ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ανεξάρτητη γυναίκα ή αερικό;

aeriko_myselvi.gr

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Την συναντάς καθημερινά. Ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτή της την επιλογή. Δεν μπορείς να την πιάσεις. Είναι η γυναίκα που ζει στο σήμερα, που ξέρει πολύ καλά τι θέλει και τι ζητάει από το αύριο. Δεν συμβιβάζεται σε μια σχέση απλά για το εμείς ή για να μην είναι μόνη της.

Μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της και μουντζώνει ότι την ζορίζει. Μόνη, ανεξάρτητη και ωραία θα συμπληρώσω. Μια ανεξάρτητη γυναίκα, διαθέτει τον δυναμισμό ώστε να επιβιώνει μόνη της και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα και ικανή. Εκμεταλλεύεται την ελεύθερη ώρα της και την γεμίζει σκορπώντας χαμόγελα και διάθεση για κέφι και γλέντι με τους φίλους της και τις παρέες της.

Ανεξάρτητη γυναίκα, αυτή η γυναίκα που δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει αντράκι. Δεν τον θέλει τον τίτλο, δεν τον γουστάρει. Δεν το παίζει δήθεν ή εγώ είμαι ο άντρας της ζωής μου αλλά αναδεικνύει την θηλυκότητα της. Είναι η γυναίκα που έδωσε μάχες και τις κέρδισε κι όσες φορές την γκρέμισε η μοίρα της, εκείνη στάθηκε για λίγο χάμω, πήρε ανάσες, έγλειψε τις πληγές της και σηκώθηκε ξανά.

Ανεξάρτητες γυναίκες, μοναδικά πλάσματα που δεν θέλουν τον σύντροφο τους για δεκανίκι τους και τσαλακώνουν το εγώ τους, εκείνες οι γυναίκες που έπαιξαν πολλές φορές στα ζάρια τα αισθήματα και την ζωή τους. Και τα επέτρεψαν όλα. Όλα, εκτός από το να ανήκουν.

Δεν φοβούνται να μοιράσουν την καρδιά τους αλλά δύσκολα θα σου ανοίξουν την ψυχή τους. Δεν κρύβουν τα δάκρυά τους. Δεν προσποιούνται τις αγέρωχες και τις ατάραχες. Δεν είναι γυναικούλες!!!!!!!!!!!!!

Τίποτα φτηνό δεν θα βρεις μέσα τους. Δεν αγαπάνε τις εκπτώσεις στους ανθρώπους. Δεν θέλουν να συμβιβάσουν το θέλω τους. Δεν γκρεμίζουν, αν και μπορούν κάνουν την ζημιά αλλά κοιτούν σκάνε ένα χαμόγελο και κλείνουν την πόρτα πίσω τους. Ξέρουν μόνο να χτίζουν, ζωές, σπίτια, φιλίες, εμπιστοσύνη. Δεν γουστάρουν τα υποκοριστικά.

Είναι γυναίκες που την μοναξιά την επέλεξαν γιατί δεν τους αρέσει να ψωνίζουν από τα φτηνά καλάθια. Δεν μπορείς να τις πιάσεις αυτές τις γυναίκες. Μην μπεις στο κόπο να τις αλλάξεις, θα χάσεις και θα χαθείς. Αυτές οι γυναίκες, αυτά τα αερικά, σε σημαδεύουν με την παρουσία τους αλλά και με την απουσία τους.

Αυτές οι γυναίκες, που στον καμβά της ζωής τους πάνω στα σημάδια του παρελθόντος, ζωγράφισαν το μέλλον τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top