ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απ’ το Bορρά μέχρι το Νότο ο Καρράς έχει τον τρόπο!!

αρχείο λήψης

Γράφει η Σοφία Ιωαννίδου / δημοσιογράφος

Έχει δηλώσει στο παρελθόν: “Τα πράγματα έχουν μπερδευτεί αρκετά ενώ υπάρχουν καλές φωνές νέα ταλαντούχα παιδιά με όρεξη για δουλειά και πραγματική αγάπη γι’ αυτό που κάνουν βλέπω και από την άλλη πολύ κόσμο να θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι εντυπωσιάζονται από τα φώτα και θεωρούν ότι είναι ένα εύκολο επάγγελμα”!!!!

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε στην πόλη της Δράμας σε μια βραδιά έτοιμος όπως μας δήλωσε αποκλειστικά να μας ξεμπερδέψει γιατί μπορεί οι νότες να είναι επτά, αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο να είναι αληθινά αλλά και η μέρα πάντοτε διαδέχεται την νύχτα!!!

Έχει χρωματίσει άπειρες νύχτες των Ελλήνων με πολύ καρδιά, διάθεση και πάνω απ’ όλα με πολύ τραγούδι, αυθεντικό τραγούδι, λαϊκό τραγούδι!!

vasilis-karras

Τον ρωτώ αν μπορεί να ξεχωρίσει το σουξέ πια… Και μου λέει: “Κάποια τραγούδια φαίνονται ότι μπορούν να γίνουν επιτυχία, σύμφωνα πάντα όμως με την εποχή γιατί ναι μεν ο κόσμος μπορεί να ακούει λαϊκά τραγούδια αλλά ανά χρόνο ή δύο χρόνια, κάποιες χρωματικές πινελιές πάντα αλλάζουν, ακόμα κι αν υποψιάζεσαι ποιο τραγούδι μπορεί να ξεχωρίσει τελικά ο κόσμος μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο, ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι πρόκειται να συμβεί!!!”

Μερικά λεπτά μετά τις δύο το βράδυ ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού Βασίλης Καρράς ανέβηκε στη σκηνή του ‘Απλά Ελληνικά’ ξεκινώντας τη βραδιά απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο, με όλες τις χρυσές επιτυχίες που το κοινό λατρεύει, τραγουδά, διασκεδάζει, αγαπάει και χωρίζει!!!

Πριν πάρει το μικρόφωνο και ανέβει στη σκηνή ο ίδιος, την συναυλία άνοιξαν ο μοναδικός Κώστας Ηλίου με τη Μαρία Κίου και την Ειρήνη Νίτσιου !!!!

Τα επόμενα σχέδιά του καλλιτέχνη περιλαμβάνουν εμφανίσεις στην ελληνική περιφέρεια και στην Κύπρο!

Ευχαριστούμε το dressing room, τον Ηλία Καραπάντζο, την Σαββίνα Σαββίδου για το μακιγιάζ και για τα μπιζού το κατάστημα bloom.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top