ΟΜΟΡΦΙΑ

3 tips για να κρατήσει το μαύρισμά σου περισσότερο

αρχείο λήψης

Αφιέρωσες πολύ χρόνο και αρκετό χρήμα σε αντηλιακά ώστε να αποκτήσεις το τέλειο χρυσαφένιο, καραμελένιο, σοκολατένιο ή όποιο άλλο μαύρισμα έχεις. Εύγε! Μπράβο! Είμαστε σίγουρες πως το έκανες με ασφάλεια και υψηλό SPF (διαφορετικά θα αρχίσουμε να τσιρίζουμε) αλλά τώρα τι γίνεται;

Πώς θα το κρατήσεις αφού έχεις γυρίσει στο γραφείο και ο ήλιος σε βλέπει μόνο από το παράθυρο; Υπάρχει τρόπος και θα σου τον πούμε εμείς! Πρέπει να κάνεις 3 απλά πράγματα…

Να πιεις πολύ νερό

Η ενυδάτωση είναι η πιο σημαντική για ό, τι έχει να κάνει με το δέρμα σου και μιας που η ενυδάτωση ξεκινά με το νερό που πίνεις ε… πιες περισσότερο από ό, τι συνήθως.

Να βάζεις καθημερινά κρέμα

Τα είπαμε για την εσωτερική ενυδάτωση και τα ξέρεις εξάλλου. Εκείνο που δεν ξέρεις ή δεν θυμάσαι είναι πως, το δέρμα σου ανανεώνεται καθημερινά. Τα νεκρά κύτταρα ανανεώνονται και έτσι σιγά σιγά, τα μαυρισμένα κύτταρα της ανώτερης στοιβάδας του δέρματός σου θα αντικατασταθούν με μη-μαυρισμένα. Αν μάλιστα δεν βάζεις κρέμα, αυτά τα σοκολατί κύτταρα θα σε αφήσουν μια ώρα αρχύτερα συνεπώς… κρέμα. Καθημερινά. Παντού.

Να μην κάνεις καυτά ντους

Το καυτό νερό ναι, είναι απολαυστικό αλλά όσο πιο κρύο νερό ρίχνεις επάνω σου, τόσο λιγότερο το αφυδατώνεις. Τι; Δεν ήξερες πως το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα. Το έμαθες. Και τα είπαμε για την ενυδάτωση. Μην τα ξαναλέμε.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top