ΟΜΟΡΦΙΑ

Ανανεώνουμε το στυλ μας στο Ps Pashalis Hair

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, με λίγες διακυμάνσεις βέβαια, αλλά ήρθε η ώρα ν’ ανανεώσουμε το στυλ μας και να υποδεχτούμε τους ζεστούς αυτούς μήνες με νέο, ανανεωμένο λουκ!

Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα την αγαπημένη μου hairstylist Σόνια Κυριαζίδου στο κομμωτήριο της στη Γενναδίου 1, στις Σέρρες, όπου όχι μόνο με ενημέρωσε για όλες τις νέες τάσεις του καλοκαιριού, αλλά μου χάρισε και μια εκπληκτική θεραπεία για τα μαλλιά μου, ειδικά τώρα που ο ήλιος και η θάλασσα τα αφυδατώνει περισσότερο από ποτέ.

“Κάθε χρόνο προστίθενται ή και επανέρχονται trends για τα μαλλιά και φέτος δεν είναι λίγα αυτά που ξεχωρίζουν! Το καλοκαίρι έφτασε και οι επιλογές  σε χτενίσματα είναι πολλές, εντυπωσιακές και μερικές εναλλακτικές. Να φανταστείς ότι πραγματικά κανένα γούστο δε μένει ανικανοποίητο.”, μου εξηγεί η Σόνια και παίζουμε στην καρέκλα του κομμωτηρίου της.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Ό,τι θες θα το βρεις εδώ με τις συμβουλές της. Ελεύθερα μαλλιά, μονίμως σε μια κοτσίδα, τέρμα τραβηγμένα και ίσια;  Όλα είναι στη μόδα.

Όγκος και δεκαετία του ’80, μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, χωρίστρα στη μέση, μπούκλες, wet look, λεία και σταθερά, χαμηλές αλογοουρές, όλα ιδιαίτερα και μοναδικά, που δεν ξέρω τι να διαλέξω για την αποψινή μου έξοδο. Όσο για το φετινό χρώμα μαλλιών…Από άσπρο πλατινέ, μέχρι σκούρο καστανό και παστέλ, μπορείς να διαλέξεις και να πειραματιστείς όσο θέλεις!

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Εγώ απλά αφήνομαι στα μαγικά χέρια της Σόνιας και την αφήνω για ακόμη μια φορά να “δημιουργήσει” πάνω στα μαλλιά μου!!

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

 

myselvi.gr_pashalis_hair_ad

 

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top