ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (22-28 Φεβρουαρίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com / facebook address

Η εβδομάδα ενεργοποιεί συναισθήματα –η λογική παραγκωνίζεται και επιχειρούμε βόλτα με το τρενάκι του τρόμου – σίγουρα και δεν θα πλήξουμε.

 

feature-ariesΚριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επιφέρει ένταση στην καθημερινότητα, καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε διώξει τα κακώς κείμενα από τη ζωή σας. Εγκλωβισμένοι στο εδώ και τώρα θα επιχειρήσετε να βγείτε από το αδιέξοδο και αναζητάτε βοήθεια από τις γνωστές φιλικές φιγούρες που στέκονται πάντα δίπλα σας. Ασχοληθείτε με τα κοινά, δώστε προτεραιότητα σε παρέες που τραβούν εκτός ορίων  και πείτε αντίο στο κατεστημένο. Το εξάγωνο Ερμή–Ουρανού δίνει το προβάδισμα για να κερδίσετε την μάχη των εντυπώσεων, χωρίς όμως να «πειράξετε» τον ανταγωνισμό.

Tips

 • Μια επαγγελματική συνεργασία με ανθρώπους από το στενό-οικογενειακό κύκλο προκύπτει από το πουθενά –εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

 
 

feature-taurusΤαύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αποκαλύπτει το σκηνικό που έβαλε σε κίνδυνο τα προσωπικά σας και καλείστε να επανορθώσετε για τη στάση σας, παίρνοντας πίσω τα λόγια σας. Συνειδητοποιείτε ότι κινηθήκατε χωρίς σχέδιο, επιδιώκοντας  να απομακρύνετε στεγανά που προκαλούν «ασφυξία» και τώρα πρέπει αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού  βελτιώνει την ψυχολογία σας, ζωντανεύει και μπορείτε να ζητήσετε συγχώρεση χωρίς να πληγώσετε τον εγωισμό ή την περηφάνια σας.

Tips

 • Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα σας να αποτυπώνετε ιδέες με δημιουργικό τρόπο και προσεγγίστε συνεργασίες με τη σιγουριά του νικητή.

 

feature-geminiΔίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αγγίζει ευαίσθητες χορδές,  καθώς πρέπει να συμφιλιωθείτε με τις γνωστές «αποφάσεις» ζωής και να χαράξετε νέα πορεία. Η επαφή με άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου εκδηλώνουν απροθυμία να καλύψουν τα νώτα σας, αφήνοντας την πλάτη σας εκτεθειμένη και κινείστε μόνοι.  Αποφύγετε να παρασυρθείτε από το θερμό κλίμα των ημερών και μην βγείτε από τα «ρούχα» σας, ψάχνοντας για τα γνωστά «εξιλαστήρια» θύματα.  Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού διευκολύνει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες χρησιμοποιώντας το έξυπνο, εφευρετικό μυαλό σας, μακριά από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Tips

 • Ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας, σχεδιάστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και κυνηγήστε χωρίς άγχος επαγγελματικούς στόχους που φαίνονται να αποδίδουν στο άμεσο μέλλον.

 

feature-cancerΚαρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει την καθημερινότητα σας, εντείνονται οι διαφορές με το άμεσο περιβάλλον και είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας.  Σίγουρα και λόγω της ευαίσθητης φύσης σας, δυσκολεύεστε να πατήσετε πόδι και να βάλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του – όμως αναλογιστείτε ότι χρονοτριβείτε και πρέπει να ανασυντάξετε γρήγορα την σκέψη σας . Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί τα  πήγαινε –έλα συνεργατών που στέκονται κοντά σε επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα και σταθεροποιεί τη δημόσια εικόνα σας.

Tips

 • Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τυχόν ψυχοσωματικά προβλήματα και ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, αναβαθμίζοντας την ποιότητα  της ζωής σας.

 

 feature-leoΛέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου κινεί τα νήματα «εναντίον» σας, επιβαρύνει την ψυχολογία σας και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Συνεργασίες, επαφές με φιλικά άτομα κλονίζονται και κλείνεστε στον εαυτό σας, καθώς δεν θέλετε να αποδεχτείτε την αλήθεια και ότι κάνατε λάθος.  Μην βιαστείτε να τα βάλετε με τον εαυτό σας ενώ το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεπεράσετε την κρίση, και κλείστε τις πληγές που «δύσκολα» επουλώνονται.

 Tips

 • Προσπαθώντας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, ρισκάρατε να χάσετε τα «δεδομένα» σας και να βγείτε εκτός αρένας. Συνθηκολογήστε με τα λάθη σας και προχωρήστε παρακάτω.

 

feature-virgoΠαρθένος

Με αφορμή την Πανσέληνο  στο ζώδιο σας χάνετε την ψυχραιμία σας,  καθώς «σπάει» η βιτρίνα σας και διαταράσσεται ο κόσμος γύρω σας.   Ωστόσο, παρακινούμενοι και από το ένστικτο της επιβίωσης, προσπαθείτε να βρείτε τη λύση και να γλιτώσετε από τον κίνδυνο; Επικοινωνήστε άμεσα με άτομα που μπορούν να αποδεχτούν το παρελθόν σας και αφήστε τα ξεκαθαρίσματα για αργότερα.   Τέλος,  το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού χαρίζει την προοπτική να βγείτε από το τούνελ, αντικρίζοντας το φως με καθαρή συνείδηση και χωρίς πισωγυρίσματα.

