ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (10 έως 16 Αυγούστου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ο Άρης παλεύει με τον Πλούτωνα αυτές τις μέρες και η μάχη είναι “αόρατη”  δεν βλέπεις μπροστά σου, μόνο νιώθεις.. Εχθρότητα, ζήλεια, προδοσία.. παιχνίδια υπόγεια και χτυπήματα κάτω από τη μέση.. Δεν αφορά όλους..

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, νιαουρίζει , θέλει ντάντεμα και αγκαλιές.. πιθανόν να νιώσεις πάλι παιδί..

Υστερόγραφο, ΄Ηλιος τρίγωνο με Ουρανό.. επιτέλους ανακούφιση, θα βρεις την λάμψη σου, το αξίζεις!

Υστερόγραφο, Ερμής τετράγωνο με Ουρανό, ηλεκτρισμός, σοκ και χάνεις τα δεδομένα σου. επανεκκίνηση ..

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά δοτικοί αυτό το διάστημα, έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και έτσι η προσωπική σας ζωή θα βελτιωθεί. Επανασύνδεση με άτομα της οικογενείας σας λαμβάνετε δώρα. Κριός β’ δεκαημέρου,  πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και πως εκφράζετε τα συναισθήματα και αυτό για να αποφύγετε πιθανές ρήξεις. Ξαφνικές ανατροπές σε νομικά ζητήματα ή θέματα σπουδών. Καθυστερήσεις σε ταξίδια. Κριός γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή που  νιώθετε απογοήτευση και πίκρα από την συμπεριφορά ατόμων μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Αξιοποιείστε επαφές με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αυτές τις μέρες έχετε το δικαίωμα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ολιγοήμερες διακοπές μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Ευχάριστα μηνύματα και γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, πιθανόν να μην μπορέσετε να συγκρατήσετε αρνητικά συναισθήματα και να προκαλέσετε τη ρήξη σε σημαντικές σχέσεις. Καθυστερήσεις, ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,    Ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρούν την στιγμή που χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μπαίνετε στη διαδικασία να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι, να κάνετε δηλαδή καλύτερες επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ψυχολογικά θα είστε καλύτερα τις επόμενες μέρες καθώς λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από συνεργάτες ή προσωπικές φιλίες και θα σας φύγει ένα βάρος. Νιώθετε πως επιστρέφετε στην κανονικότητα σας.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,    αρχικά πρέπει να προσέξετε τις επαφές σας μέσα από το διαδίκτυο γιατί πιθανόν να εκτεθείτε, ενώ σε κάποιους απ΄εσάς θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν. Μυστικές σχέσεις σε κίνδυνο.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  Ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή που νιώθετε να πνίγεστε από καταστάσεις που νομίζατε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Συνειδητοποιείστε ότι όλα είναι προσωρινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες επαφές και θα λάβετε αρκετά θετικά σχόλια για την αλλαγή σας. Φλερτ, νέες γνωριμίες, βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας δυσκολέψουν αργότερα.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες θα εμφανιστούν την στιγμή που αγγίζετε “πάτο” και έτσι θα ανέβει η ψυχολογία σας.  Συνειδητοποιείτε ότι το Σύμπαν είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, γεννιούνται διλήμματα και προβληματισμοί αυτό το διάστημα, καθώς εκδηλώνετε συναισθήματα που κρατούσατε κρυφά ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό σας. Παθιασμένες στιγμές, απαγορευμένη αγάπη.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, πρέπει να είστε εγκρατείς αυτό το διάστημα και να ξεχωρίσετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε στην πραγματικότητα και χωρίς να επηρεάζεστε από εξωγενείς συνθήκες.  Ρήξεις, χωρισμοί αναμένονται.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν τη,ν στιγμή που θα θέλετε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες και ξαφνικά θα αλλάξει η καθημερινότητα σας. Ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, θετικές εξελίξεις μέσα στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ευχάριστες συναντήσεις και επανασυνδέσεις με τον φιλικό σας κύκλο και θα νιώσετε πως βρήκατε έναν προορισμό. Μερικοί θα ασχοληθείτε με την υλοποίηση ενός κοινού σχεδίου και μέσα από την δραστηριοποίηση σας θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.     Παρθένε β΄δεκαημέρου,  αυξημένα μέτρα “προστασίας” πρέπει να λάβετε και να απομακρυνθείτε από τα άτομα που συνεχίζουν να παίζουν με την νοημοσύνη σας. Ρήξεις, αποκαλύψεις που σοκάρουν. Όμως και ξαφνικοί κεραυνοβόλοι έρωτες.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την κατάλληλη στιγμή και θα αλλάξει το σκηνικό μια που ο έρωτας δεν είναι πλέον ένα όνειρο μακρινό. Αφήστε πίσω σας το σκοτάδι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ζείτε μέρες χαλάρωσης και θετικών εξελίξεων κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς σας στηρίζουν πρόσωπα με κύρος και νιώθετε σιγουριά για το μέλλον. Πιθανή σχέση με εργοδότη.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστεαρκετά κουρασμένοι  αυτό το διάστημα, ωστόσο οι συνθήκες καθυστερούν την ξεκούραση σας και ίσως ξεσπάσετε σε λάθος πρόσωπα. Αξιοποιείστε το χρόνο σε θετικό οραματισμό. Αποφύγετε τις εντάσεις.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή που νιώθετε στριμωγμένοι από το σύμπαν, δηλαδή από τους δικούς σας ανθρώπους και θα απαλλαγείτε ξαφνικά από υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες επαφές και γνωριμίες με άτομα που σας κρατούσαν μέχρι πρότινος σε απόσταση και διώχνετε μακριά σας σκέψεις αρνητικές. Θετικές εξελίξεις σε επαφές με το εξωτερικό.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου, εντάσεις και ερωτικές κόντρες οδηγούν σε προσωρινά παθιασμένα αδιέξοδα και νιώθετε ευάλωτοι και δίνετε άνιση μάχη. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή που νιώθετε μόνοι και πελαγωμένοι και μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε θα βγείτε τελικά πιο δυνατοί αλλά και κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις γύρω από την ερωτική σας ζωή αλλά και θέματα οικονομικά τώρα ευνοούνται , εφόσον βέβαια προχωρήσετε στις κατάλληλες κινήσεις.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, δυναμικά διεκδικείτε μια προσωπική σχέση ή ένα σχέδιο ζωής και παρά τις δυσκολίες θα βιώσετε την εξέλιξη που αναζητούσατε και κυρίως γύρω από εργασιακά ζητήματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρούν την στιγμή που βλέπετε άδειο το πορτοφόλι σας και αφήστε το χρόνο να σας αποζημιώσει για το ρίσκο που παίρνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με φιλικές παρέες ή με το ταίρι σας και ανάλογα με τις παρούσες συνθήκες νιώθετε πως εισπράττετε αυτό που σας αξίζει. Επισημοποίηση , δέσμευση, γάμος.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, περνάτε διάφορα τεστ αυτό το διάστημα και επειδή θα δοκιμαστείτε αρκετά, επιβάλλεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.  Ερωτικά μπερδέματα. Απαγορευμένες σχέσεις.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή του “τέλματος”  και δεν πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σας στο διαφορετικό – καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  βελτιώνετε η καθημερινότητα σας το επόμενο διάστημα, πιθανόν να είστε σε άδεια και έχετε το χρόνο να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, εντάσεις και ρήξεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας και είναι αναγκαίο να αξιολογήσετε την προσωπική σας κατάσταση.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή που είστε ψυχολογικά αναστατωμένοι και συνειδητοποιείτε ότι έχει αλλάξει το σκηνικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές έρχονται,  όπου μπορείτε να ανανεωθείτε και μέσα από μια καινούργια γνωριμία να νιώσετε τα σκιρτήματα του έρωτα. Αφεθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο σαν μια ευκαιρία για να δείξετε τι αξίζετε και βάλτε ψηλά τον πήχυ.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες θα έρθουν να σας βρουν την στιγμή που φαίνεται να έχετε κατεβάσει στόρια ή έχετε πέσει στα πατώματα.. Μην χάνετε την πίστη σας. Ξαφνικά θα βγείτε από το σκοτάδι.

To Top