ΟΜΟΡΦΙΑ

5 tips για να κάνεις τέλειο μακιγιάζ ακόμα και όταν έξω χιονίζει

Το μακιγιάζ και το κρύο δεν τα πάνε καλά αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις!

Οι τελευταίες ημέρες ήταν πιο κρύες από ποτέ και… χαιρόμαστε γιατί σημαίνει πως δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με κοντομάνικα! Σημαίνει όμως και πως το μακιγιάζ μας θα είναι κάπως διαφορετικό… Βλέπεις, το μακιγιάζ και το κρύο δεν τα πάνε καλά, κυρίως αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Ο κρύος αέρας αφυδατώνει το δέρμα αλλά ΚΑΙ το μεικάπ σου και έτσι, καταλήγεις με δέρμα θαμπό και μακιγιάζ καθόλου λαμπερό. Όχι, άσε κάτω το highlighter, δεν είναι αυτή η λύση…

Άλλα είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις ένα μακιγιάζ όμορφο και φυσικά λαμπερό τον χειμώνα. Θα αλλάξεις υφές, θα αλλάξεις τον τρόπο που ενυδατώνεις το δέρμα σου… γενικά θα αλλάξεις για τον χειμώνα όπως αλλάζει και η γκαρνταρόμπα σου. Διάβασε όσα πρέπει να κάνεις παρακάτω..

#1 Ενυδατώσου! Η ενυδάτωση όπως καταλαβαίνεις είναι πιο σημαντική από ποτέ αλλά διάλεξε σωστά προϊόντα

#2 Ενυδατώσου στη σωστή στιγμή. Ναι θα βάλεις το σωστό προϊόν αλλά το timing παίζει πολύ μεγάλο ρόλο επίσης. Η καλύτερη στιγμή για να ενυδατώσεις το δέρμα σου αποτελεσματικά και να εκμεταλλευτείς στο maximum την κρέμα σου, είναι αμέσως μόλις έχεις πλύνει το πρόσωπό σου και όσο είναι ακόμα νωπό.

#3 Άσε κάτω την πούδρα. Η πούδρα σε αφυδατώνει και δημιουργεί εφέ μάσκας με το κρύο. Επίσης, άσε κάτω οτιδήποτε έχεις και είναι σε μορφή πούδρας πράγμα που σημαίνει πως αφήνεις και το ρουζ και τις σκιές.

#4 Πιάσε τις κρεμώδεις υφές. Είναι πιο ενυδατικές και θα κάνουν το δέρμα σου να δείχνει πιο υγιές. Παράλληλα μάλιστα, θα το φροντίσουν και θα το προστατεύσουν.

#5 Μην ξεχνάς τα χείλη. Δεν έχει νόημα να φοράς ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν πάνω από αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη. Το lip balm δεν πρέπει να φεύγει από τα χείλη ούτε και τα χέρια σου!

ΠΗΓΗ: queen.gr

To Top