KΕΙΜΕΝΟ: ΣΕΛΒΙΡΑ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
Τι είναι αυτό που μας ξετρελαίνει και μας δροσίζει κάθε καλοκαίρι; Η απάντηση είναι το παγωτό και όχι ένα οποιοδήποτε παγωτό, αλλά το αυθεντικό, σερραϊκό παγωτό “LAMDA”, με τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις του.
Η εποχή που μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια στη θάλασσα, ίσως για αρκετούς από εμάς έχει περάσει, όμως κανείς, μικρός και μεγάλος, δεν μπορεί να αντισταθεί στη θέα ενός παγωτού. Και ειδικά όταν το παγωτό αυτό έχει γεύση και υπογραφή “LAMDA”.
Το Myselvi μη μπορώντας να αντισταθεί στην πρόκληση, επισκέφθηκε αρκετά σημεία με το μπλε ψυγείο στην πόλη των Σερρών και δοκίμασε σχεδόν όλες τις γεύσεις. Η ενασχόληση της επιχείρησης με το παγωτό μετράει εδώ και 30 χρόνια, η αλλαγή που επήλθε όμως στη φιλοσοφία του παγωτού και τη γεύση του, οδήγησε τον ιδιοκτήτη της να αναζητήσει τη συνταγή που θα διατηρούσε τη γνησιότητα στη γεύση του παγωτού.
Έτσι δημιουργήθηκε η εταιρεία “LAMDA” όπου το 2012 έκανε το ντεμπούτο της με το γνωστό σε όλους μας παγωτό κασάτο και από το 2015 μπήκε επίσημα στη ζωή μας! Εταιρεία με ποιοτικά χαρακτηριστικά και καινοτόμα προϊόντα.
Το μεγάλο στοίχημα ήταν να διατηρηθεί η αυθεντική γεύση που να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την ποιοτική υπεροχή, χωρίς όμως να αυξάνει το κόστος. Να δημιουργηθεί δηλαδή ένα καλό, συσκευασμένο παγωτό, που να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα χαρακτηριστικά του παλιού και να θυμίζει τα γλυκίσματα που σερβίρονται σε ένα ζαχαροπλαστείο της υψηλής κοινωνίας τα παλαιότερα χρόνια.
Ένα παγωτό που όποιος το φάει απλά κολλάει…..κι εμείς στο Myselvi κολλήσαμε άσχημα!!! Εσείς ακόμα δεν δοκιμάσατε; Αναζητήστε απλά το μπλε ψυγείο σε κάθε γωνιά της πόλης των Σερρών και όχι μόνο!! Θα με θυμηθείτε!!