Παγωτό σημαίνει καλοκαίρι. Και έτσι περνούν οι μήνες και κάθε Μάιο τρέχουμε στα ψυγεία για να ανακαλύψουμε τις νέες γεύσεις που έχει φέρει το παγωτατζίδικο στη γωνία του σπιτιού μας.
Τα ψυγεία πλέον κρύβουν θησαυρούς αφού γεμίζουν με δεκάδες γεύσεις και χρώματα.
Για σήμερα σου έχω συνταγή για σπιτικό παγωτό και μάλιστα σε μαύρο χρώμα. Θα τους εντυπωσιάσεις όλους και τα uploads στο Instagram και το facebook δε θα έχουν σταματημό.
Υλικά:
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/4 φλιτζάνι μαύρο σουσάμι (πάστα)
- 1 φλιτζάνι sour cream
- 400 ml. ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι πηγμένο γάλα για τυρί
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας