ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Redphoto Artistic Photography…..Λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας!!

Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμα τον κατάλληλο γαμπρό όμως το Myselvi.gr βρήκε για εσάς τον κατάλληλο φωτογράφο για την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας!!! Ο Γιώργος Γεωργιτζίκης και το Redphoto.gr μας μαγεύουν κάθε φορά που ακούγεται το κλικ της φωτογραφικής μηχανής.

Μέσα από το φακό του Γιώργου βλέπεις το γάμο σου διαφορετικά….ξεδιπλώνεται μπροστά σου όλη η αληθινή μαγεία και οι φωτογραφίες που έχεις στα χέρια σου μπορούν να αποτελέσουν πίνακα ζωγραφικής για μια ζωή!

Αυτό δεν θέλουμε όλοι άλλωστε όταν ανεβαίνουμε τα σκαλιά της εκκλησίας…Η ευτυχία και η χαρά της ημέρας εκείνης να μείνει αναλλοίωτη και ανεξίτηλη στο χρόνο…

Γι’ αυτό και η επιλογή φωτογράφου για το γάμο μας ή ακόμα και για τη βάφτιση του παιδιού μας θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή….Ο φωτογράφος δεν πρέπει να είναι απλός παρατηρητής αλλά να συμμετέχει και να κάνει τη διαφορά στο μυστήριο σαν να πρόκειται για μια δική του προσωπική στιγμή…

Από το 2004  ο φωτογραφικός φακός κέρδισε τον Γιώργο Γεωργιτζίκη και με τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα που τον διακατέχουν καταφέρνει μέχρι σήμερα να μας μαγεύει και να μας ταξιδεύει μέσα από τις φωτογραφίες του. Το 2012 ξεκίνησε το RedPhoto, ένα project το οποίο κατάφερε να τον αξιώσει σαν καλλιτέχνη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Εγώ αλλά και όλη η ομάδα του Myselvi.gr τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια και ανυπομονούμε για το επόμενο concept μας! Άλλωστε οι φωτογραφίες του μιλάνε από μόνες τους κι εσείς δεν έχετε παρά να τις απολαύσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6948862105

facebook address: Redphoto Artistic Photography

Instagram: redphoto.gr

www.redphoto.gr

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο και τη Χριστίνα που μοιράστηκαν μαζί μας τις φωτογραφίες του γάμου τους

Να ζήσετε!!

To Top