ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Άλλα λένε οι άντρες και άλλα εννοούν

αρχείο λήψης

Γράφει η Τζώρτζια / red passion

Υπάρχει η φήμη ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε «σύνθετα» πλάσματα. Δηλαδή άλλα λέμε και άλλα εννοούμε. Φήμες και μόνο φήμες. Γιατί και οι άντρες σκέφτονται με πολύπλοκο και σύνθετο τρόπο, ιδίως κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το σεξ.

Πιστεύουμε ότι οι άνδρες ότι ξεστομίζουν αυτό και εννοούν. Λάθος, αφού από επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς οι άνδρες, κυρίως σε νέες σχέσεις όταν ακόμη μαθαίνουν το ταίρι τους, εκφράζονται με τέτοιο τρόπο που αναρωτιόμαστε «τι θέλει να πει ο ποιητής»;

Και επειδή εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να μια μικρή γεύση από το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

  • Σου λέει «Πώς θέλεις να το κάνω»; Αλλά εννοεί «Χρειάζομαι οπωσδήποτε την δική σου καθοδήγηση αφού νιώθω λιγάκι χαμένος». Δεν είναι κακό ούτε προσβλητικό να βοηθήσεις και εσύ δείχνοντας τι σου αρέσει.
  • Σου λέει « Ξέρεις τι άλλο θα ήταν τέλειο»; Και φυσικά εννοεί «ήρθε η ώρα για μου κάνεις στοματικό σεξ», που μπορεί να το αντιπαθείς αλλά για τους άνδρες είναι η απόλυτη απόλαυση στο σεξ.
  • Σου λέει «σειρά σου να έρθεις από πάνω μου» και φυσικά εννοεί «ότι κουράστηκε και θέλει ν΄αναλάβεις εσύ τα ηνία της απόλαυσης.
  • Σου λέει «μίλησε μου βρώμικα» και αυτό ακριβώς εννοεί αφού ζητάει να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα» κλασικά και να απελευθερωθείς. Είναι από τις λίγες φορές που εννοεί 100% αυτό που λέει.
  • Σου λέει «σου άρεσε»; και εννοεί «αν σε έφερε σε οργασμό».. εδώ δεν χρειάζεται να εξαντλήσεις όλη σου την ειλικρίνεια. Ακόμη και εάν δεν τα κατάφερε με την πρώτη φορά δώσε του τον χρόνο του.
  • Σου λέει “Θα τελειώσω” και εννοεί: “Στο λέω για να σε προετοιμάσω και να μην απογοητευτείς”. Ίσως είναι και μια απλή παρότρυνση ώστε να εκφράσεις και εσύ αν κάτι θέλεις να κάνετε που δεν έχει γίνει ή κάτι που θα ήθελες να κάνει εκείνος, ειδικά αν βρίσκεσαι και εσύ κοντά στον οργασμό.

Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι μια μικρή λίστα πως οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα των ανδρών δεν είναι πάντοτε ίδιες με αυτές που περνούν από το μυαλό τους.

2257-aytopouthelounoiantres_590_b

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top