ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

8 Κανόνες για παρανυφάκια χωρίς….δάκρυα

Τα παρανυφάκια πρέπει να είναι χαρούμενα και ήρεμα τη μέρα του γάμου. Αν δεν δώσετε σημασία στο πως θα τα ντύσετε, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό. Δείτε τους πιο κάτω κανόνες για το ντύσιμο των παράνυφων, ώστε να γλιτώσετε από γκρίνιες,  ιδιοτροπίες και κλάματα τη μεγάλη εκείνη μέρα.

Αποφύγετε συνθετικά υφάσματα και στενά ελαστικά μανίκια ή ζώνες. Προκαλούν ζέστη, φαγούρα και ίσως προκαλέσουν περίεργους ήχους καθώς θα κινούνται τα μικρά παιδάκια.

Μην τα κάνετε να μοιάζουν λες και έχουν φορέσει καρναβαλίστικο κοστούμι. Παρ’ όλο που τα μικρά κοριτσάκια λατρεύουν τα πριγκιπικά φορέματα, προτιμήστε φορέματα με απαλά υφάσματα. Αποφύγετε επίσης να τα ντύσετε υπερβολικά. Και τα μικρά παιδάκια μπορεί να ντρέπονται…

Αποφύγετε τα ναυτικά κοστούμια ή κάτι που παραπέμπει σε περασμένους αιώνες. Σε σας μπορεί να φαίνονται χαριτωμένα, στα ίδια όμως μπορεί να προκαλέσουν κλάματα.

Φροντίστε ώστε τα παπούτσια τους να είναι στο σωστό μέγεθος λίγες μέρες πριν από το γάμο κι όχι έξι μήνες πριν. Καλό θα ήταν να τα φορέσουν δυό τρείς φορές πριν από το γάμο, ώστε να αποφύγετε νέα δάκρυα λόγω στενών παπουτσιών.

Μια ασφαλής επιλογή για καλοκαιρινούς γάμους είναι τα φορεματάκια σε γραμμή empire με απαλό σιφόν, και λινό παντελόνι σε γαλλικό στυλ, πουκάμισο και πάνινα παπούτσια  τύπου All Star για τα αγόρια. Το χειμώνα προσθέστε στο λουκ χρωματιστά καλσόν και κασμιρένιες ζακέτες για τα κορίτσια και πιο χοντρά παντελόνια  με μπλέιζερ και παπούτσια brogues για τα αγόρια.

Μην μπείτε στον πειρασμό να τους φορέσετε τα ίδια ρούχα με τις κυρίες των τιμών (αν έχετε). Τα μικρά κοριτσάκια θέλουν να είναι μοναδικές.

Αποφύγετε οποιοδήποτε χτένισμα μπορεί να προκαλέσει πόνο ή πονοκέφαλο στα κοριτσάκια (π.χ. σφιχτούς κότσους ή υπερβολικά αξεσουάρ μαλλιών). Το ίδιο και στα αγόρια. Αφήστε ελεύθερο το κεφάλι τους από αφρούς και αξεσουάρ.

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο πράγμα. Έτσι αν το παρανυφάκι σας δε μπορεί να αποχωριστεί π.χ. τη στολή της νεράιδας, του Batman, τότε αφήστε το να κάνει το δικό του. Βάλτε για παράδειγμα και τα άλλα παρανυφάκια να ντυθούν με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε οι ίδιες ένα παιγνιδιάρικο θέμα, που θα ταιριάζει και στα χρώματα του γάμου.

ΠΗΓΗ: .gamosmagazine.com.cy
To Top