θα δώσετε προτεραιότητα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, όπου θα αναθεωρήσετε, επανεκτιμήσετε και στο τέλος καταλήξετε σε νέα συμπεράσματα. Ερωτικά είστε σε φάση δραστικών αλλαγών όπου και πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να εκφράσετε το συναίσθημά σας. Μη φοβηθείτε να πείτε ότι αγαπάτε με πάθος. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) θα ταρακουνήσει τα θεμέλια της ζωής σας και αυτό σημαίνει οριστικούς χωρισμούς, αποχαιρετισμούς και κλείσιμο κεφαλαίων. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 αφορά κυρίως οικονομικές δοσοληψίες, βρείτε τρόπους να απεγκλωβίστητε από κακές συμβάσεις ή τοξικούς συνεργάτες που σας ζημιώνουν. Η επιρροή του Μήνα, Αφροδίτη στους Διδύμους, έρωτας από απόσταση, μηνύματα, πλατωνικοί διάλογοι και μπαίνετε στον κόσμο της φαντασίας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μήνας Απρίλιος είναι μήνας ανταπόδοσης, δηλαδή ότι έχετε σπείρει θα θερίσετε μια η εργασιακή σας ζωή θα ταυτιστεί με αυτό που ΄θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, ασχολείστε δηλαδή κυρίως με τα ενδιαφέροντα σας και θα βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Ερωτικά είστε διαθέσιμοι να εισπράξετε το ενδιαφέρον του ατόμου που έχει «δεσμεύσει» τη καρδιά σας και θα γίνουν καλά ξεκαθαρίσματα. Εντάσεις και καυγαδάκια αναμένονται. Σχέσεις που σοκάρουν το κατεστημένο. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) και ξεκινά μια σημαντική σχέση στη ζωή σας, όπου θα δουλέψετε εσωτερικά, αποκομίζοντας αρκετά οφέλη. Ψυχικό δέσιμο , έρωτας.  Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 είναι σημαντική , γιατί δίνει εξελίξεις που επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή, τίποτα δεν μένει όπως παλιά..  Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, και το σεξ έχει και συναίσθημα.. φαντασία ναι οργιάζει τώρα.. ετοιμάσου για το πάρτυ..

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μήνας Απρίλιος σας φέρνει όλο και πιο κοντά στο ταίρι σας..αλλά και εκφράζεστε  τώρα , λετε αυτό που νιώθετε καθώς ο έρωτας πιθανόν να σας έχει χτυπήσει τη πόρτα. Βέβαια κάτω από τις παρούσες συνθήκες αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα, να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να ετοιμάσετε το πεδίο για δράση. Εργασιακά ζητήματα σας απασχολούν σοβαρά , περνάτε φάσεις ανατροπών και εξελίξεων που θα αλλάξουν τελείως το σκηνικό. Εκεί πρέπει να δείξετε δυναμισμό. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) ανοίγεσαι σε νέους κύκλους επαφών, δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Απομακρύνεστε  , δείχνετε αδιαφορία.  Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 αφορά κυρίως εργασιακά ζητήματα, εκεί ζορίζεστε ίσως πρέπει να κινηθείτε μόνοι σας και στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις αλλά και στις ικανότητες σας Θέλει θάρρος αλλά και οργάνωση, μεθοδικότητα. Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, και έρχεται η σταθερότητα, επιτέλους υπάρχει ανταπόκριση..

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Απρίλιος ανοίγει το δρόμο προς την αλήθεια  και αυτό σημαίνει ότι ψάχνετε και βρίσκετε τελικά τι είναι αυτό που σας εκφράζει, ποιος είναι δηλαδή ο προσωπικός σας στόχος και υπάρχει χρόνος να πάρετε απαντήσεις. Ερωτικά κινείστε σε στάσιμα, λιμνάζοντα νερά όχι γιατί δεν υπάρχουν ευκαιρίες αλλά επικρατεί προς το παρόν ο φοβος για το άγνωστο και έχετε άλλες προτεραιότητες. Θέματα τακτοποίησης ακινήτης περιουσίας θα προκύψουν. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) κλείνει πόρτες με άτομα που μέχρι τώρα είχαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας , πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να ξεπεράσετε ανασφάλειες. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 αφορά κυρίως επιχειρηματικά σχέδια, προσοχή σε υπερβολές, μη επενδύετε ακόμα, εξετάσετε καθε ενδεχόμενο.  Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, ο έρωτας είναι δίπλα σας, στο γραφείο ή στην διπλανή πόρτα, ,ανοίξτε τα μάτια σας..

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος δίνει ώθηση για κίνηση έστω και μέσα από συγκεκριμένο χώρο και τρόπο και μπορείτε να βρείτε νέους εφευρετικούς τρόπους να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Συμβόλαια, συνεργασίες και κάθε είδους γραφειοκρατική υπόθεση μπαίνει σε προτεραιτότητα, βέβαια χωρίς να υπάρχουν οριστικές λύσεις. Ερωτικά είστε σε φάση αναζήτησης ή διανύετε μια καθημερινότητα που αρχίζει να σας εκνευρίζει η χαλάει την ψυχολογία σας. Μείνετε όμως συντονισμένοι στο εδώ και τώρα, μην πετάτε στα σύννεφα. Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) θέματα σταδιοδρομίας, επαφών με το εξωτερικό αλλά και σχέσεις εξ αποστάσεως.  Επανεξέταση καταστάσεων και κλείσιμο κύκλου. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 αφορά μια νέα κατάσταση ζωής , που τώρα ξεκινάει και αυτό είναι ακόμα και για εσάς δύσκολο, μΙα απώλεια θα σας κάνει να επαναθεωρήσετε.  Η επιρροή του Μήνα , Αφροδίτη στους Διδύμους, ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση , χαλαρώστε , βρείτε την ισορροπία σας ΄.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μήνας Απρίλιος ξυπνάει το ένστικτο επιβίωσης, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα παρά με θέματα καρδιάς. Προσγειώνεστε στην πραγματικότητα χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε, απλά ζορίζεστε γιατί πρέπει να αναβάλλετε – να κάνετε παύση. Ερωτικά μπερδέματα αναμένονται.Φεγγάρια του μήνα : στις 8 Απριλίου 2020 η Πανσέληνος στον Ζυγό  (επηρεάζει κυρίως το τέλος του β’ δεκαήμερου, αρχές γ΄, γύρω από την 19η  μοίρα) θα σας δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσετε νέους τρόπους διαχείρισης των οφειλών σας, επικρατεί όμως η ανασφάλεια Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, στις 23 Απριλίου 2020 σας βγάζει από πιθανά αδιέξοδα, αλλά πάλι αντιμετωπίζετε αντιστάσεις και ανατροπές.   Η επιρροή του Μήνα, Αφροδίτη στους Διδύμους, είστε κλεισμένοι στο σπίτι, είτε σας αρέσει είτε όχι. Έρωτας μετ εμποδίων..

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

To Top