ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Άντε να λύσουμε….να ξεκινήσουμε”

13724898_1217811498252181_7465989968066048164_o

Καλοκαίρι και οι συναυλίες πολλές για να δροσίσουν τα βράδια μας! Ο Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας σας προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό ραντεβού στα πλαίσια του 7ου automoto music festival στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου, την Παρασκευή 22/07/2016, στις 21:30, στη μουσική παράσταση “Άντε να λύσουμε….”, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.”, μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης θέλοντας να δώσουν το δικό τους μήνυμα.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.

Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Θα τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ο καθένας τους θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.

Πάμε, λοιπόν, μαζί τους κι αυτό το καλοκαίρι να λύσουμε, να ξεκινήσουμε, να τραγουδήσουμε, να ξανασηκωθούμε, να ξαναελπίσουμε, να ξανααγαπήσουμε και να ξανααγαπηθούμε.

Τιμή Πποπώλησης 12ευρώ, Τιμή Εισόδου 14ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 

Γερμανός στην Ηρακλεια
Λάμδα στο πεζοδρομο στο Νέο Πετρίτσι
Εnjoy στο Σιδηρόκαστρο
Περίπτερο Λυκίδη στην πλατεια Σιδ/στρου

Σέρρες: Ψητοπωλείο “Ο Καλύτερος”,  Ηλεκτρομάγαζο “Αποστολίδη”,  “New York” cafe.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥ.ΦΑ.ΜΟΣ-Art production.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top