ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ανακάλυψε τον εαυτό σου

quiz3_400_400

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Αφήνουμε τον χρόνο να περνάει ψάχνοντας κάτι άλλο κάπου αλλού και δεν επικεντρωνόμαστε στο τώρα σε αυτά που απλόχερα μας δίνουν. Ψάχνουμε ότι κάποιος έχει όλες τις απαντήσεις που ζητάμε.

Αναζητούμε ότι κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο μέρος, μακριά από εδώ που είμαστε θα υπάρχει κάτι άλλο πολύ καλύτερο και ομορφότερο. Πιστεύουμε ότι την επόμενη φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ότι τώρα και τα παρατάμε προσμένοντας την….. επόμενη φορά.

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλύτερες μέρες και θα δημιουργήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας. Χανόμαστε στα «θα» και δεν αντιλαμβανόμαστε ότι όλα είναι στο τώρα. Κρυβόμαστε με μαεστρία στο ψέμα που έχουμε δημιουργήσει και αφήνουμε την αλήθεια να χάνετε.

Την μοναδική αλήθεια ότι εσύ έχεις τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σου. Εσύ έχεις και τον χρόνο να δημιουργήσεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Δεν θα υπάρχει επόμενη φορά αν δεν ζήσεις αυτή τη στιγμή, τώρα.

Πουθενά δεν θα είναι ομορφότερα εάν εσύ και μόνο εσύ δεν αισθανθείς ότι είσαι το κέντρο αυτού του μέρους. Είσαι το κέντρο της ύπαρξης σου. Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις, αρκεί να ξέρεις.

Θέλεις να ζήσεις ψάχνοντας κάτι άλλο ή ν΄ανακαλύψεις αυτό που ήδη έχεις; Τον εαυτό σου!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top