ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 Λόγοι που απατάει μια γυναίκα

1myselvi.gr

Γράφει η Μαρία Βέλλιου / addicted to cooking

Μας το ζήτησες φίλε μου αναγνώστη, δεν μπορούσαμε να σου το αρνηθούμε. Είναι γεγονός ότι δεν απατούν μόνο οι άνδρες αλλά κι εμείς οι γυναίκες για διαφορετικούς λόγους φυσικά.

1.      Έλλειψη προσοχής

Η γυναίκα είναι συναισθηματικό ον. Εσείς αναζητάτε το σεξ, αυτές την προσοχή σας και χαίρονται όταν την έχουνε. Εντάξει ίσως είναι εγωιστικό, αλλά θέλει να περιστρέφεσαι γύρω της. Άλλωστε για σένα ντύνεται, βάφεται, ψωνίζει. Άρα γιατί να τσιγκουνευτείς στα κομπλιμέντα, γιατί να μην ρωτήσεις αν νοιώθει καλά ή αν είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά της; Να σου πω εγώ γιατί! Γιατί αν δεν τα κάνεις όλα αυτά εσύ, θα βρεθεί κάποιος άλλος εκεί έξω να τα κάνει φίλε μου.

2.      Ρουτίνα

Βαριέται εύκολα και ρουτινιάζει επίσης ευκολότερα. Θες η δουλειά, θες όλα αυτά που έχει να κάνει στο σπίτι μετά τη δουλειά, πέφτει η ψυχολογία της. Καλό είναι να μην την αφήνεις να σκέφτεται και πολύ. Πρότεινέ της να κάνετε μια βόλτα ή μια εκδρομή, να βγείτε αυθόρμητα για φαγητό ή για ποτό, να ξεσηκωθεί και να ξεχαστεί παράλληλα. Μην ξεχνάς τον πρώτο καιρό τους τρόπους, που την “έριξες” και προπάντων τι της έλεγες για να την ρίξεις. Αν τα ξεχάσεις εσύ να είσαι σίγουρος θα ξεχάσει κι αυτή τους λόγους για τους οποίους είναι μαζί σου.

3.      Το διαφορετικό

Ο κάθε άντρας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ομορφιά, σωματότυπο, δουλειά, χρήματα, ευγένεια, καλοσύνη, ωριμότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που γοητεύουν τις γυναίκες. Κάποια έχεις, κάποια σου λείπουν! Κάνε την να εστιάσει μόνο στα θετικά σου στοιχεία. Το πως το αφήνω σε σένα!

4.      Στασιμότητα

Όχι μόνο στο σεξ, αλλά γενικότερα στη σχέση. Οι σχέσεις πρέπει να περνούν ορισμένα στάδια και να εξελίσσονται. Αν εσύ είσαι αδιάφορος, δεν θα κάνει για πάντα υπομονή. Θα βγει και θα φλερτάρει χωρίς ενδοιασμούς.

5.      Σεξ

Η γυναίκα δύσκολα θα απατήσει μόνο για το σεξ, εκτός αν αυτό είναι πολύ κακό ή ανύπαρκτο. Συχνά γίνεται για συναισθηματικούς λόγους, άρα είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top