ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Αγορά ή ενοικίαση νυφικού;

ta-yper-aki-ta-kata-gia-online-agora-nyfikou

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που εσείς κι ο καλός σας αποφασίσατε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου! Τα συγχαρητήριά μας! Από την στιγμή που θα καταλήξετε στην ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου, θα ξεκινήσουν και όλες οι σχετικές προετοιμασίες για την μεγάλη στιγμή της ζωής σας!

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τις μέλλουσες νύφες είναι και αυτό του νυφικού. Η επιλογή του στυλ νυφικού είναι καταρχήν θέμα χαρακτήρα όπως επίσης και πως έχει φανταστεί η κάθε νύφη τον εαυτό της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλες οι νύφες όμως έχουν μια κοινή επιθυμία: να κλέψουν την παράσταση την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!

Ακόμα κι αν έχετε καταλήξει στο στυλ του νυφικού μετά από ώρες ξεφυλλίσματος περιοδικών και αναζήτησης στο διαδίκτυο, πρέπει να επιλέξετε αν θα το νοικιάσετε ή θα το αγοράσετε.

Σχεδόν πάντα, η επιλογή βασίζεται στο budget. Είτε πληρώσετε εσείς το νυφικό, είτε η πεθερά σας (βάσει του γνωστού εθίμου), σκεφτείτε τις παρακάτω παραμέτρους της κάθε επιλογής.

Το να αγοράσετε ένα νυφικό είναι συνήθως η πιο ακριβή λύση αλλά έχει και τα θετικά της. Είναι το φόρεμα της σημαντικότερης μέρας της ζωής σας που από την επόμενη μέρα του γάμου σας, θα βρίσκεται στην ντουλάπα σας για να ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις. Για τις πολύ ρομαντικές υπάρχει και προοπτική του να το δανείσετε σε μια φίλη σας κάνοντας την ευτυχισμένη ή ακόμα και στην ίδια σας την κόρη στο μέλλον!

Αγοράζοντας ένα νυφικό νιώθετε πιο ελεύθερη. Έχετε ονειρευτεί ένα νυφικό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας για την μεγάλη μέρα, για το οποίο δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για τυχόν ατυχηματάκια εφόσον δεν θα επιστραφεί. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να το χαρεί μόνο η ντουλάπα σας, το ίδιο νυφικό μπορεί – με τις κατάλληλες αλλαγές – να μετατραπεί σε βραδυνό φόρεμα. Αν έχετε αποφασίσει ότι θα διαθέσετε το ποσό, όποιο κι αν είναι αυτό, για την αγορά νυφικού, μην το σκεφτείτε άλλο!

Η ενοικίαση νυφικού, από την άλλη πλευρά, είναι μια καθαρά πρακτική λύση για τις νύφες που βαδίζουν βάσει προϋπολογισμού και δεν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χώρο στην ντουλάπα τους! Η διαδικασία της ενοικίασης νυφικού είναι σαφέστατα πιο απλή και λιγότερο χρονοβόρα από εκείνη της αγοράς. Επισκεφτείτε, κατόπιν ραντεβού, διάφορους οίκους νυφικών και προβάρετε νυφικά που θεωρείτε πιο κοντά στο στυλ σας.

Επιλέξετε το ιδανικότερο, ανάμεσα σε αμέτρητα νυφικά μεγάλων σχεδιαστών και κάντε το δικό σας για μερικές μέρες, χωρίς το άγχος της συντήρησης ή της αποθήκευσής του. Έτσι, γλιτώνετε χρήματα, που μπορείτε να τα επενδύσετε είτε στο καινούργιο σας σπίτι ή στο ταξίδι του μέλιτος.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις!

ΠΗΓΗ: weddingspot.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top