Tips

 • Ασχοληθείτε με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, μιας κληρονομιάς και διευθετήστε όλες τις εκκρεμότητες για να ξέρετε τι έχετε και πώς να το διαχειριστείτε.

 

feature-libraΖυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αποσυντονίζει, αναγκάζεστε να ρίξετε τις ευθύνες σε άλλες πλάτες  και φλερτάρετε με την ελευθερία.  Προτού όμως βγείτε από την πόρτα της φυλακής σας και προκαλέσετε τον πανικό, αξίζει να  συνθηκολογήσετε με τους εχθρούς σας για να μην κοιτάτε συνέχεια πίσω σας. Ευτυχώς, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού καθαρίζει τον δρόμο, διώχνει τις κακές επιρροές και απομυθοποιεί χιλιοειπωμένα κλισέ που αποτελούν τροχοπέδη στη ζωή σας.

Tips

 • Βγείτε από το κέντρο του κόσμου, επιδιώξτε την απομόνωση σας και συζητήστε με φιλικά πρόσωπα που συνηθίζουν να λένε μόνο την αλήθεια.

 

feature-scorpioΣκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου διαμορφώνει τα κριτήρια σας, ώστε να ξεφύγετε από τακτικές συναισθηματικού ελέγχου, αποφασίζοντας εν ψυχρώ. Πραγματικά εδώ και καιρό έχετε ξεκολλήσει από την εμμονή της αναγκαστικής οικειότητας και  συναναστρέφεστε διαφορετικά άτομα,  επιδιώκοντας το ρίσκο. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στηρίζει το νέο σας προφίλ που αναζητά την ευτυχία μέσα από ένα ελεύθερο, ανατρεπτικό τρόπο ύπαρξης και κάνετε την διαφορά.

Tips

 • Συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, αναρωτηθείτε για λανθασμένες συμβουλές φίλων και παραμείνετε πειθαρχημένοι στο σήμερα.

 

feature-sagittariusΤοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να οπισθοδρομήσετε είτε γιατί πιέζεστε,  είτε γιατί βρίσκετε τοίχο σε ότι και αν κάνετε. Δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο εσείς από τη φύση σας  παραμένετε αισιόδοξοι και δεν είναι σωστό να «αλλοιώνετε» τα χαρακτηριστικά σας. Ξεπεράστε γρήγορα σκοτεινές σκέψεις, νικήστε τη λήθη που διαγράφει τις προσπάθειες σας και βγείτε από τον φαύλο κύκλο της «απογοήτευσης», έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή.

Tips

 • Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους σας,  αναδεικνύοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο, αποδεχτείτε την αδύναμη πλευρά σας, χωρίς να φοβάστε την κριτική ή την απόρριψη.

 

feature-capricornΑιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου κλείνει σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και καλείστε να αποδείξετε ότι είστε πολεμιστής που αντέχει τις «κακουχίες». Περάσατε εδώ και καιρό στην αντίπερα όχθη και μέσα από τα μάτια των αντιπάλων σας βλέπετε καθαρά ότι κανείς δεν είναι άτρωτος και μπορεί και να νικήσετε. Όμως το πολεμικό σκηνικό κουράζει και με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα ηρεμήσετε, υποστηρίζοντας συμφιλίωση και θέτοντας ειρηνικούς όρους.

Tips

 • Νικήστε την ανησυχία που αυξάνεται επικίνδυνα όταν πλησιάζετε το έτερο σας ήμισυ, ξεκλειδώστε την καρδιά σας και αποφύγετε τα ψέματα που καλύπτουν τα συναισθήματα σας.

 

feature-aquariusΥδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει τους κινδύνους,  ώστε να βγείτε από την «μέση», να νικηθείτε από την άλλη πλευρά, αποζημιώνοντας τους εχθρούς σας. Εδώ και καιρό μοιράζεστε ύλη και πνεύμα με άτομο που φέρετε ανεύθυνα, επιμένοντας να δίνετε χωρίς να πάρετε. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού συμβάλλει στην οριστική απόδραση από το πεδίο μάχης, ξεφεύγοντας από το λούκι της επανάληψης και ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανέρθετε δριμύτεροι δηλαδή  σώοι και αβλαβείς.

Tips

 • Υπηρετήστε  με πάθος πνευματικά, κοινωνικά θέματα και μπείτε  στο «παρασκήνιο», παραχωρώντας τη θέση σας.

 

feature-piscesΙχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αναζητά τη θέση σας μέσα σε περιβάλλον που «καίει», απομυθοποιώντας καταστάσεις –σχέσεις και βλέπετε τα πρόσωπα χωρίς μάσκες.  Ευαίσθητοι,  ονειροπόλοι από τη φύση σας, προτιμάτε το ψέμα από την αλήθεια και απεχθάνεστε τους αποχαιρετισμούς, γιατί πληγώνουν ανεπανόρθωτα. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ωθεί στο να ξεπεράσετε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και να αποφύγετε την κακοκαιρία της μοναξιάς.

Tips

 • Αφήστε πίσω τα άτομα που δέθηκαν μαζί σας λόγω των συνθηκών και προσαρμοστείτε χωρίς ενοχές στα νέα δεδομένα.
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top