ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αχ! Αγάπη!

agapi-monomyselvi.gr

Γράφει η Κάπα / free thoughts

Αγάπη…..Τι όμορφη λέξη…..τι όμορφο συναίσθημα η ερωτική αγάπη…πόσα έχουν υποθεί γι’ αυτήν!!

Ποιήματα, τραγούδια, ταινίες…..κ το παραμύθι ξεκινάει από ένα βλέμμα…όλοι λαχταρούμε την αγάπη…είναι επιτακτική ανάγκη στη ζωή μας. Δυστυχώς όμως πολλές φορές φοβόμαστε να την μοιραστούμε, φοβόμαστε την απόρριψη και χάνουμε ευκαιρίες και στιγμές, που πολύ πιθανό να μας περιμένουν στη γωνία.

Αγάπη σημαίνει ελευθερία!! Αγάπη σημαίνει δεν έχω εγωισμό γιατί αυτός είναι που την καταστρέφει. Αγάπη σημαίνει είμαστε εκεί, όταν μας χρειάζεται, το κορμί και το μυαλό μας συμπάσχουμε μαζί του και στη χαρά και στη λύπη. Αν φοβόμαστε να εκφράσουμε την αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας, τότε πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς οι ίδιοι την εμποδίζουμε να έρθει σ’ εμάς.

Πάντα πρέπει να κάνουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε, να δίνουμε την αγάπη μας χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα και χωρίς να σκεφτόμαστε πως μπορεί να πληγωθούμε. Δεν βγαίνουμε χαμένοι ό,τι και να γίνει.

Η ζωή και η αγάπη πάντα θα έχει κάτι να μας διδάξει. Γιατί η αγάπη είναι η ζωή σε όλες τις μορφές της….και εάν χάσεις την αγάπη, χάνεις και τη ζωή!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top