ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

14+1 τολμηρά σημεία στα οποία οφείλεις να κάνεις σεξ αυτό το καλοκαίρι!

Ελλάδα σημαίνει καλοκαίρι. Και το καλοκαίρι με τη σειρά του, σημαίνει χαλάρωση, έξοδος, ποτό και …σεξ. Και το καλοκαιρινό το σεξ, είναι αν μη τι άλλο απολαυστικό. Ειδικά όταν αυτό γίνεται σε κάποιο από τα παρακάτω τολμηρά (για κάποιους) σημεία…

1. Κήπος

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε εξοχικό ή αν η πολυκατοικία σας διαθέτει κήπο στην είσοδο ή τον ακάλυπτο χώρο. Οι έρημες νύχτες του Αυγούστου όμως, όταν όλοι οι γείτονες (κι όχι μόνο) διασκεδάζουν κάπου έξω, προσφέρονται για λίγη …περιπέτεια. Προσοχή στα έντομα βέβαια. Δεν αποτελούν και την πιο ευχάριστη παρέα.

2. Σκηνή

Αρχικά να πω πως σε περίπτωση που δεν έχετε πάει ποτέ για camping, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όχι μόνο για το σεξ αλλά κυρίως για το «κάτι διαφορετικό» που προσφέρει ο συγκεκριμένος τύπος διακοπών. Όσον αφορά τον σεξουαλικό τομέα πάντως, θα μείνετε κάτι περισσότερο από ικανοποιημένοι. Εγγυημένο!

3. Τουαλέτες

Όπως έγραψα και στην εισαγωγή, καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, έξοδος, ποτό και …σεξ. Πότε όμως, αυτά τα 4 μπορούν να συνδυαστούν; Μια καλή ιδέα, είναι κατά τη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης σε κάποιο από τα χιλιάδες καλοκαιρινά κλαμπ της χώρας. Προφανώς, όχι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Τις τουαλέτες όμως, γιατί τις έχουμε;

4. Παραλία

Οι περισσότεροι όταν μιλούν για σεξ στην παραλία, κάνουν εικόνα κάποια ερημική και ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα από την θάλασσα, με τον ήλιο να καίει τα σώματα των δύο συντρόφων που αποφάσισαν να εκφράσουν το πάθος τους. Προσωπικά πάντως, θα πρότεινα μία παραλία ακριβώς κάτω από κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Νομίζω πως είναι πολύ καλύτερο!

5. Πισίνα

Όσοι από εσάς έχουν πρόσβαση σε πισίνα που δε σφύζει από κόσμο, ελπίζω να την …τιμήσετε δεόντως και φέτος. Δύσκολο μεν, σένιος στόχος δε…

6. Θάλασσα

Αν πάντως, έχετε κόλλημα με το σεξ στο νερό, η θάλασσα είναι σίγουρα πιο «ασφαλής» επιλογή. Τουλάχιστον από άποψη ιδιωτικότητας. Γιατί από θέμα υγιεινής, έχω την εντύπωση πως οι υπόλοιπες προτάσεις του άρθρου, προηγούνται σημαντικά.

7. Μπαλκόνι

Φαντασίωση από τις λίγες. Δοκιμάστε και δε θα χάσετε, να είστε σίγουροι!

8. Αποδυτήρια θαλάσσης

Να μια καλή πρόταση για τους πρωτάρηδες του …public sex. Σχετικά καλυμμένοι από τους υπόλοιπους θαμώνες, αλλά πάντα με έναν κάποιο ερεθιστικό κίνδυνο να σας πάρουν χαμπάρι. Check it!

9. Χωράφι

Άπειρος χώρος. Άπειρη ερημιά. Άπειρη ελευθερία κινήσεων. Άπειρη απόλαυση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς δηλαδή;

10. Ξενοδοχείο

Αν είχαν μάτια οι τοίχοι των ξενοδοχείων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δε θα πίστευαν αυτά που θα έβλεπαν. Από one night stands μετά από τυχαίες γνωριμίες καλοκαιρινών εξόδων, μέχρι ικανοποίηση φαντασιώσεων όπως τρίο, ανταλλαγή συντρόφων και πολλά ακόμη.

11. Καράβι

Το σεξ σε μέσα μεταφοράς είναι από τις πλέον συνηθισμένες φαντασιώσεις των 20χρονων. Κι αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί καλοκαιριάτικα, τότε πότε;!

12. Αεροπλάνο

Και για να συνεχίσουμε στο ίδιο mood, παραθέτω το αεροπλάνο. Θα μπορούσα να το συμπεριλάβω συνδυαστικά με το παραπάνω, αλλά το gifάκι έπρεπε να παίξει. Από τα ωραία!

13. Βουνοπλαγιά

Οι περισσότεροι συνδυάζουν το βουνό με τον χειμώνα. Ικανοποιώντας τις σεξουαλικές του ορμές σε μια ωραία βουνοπλαγιά νησιού όμως, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως θα αλλάξουν άποψη. Σε δευτερόλεπτα. Οπότε, φαντάζεστε την συνέχεια…

14. Ταράτσα

Ήταν η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν αποφάσισα να γράψω το άρθρο. Ιδανικό σημείο για κάθε είδους σεξ. Από ρομαντική κατάσταση για τον εορτασμό τυχόν επετείου, γενεθλίων κλπ, μέχρι one night stand στην πιο …περιπετειώδη του έκδοση!

και…

Bonus: Σπίτι

Ας μην ξεχνάμε, πως δεν έχουν όλοι την τύχη να μένουν μόνοι τους ή τέλος πάντων, να υπάρχει άδειο σπίτι να φιλοξενεί τις …ορέξεις τους. Το καλοκαίρι όμως, προσφέρεται να καλύψει και αυτήν την ανάγκη. Βλέπετε, με γονείς κι αδέρφια να φεύγουν για διακοπές, όλο και κάποια νύχτα θα καταφέρετε να ξεκλέψετε με τον/τη φίλο/η σας…

ΠΗΓΗ: neopolis.gr
To Top